reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Dziewczyny, już niedługo będziecie tulic Maleństwa.
Na razie odpoczywajcie ile możecie i wysypiajcie się - jak nie w nocy to w dzień.

Miłego dzionka

reklama
Hello,
Witam i ja a raczej my - nadal 2 w 1. Mała coś sie uspokoiła ale wieczorne skurcze też... Już nic nie rozumiem.:confused:
Dzisiaj mam zamiar cały dzień odpoczywać:tak:A co - też m się należy:-p
Zmykam do łóżeczka;-):tak: Miłego dnia dziewczynki:-)

polecam wszystkim dziewczynom wypoczynek;-) moze i fajnie sie przygotowywuje wszystko na przyjscie dziecka na swiat, ale ja caly dzien spedzilam na miescie i potem w nocy zaczal mi sie porod:baffled: spalam tylko 2 godziny i juz od pierwszego skurczy bylam tak wypluta i zmeczona ze mialam ochote tylko spac:baffled: do tego oczywiscie bylam glodna i naprawde nikomu nie zycze. Wypoczywajcie im blizej terminu tyle ile sie da, zebyscie mialy baterie naladowane jak czas przyjdzie. To nie znaczy ze trzeba plackiem lezec (choc jak ktos chce to czemu nie) ale odsapnac sobie przynajmniej raz w dzien:tak:

powodzonka;-)

no i jestem :) siedze przy oddziałowym kompie z podłączoną oksytocyną i czekam az cos sie zacznie dziac :) jestem juz po KTG. i ide sobie pochodzic bo moze cos ruszy.

agathe, clue pewni masz rację z tym odpoczynkiem:tak:,ale jak tu odpoczywac jak człowiek tak czeka i tylko szuka sobie zajęcia aby czas szybciej zleciał:tak:

izka_sz u mnie tez dają zewnątrzoponowe i mogę je wziąć na zawołanie i bezpłatnie(co w Polsce jest nie do pomyslenia) ale podobno lekarze tutaj daja je juz po skurczach przed wypychaniem maluszka,bo boja sie,że zatrzyma sie akcja porodowa, na pewno jest to jakas ulga tak jak piszesz,że sobie leżą i czekaja kiedy maja przeć, ale ja nie wiem czy wezmę bo skurcze niby sa najgorsze, gorsze od samego porodu, wiec po co:tak:

Lunia dołaczaj do nas wszystkie urodzimy 23-go:-D

aneta no ja tez tak mysle z tym plamieniem, ale moja tesciowa mnie straszy że powinnam iśc do lekarza,ale mały sie rusza i wszystko wydaje sie byc ok,więc chyba będę musiała ja oszukać:sorry::sorry:żeby lepiej spała to tylko w dobrej mierze.

czarna anutka ale masz wypasiony szpitalik... mam nadzieję,że wszystko będzie ok, trzymam kciuki

żaneta28 Ogromne podwójne gratulacje... dużo dużo zdrówka i cierpliwości

Anetko trzymaj się cieplutko i niczym absolutnie niczym nie przejmuj... musi być dobrze... współczuje Kubusiowi,a le musisz być silna dla obu chłopców :*... Mua :* specjalnie dla waszej rodzinki

Buzia dla Wszystkich Mam i Prawie Mam

żanetko ale podwójne śliczności i jak grzecznie śpią koło siebie:-),a czuprynki też mają fajne,bo moja to prawie bez włosków,jeszcze z dnia na dzień jaśnieją:-D

reklama
Do góry