reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Cześć dziewczyny!
Pogoda piękna, dziś siedzę w domu,bo przez noc wyskoczyła mi niespodzianka,obudziłam się z opuchnięta górną warga,strasznie to wygląda i najlepiej nie pokazywałabym się ludziom na oczy:-(,a muszę zrobić badania akurat dzisiaj,aż mi się płakać chce,najgorsze,że nie wiem dlaczego?
Mam nadzieję,ze wam lepiej zaczął się ten dzień!
Madzik,czekam na informacje o egzaminie,daj mi powód do radości dzisiaj:tak:
Pozdrawiam Was serdecznie!

reklama
Witam wszystkich! piękny dzionek dzisiaj. We wtorek idę do lekarza i już się obawiam bo mam problem z wagą raz jest kilo więcej a raz mniej a jem normalnie nieraz nawet przesadnie . brzuszekn powoli rosnie i nie wiem co jest ze mną nie tak w pierwszej ciązy przytyłam 25 kg a teraz praktycznie nic a to już 17 tydzień leci bardzo mnie to martwi. widze że nie które z was zdaja na prawo jazdy, ja zdawałam 9 lat temu i zdałam za piątym razem z dzidziuśiem w brzuszku i nawet o tym nie wiedziałam chyba mój synek mi pomógł :-). Jak bym teraz miała zdawać to napewno bym niezdała bo jest dużo trudniej. Życze powodzenia tym które zdają na prawko.Pozdrawiam!

ja sie właśnie zastanawiam, czy nie zrobic jeszcze kursu prawa jazdy, tzn. kurs juz w sumie robiłam 4 lata temu, ale nie poszłam na egzamin, taki ze mnie tchórz, gdybym miała pewność, ze zdam prze rozwiązaniem to podjełabym to wyzwanie, ale pewnosci nie ma, a nie chce tego znowu zaczac i nie skonczyc, zreszta do 21.06. ucze sie do innego egzaminu i nie powinnam sie niczym innym absorbowac :)

Witam:-)
Ale piekna pogoda, dzis pujdziemy chyba na spacer do parku bo tak przyjemnie:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj bylam w warszawie i padam mialam pogrzeb mojego wujka, i musialam jechac bo moj Ł. robił za szofera, a ja za jego pilota, i jak wyjechalismy o 04.00 rano tak wrocilismy o 18.30 :-/ jednak nie nadaje sie teraz na takie trasy.makabra.

A co u was dziewczyny?:-)

Witaj oleńka w naszym gronie!
Moja nieszczęsna opuchlizna juz schodzi,więć będzie można się spokojnie wybrać na spacer,bo to aż grzech w taką pogodę siedzieć w domu:)

Mamuśki a może powiecie mi jakie macie brzuszki. Moze idzie wstawic zdjęcia co?? ja czekam z utęsknieniem na mój brzusio ale jeszcze go nie widac:-( ale bylam w poniedziałek u lekarza i powiedzial ze nie ma się czym martwic bo maleństwo prawidlowo sie rozwija:)

reklama
Do góry