reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Witam! widze że ostatnio pustki na forum ale nie ma się co dziwić pogoda dopisuje.
Podobno teraz temperatury maja byc typowo letnie zobaczym czy się sprawdzą.
Pozdrowionka dla wszystkich

Witajcie, faktycznie wczoraj była prawie pustka na forum,pogoda faktycznie co raz ładniejsza i cieplejsza,ale ja i tak siedzę w pracy,a jak z niej wracam to padam,ale cieszę się,ze jestem w pracy,bo tak nie myślę o głupotach,czyli,czy wszystko w porządku z dzieciątkiem i czas szybciej leci do następnej wizyty u ginekologa- obłęd:-)
Chociaż jak taka pogoda można by chociaż nogi wystawić do słoneczka,bo blada jestem jak ściana:-D

Madzik jak tam przygotowania i nastawienie do jutrzejszego egzaminu z prawa jazdy?,czytałam wczoraj artykuł na ten właśnie temat- nawet ciekawy.
Trzymam kciuki!!!

Pozdrowionka dla wszystkich mam listopadowych!!!

a ja się melduje 1 18 tygodniu z ośmiorniczką w brzuchu, która wczoraj odważniej mnie kopała :-)
super uczucie.
zmykam na spacerek :-D

Karola miłego spacerku i gratulacje do kopniaków, u mnie w dalszym ciągu cisza,ale nie panikuję jeszcze:-)

witam:-)
Gabi9 nio u mnie zaczyna sie mala nerwowka, ciekawa jestem co mi tam ten nowy instruktor pokaze( w sensie jazd:-) )
Nie martw sie kochana u mnie tez cisza, co iweczor wyslu****e ze moze sie cos powierci w brzuchu ale jakis uparciuch mi tam siedzi:-)

Witajcie mamusie :-)

Faktycznie pogoda się super zrobiła. U nas niestety strasznie wieje i zabiera ciepełko od słoneczka. Mam nadzieję ze będzie teraz co raz cieplej:tak:
Dziewczynki te co jeszcze nie czują maleństw swoich, nie martwcie się. To tylko kwestia czasu i wszystkie jeszcze będziemy ubolewać że maleństwo wsadziło nam nogę w żebra i tchu nie możemy złapać :-D

Dzięki Monik, tak właśnie myślę,że dobrze,że jeszcze takie spokojniutkie i nie szaleje za wcześnie,jeszcze zdąży mamie dać popalić:-D
Faktycznie słoneczko świeci,choć jest trochę takie jak by zamglone niebo,ale wiatr wywiewa ciepełko,choć co ja wiem na ten temat skoro i tak siedzę w czterech ścianach i tylko piszę to co za oknem widzę:-)
Madzik nerwy w konserwy,a może trafisz na jakiegoś przystojniache i będzie fajnie:-), a jutro pójdzie jak po maśle!
Pozdrowionka!!!

Witam
Bez nerwów dziewczyny, u mnie też "cisza" w brzuchu:sorry2: już się tych ruchów doczekać nie mogę:tak:

reklama
Do góry