reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Cześć mamuśki :-)

Oleńka witaj na listopadóweczkach :-)
Gabi dobrze że już schodzi ta opuchlizna. Czy to od ugryzienia jakiegoś owada?:szok:
Madzik jak egzamin?:happy:
Asteria oj dziewczyno najeździłaś sie dużo. Ale czasami trzeba i już. Mnie też czeka podróż (około 150 km) i przekładam ją ile tylko mogę. Teraz wyznaczyłam sobie sierpień na tą przejażdżkę :happy:

Ale dzisiaj leniwy dzionek. Słoneczko za oknem ptaszki śpiewają a mi się nic nie chce :zawstydzona/y:

reklama
Witam kobietki, dopiero co wrocilam z egzaminu...ZDALAM!!!!! normalnie nie wierze, ale w 30% to zasluga egzaminatora, byl bardzo mily, nio i brzuszek tez pomogl bo egzaminator sie patrzyl na niego:-)

Madzik1388 gratulacje! Cieszę się.

Mam pytanie dotyczace spodni ciążowych. Kupiłam sobie dzisiaj takie na alegro i chyba są trochę za ciasne w biodrach. Czy biodra rosną przez całą ciązę??? Czy jak sobie kupię numer wieksze to za dwa tygodnie bede miała ten sam problem??? Wogóle na brzuchu są w sam raz. A brzuch dopiero zaczyna mi rosnąć. Myslałam ze jak sobie kupię spodnie ciążowe to będe miała je do końca ciąży. jestem rozczarowana. CZy to znaczy ze nie ma spodni jakich oczekuję?

Madzik gratuluję zdanego egzaminu!:-)

Aga nie wiem jakie kupiłaś sobie spodnie,ale wiem ża z pewnością są spodnie które wystarczą na całą ciążę ponieważ rosną wraz z brzuszkiem. Ja takie miałam i teraz też sobie kupiłam przez internet z firmy 9fasion. Są super - polecam. Co do bioder to zależy:sorry2:. Niektórym rosną innym nie. Nie ma reguły!!!

Oleńka i Marta witajcie i często do nas zaglądajcie.

A tak poza tym to byłam dziś w kinie na Indiana Jones i było super. Uśmiałam się i zrelaksowałam:tak:. A teraz nie mogę spac.

madzik1388 gratuluję!!!!:tak:

aga111 ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w sklepie i mam je już ponad miesiąc i pasują na pomału rosnący brzuszek bo mają szeroką gumę, która dopasowuje sie do obecnych rozmiarów. Jednak z trzech sklepów w jakich byłam tylko jedne XS na mnie pasowały - wszystkie inne były za szerokie w biodrach :-( O ile to cię pocieszy moje rozszerzyły sie troszeczkę w biodrach po praniu - ale nie znam sie kompletnie na biodrach w ciąży, moje chyba sie powiększyły bo tyłek mi robi sie taki na JLo :zawstydzona/y:

Pozdrawiam w sobotni poranek,

Clue

PS. Nie znacie jakiegoś skutecznego sposobu na ból gardła i uciążliwy kaszel? Męczy mnie od 4 dni a nie chce wracać do doktora po antybiotyk :-(

reklama
Witam
Madzik GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do spodni to kupiłam takie z szeroką gumą i myślę że wystarczą na całą ciążę :laugh2: no a z biodrami to huba nie ma reguły jednym tylko brzuszek rośnie innym nie:blink:.
Ja dzisiaj w pracy siedzę:wściekła/y: do 15 :crazy:

Do góry