reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam kobietki, ja dostalam super spodnie od siostry, z tylu sa na gumce, ktora jest niewidoczna, a z przodu maja specjalna nakladke na brzuszek, a do tego sa rozciagliwe, a ostatnio kupilam sobie spodnie w lumpeksie takie na lato, za cale 6zl:-) ale ich stan jest idealny, a co do rozmiarow bioder, to moje sie nie powiekszyly, stare spodnie sa na mnie dobre w biodrach, ale w brzuszku sie nie dopne, i przez ten brzuszek z 12 musialam sie na 16 przerzucic, a do tego musze nosic dluzsze bluzki, bo spodnie sa dobre w brzuchu, ale za luzne w udach, i troche smiesznie to wyglada

reklama
Ale pod względem ubrań i tak nam się świetnie trafiło :tak: ja kupiłam sobie lniane spodnie z tym pasem takie 3/4, i jensową spódnicę też z pasem no i przeciez modne są takie tuniki i przedłużane bluzeczki więc tylko legnisy do tego i lato nasze:happy:

Aga111 co do spodni to można kupic takie na całą ciążę, takmi sie wydaje ja tak jak i Kiriam kupiłam firmy 9fashion dlugie jeans i rybaczki nie należa do tanich, ale czuje sie w nich dobrze.A poza tym w życiu nie nosiłam rozmiaru XS aa teraz jakprzytyłam w ciąży właśnie takie sobie kupiłam jak to miło kupować najmniejsze rozmiary.
Madzik GRATULACJE

Madzik gratuluje,a nie mówiłam,że się uda:-)
Witaj Marta w naszym gronie listopadowych mamuś:-)
Monik nie wiem po czym ta opuchlizna,zagadka,myślałam,że to uczulenie na truskawki,ale wieczorem zaryzykowałam i zjadłam po raz drugi w tym sezonie i nic!

Co do spodni ciążowych,to ja też sobie kupiłam rybaczki z pasem w swoim rozmiarze i czuje,że dociagnę w nich do końca,bo nogi i pupa nie rośnie,tylko brzuszek i talia się zaokrągla,mimo,ze przytyłam trochę jak na początek i jeszcze wkładam zwykłe spodnie tylko nie dopinam do końca:-). Bluzki natomiast mam z zeszłego roku,bo juz wtedy były modne rozszerzane i nie trzeba za nimi biegać po specjalnych sklepach dla kobiet w ciaży,także to duży plus dla nas:-)

Pogoda piękna i mamy na moim osiedlu dzisiaj festyn z okazji dnia dziecka,trzeba więc bedzie się przejść z maleństwem w brzuszku:-)
Pozdrowionka!

hej ...
witam po przerwie...ja z bliźniakami znowu wyladowałam w szpitalu, 5 dni lezenia i do domu, odtawili mi srodki przeciwymiotne a wiec zygam jak kot....
linie bede miał jak modelka ...cała jakos chudne tylko w brzuszek idzie....
co do ciuchów to zaczełam nosic te z poprzedniej ciązy..

ja już nie mieszcze się nawet w niektóre bluzki sprzed ciąży:-(
za tydzień ide na kolejne usg tym razem połówkowe i zobaczymy może jaka płeć maluszków już pewniejsza będzie:-D
u mnie 31 stopni ciepła...
upał...

Witam:)
Dopiero uczę poruszać sie po forum, ale wreszcie trafiłam na wątek dla mnie. Mam termin na 18 listopada. O dzidziusia staraliśmy sie 2 lata no i udało się:-D

Czy przyjmiecie mnie do swego grona?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry