reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witaj Monik po weekendzie:-)Ja zupełnie nic nie czuję, nawet brzucha nie widzę:-D

reklama
Witajcie dziewczyny i równiez wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki, jak dobrze pójdzie to w nastepnym roku też bedę obchodzić to święto jako już mamusia:-)fajnie. Dzieciatka wogóle nie czuję, w nastepnym tygodniu kolejna wizyta u ginekologa,,już nie moge się doczekać,bo cały czas się martwię,czy wszystko w porządku!
Anetko również trzymam kciuki!!!
Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Co do moich bólów głowy to różnie bywa... Wczoraj było ok, a dziś to tak sobie. Daję jednak radę i jakoś żyję. :)
Dobrze, że pogoda się polepszyła można posiedzieć na ogródku. :))

Pozdrawiam Was Dziewczyny i życzę wszystkiego dobrego!!!

Cześć dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki, dla tych obecnych i przyszłych mamuś!!!!!
Niestety mój synuś złapał jakiś kaszel okropny i cały czas tak kaszle że aż podskakuje. A jutro miał mieć występ w przedszkolu z okazji Dnia Mamy - więc jeśli się przez noc nie poprawi to mnie ta przyjemność niestety ominie :-(.

Anetko, trzymam za ciebie jutro kciuki! I dziękuję za życzenia dla Mikusia.

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny! Ja równiez życze wszystkim mamą wszystkiego najlepszego!:)
Ja dzisiaj od synka dostała laurke a w niej śliczne życzonka takie jak - dziekuje ci mamo ze mnie urodziłas przytulałas wykarmiłas przedewszystkim za to ze prałas tetrowe pieluchy kocham cię mocno!- aż się popłakałam niewiem kiedy zrobił ta laurke ale te zyczonka trafiaja w serducho. Wizyte u lekarza mam za tydzień i juz nerwówka czy wszystko ok. Znowu to samo:no: Pozdrawiam!

Po wielu konsultacjach z lekarzem wybraliśmy się na urlop do Egiptu- wycieczka była dawno wykupiona ale nie było pewności że polecimy- naszczeńście wszystko ok co myśkę potwierdzi lekarz w środę na wizycie:tak: nie miałam sensacji żołądkowych siedzieliśmy w cieniu i naprawdę odpoczeliśmy:-D

nik_i az Ci zazdroszcze, my wybieramy sie w sierpniu gdzies w Polske 300 km w jedna strone, cos moj mezulek wymysla, ale nie wiem czy dam rade jechac tyle samochodem, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok

Witam wiosennie!

U mnie ruchy juz mocno wyczuwalne, "polujemy" z Mężusiem na każde sygnały z drugiej strony brzucha:):) W końcu to 17tc...a za chwile połowa:)

Anetko jak tam prawko? Daj znać koniecznie! Jak podchodzą do brzuchatek na egzaminie?Sama będe zdawać ale dopiero za miesiąc, mam nadzieje, że nie bedzie to jakiś ogromny stres...

miłego dnia:):)

nik_i az Ci zazdroszcze, my wybieramy sie w sierpniu gdzies w Polske 300 km w jedna strone, cos moj mezulek wymysla, ale nie wiem czy dam rade jechac tyle samochodem, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok

dacie rade, ja w piatym miesiacu i pozniej podrozowalam ponad 1500 km w tym 700 km samochodem jednego dnia i potem prom...... nie odczulam tej podrozy innaczej niz zwykle.

Poprostu jesli czujesz ze chcesz sie rozporostowac to sie zatrzymacie. Nie odkladajcie tej porodzy, bo to wasza ostatnia taka. Nastepna tez bedzie wyjatkowa, ale juz z dzidziusiem to sie mysli glownie o nim i trzeba tez brac mnostwo rzeczy itp.... pojezdziecie sobie jeszcze raz na tylko wasze wspolne wakacje gdzie bedziecie mogli egoistycznie myslec tylko o sobie:tak: to tez czasem sie nalezy:tak:

potem tez bedzie wspaniale, bo podrozowalam z malenstwem, ale juz zupelnie innaczej - co nie znaczy ze gorzej.

Pamietam ze pierwsze wycieczki to byl jednak stres, czy wszystko mam, czy dziecko nie bedzie plakac, czy bedzie akurat gdzie sie zatrzymac, przewinac i nakarmic itp,,,, potem to czlowiek sam sobie wypracowywuje wlasny system:-)

A wiec powodzenia i planujcie podroz:tak:

reklama
Witajcie!
A ja siedzę w pracy i cały czas tylko przeglądam fora, trudno mi się skupić nad pracą, ciągle myślę o wizycie u gina i czy będzie już wiadomo jaka płeć?!
Fajnie byłoby się wyrwać gdzieś na urlop,ale nie w tym roku,jednak poczekamy na maleństwo,a na razie tydzień na łonie natury (na wsi) u rodziców:-)
Goocia posłuchaj Agathe i nie rezygnujcie z tej podróży, na pewno będzie fajnie i naprawdę odpoczniesz:tak:
Anetka czekamy na wyniki i relacje z egzaminu!
Pozdrowionka!

Do góry