reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

dzięki Kiriam za wieści, wiem że są jakieś tabletki na mdłości,ale jak byłam dwa tygodnie temu lekarz powiedział abym się wstrzymała jeszcze trochę powinno to niedługo przejść ale coś nie przechodzi,ale nie zaprzeczając to dwa dni miałam spokój

reklama
Witam po urlopie:-D
jesteśmy wypoczęci i w super humorku:happy: pozdrawiam wszystkie mamuśki i biorę się za odkopywanie zaległych postów a uzbierało się trochę przez dwa tygodnie nieobecności:rofl2:

O witam całkiem ładną pogodę mieliśmy dzisiaj, wyspacerowałam się chyba za wszystkie czasy .
A ja niestety jestem troszkę podziębiona :-( boli mnie gardło, kicham jak najęta i z nosa leci, i co mam nadzieję że szybko przejdzie i nie rozwinie się w jakieś grypsko.
Łykam tylko rutinoscorbin i piję hektolitry herbaty z sokiem malinowym :rofl2: oby szybko się skończyło bo jak kicham to cały brzuszek mi się trzęsie i maleństwu chyba nie za wesoło.;-)
Pozdrawiam

Czesc dziewczyny :-)
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA MAMUS I PRZYSZLYCH MAMUS Z OKAZJI NASZEGO SWIETA :-p

Jak po weekendzie?
U nas w sumie ok .......Wczoraj jakos chlodnawo i nieprzyjemnie bylo.....ale spacerek zaliczylismy, nowy rowerek Kuba przetestował - sprawdza sie super.
Przy okazji odwiedzilam vision express zeby kupic nowe soczewki kontaktowe...no i przebadalam oczka bo cos gorzej widze..........No i wada poleciala o kolejna 1 dioptrie :-( - jest - 4,75 :wściekła/y: - na szczescie soczewki zawsze troche slabsze sie kupuje wiec mam - 4,25 ;-) Tylko kurka....ja nie wiem co bedzie po kolejnym porodzie....oslepne juz chyba calkiem.....dobrze ze przynajmniej siatkowka jest ok.
No a dzis wieczorem ostatnie jazdy - a jutro na 8 egzamin na prawko - juz 4 :dry: Ja sie nie nastawiam za bardzo, ze zdam - jakby co bede mile zaskoczona ;-)

Co do ruchow dzidzi to ja czuje delikatne pukniecia w brzusiu, szczegolnie wieczorem jak leze w lozku.....W poprzedniej ciazy tez poczulam szybko bo w 16 tyg.....Ale to roznie bywa, wiec nie ma sie czym stresowac :tak: Predzej czy pozniej wszystkie poczujecie, choc wiem ze sie niecierpliwicie ;-) hihihii zobaczycie jeszcze bedziemy narzekac ze maluchy kopia nas po zebrach :-D

DOMBAR - kuruj sie, choc mam nadzieje ze juz Ci lepiej :tak: A jak nie to jeszcze cytrynka i czosnek ;-)
NIKI - chwal sie gdzie sie urlopowalas :-p
TAJCHI - wiem ze Ci ciezko kochana......poprzednio tez strasznie dlugo wymiotowalam, nic nie pomagalo, tabletek zadnych tez nie bralam, a potem wymioty powrocily w 9 m-cu i podczas porodu....:-( Teraz na szczescie mam juz tylko mdlosci, rano i wieczorem....i w samochodzie ;-)
Mam nadzieje ze niedlugo Ci to minie i nie bedziesz sie musiala tak meczyc :tak: To napewno sie kiedys skonczy.
KIRIAM - widze ze urodzinki synka udane - spoznione, najlepsze zyczenia i buziaki dla niego :-)
HANUS - jak tam glowa, mam nadzieje ze juz nie boli.

Pozostale mamusie pozdrawiam serdecznie :-)

Długo mnie nie było, ale już jestem:-D
usg mnie nie ominęło i na tym etapie gin stwierdził, że nie widzi klejnotów :-D
ale może się gdzieś podwinęły :-D
na dzień dzisiejszy czekam na dwie kobietki ;-)

Witajcie dziewczynki po weekendzie!

Co do ruchów dzidzi to nie wiem czy je czuję. Już pare tygodni temu leżąc wieczorem wydawało mi się, że coś mnie zaczepia pod pepkiem. Ale tylko raz. Potem czasem (rzadko) coś czułam w okolicach brzucha ale za kazdym razem inaczej. A przed wczoraj leżałam w wannie i jakby mi coś się ruszało. Wyobrażałam sobie, że to dzidziulek i śmiałam się w głos:-D. Ale co to było???

Karola000 dwie dziewczynki - super :-)
Aneta trzymam kciuki za egzamin.
Dombar życzę zdrówka. Zresztę tak jak nam wszystkim.

Witajcie :-)

Nie było mnie przez weekendzik, bo postanowiłam sobie odpocząć od kompika;-)
Dzisiaj w końcu pokazało się u nas słoneczko :-) Ciekawe czy już tak zostanie na dłużej?
Ja też od czasu do czasu czuję maluszka w brzuszku. I zaczynam się już upewniać że to ruchy dziecka :tak:
Smaczki co chwilkę dają o sobie znać. Np. ostatnio musiałam sobie kupić smalec z cebulką i skwarkami :szok::-D Tak na co dzień to nie przepadam za takim spacjałami.
Dzisiaj zajadałam gołąbki... pycha :-)

reklama
Aneta23-dla mnie jazda samochodem tez jest cięzka, jak prowadzę jest w miarę ok ale jak mąż prowadzi to już jest dużo gorzej, mam tylko torebeczki pochowane po schowkach
Ale odpukac juz czwarty dzień jak mnie tylko mdli nie wymiotuję, chociaż czasem te mdłości sa gorsze chyba od wymiotów, bo po zwróceniu trochę mi lepiej....
ale mi trudno dogodzić, baby ach te baby.......
No i życzonka z Okazji Dnia Mamusi dla nas

Do góry