reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Monik a propo zoladka to mnie tez jakis czas temu bolal po lekkiej grypie zoladkowej
bolal mnie zoladek bardzo przez prawie 2 tygodnie :-( .Pozniej przeszlo ale teraz zas czasem mnie
pobolewa ,ale nie przejmuj sie dzidzi to nie szkodzi :-).Jedz tylko czesto a mniej i bedzie dobrze
:-)Moze ten zoladek to taki nasz urok :-)

reklama
Hej Dziewczyny! U mnie dziś była piękna pogoda i pierwszy raz w tym sezonie zrobiliśmy grila. Pycha!!!
Czasami nie chce mi się wierzyć że jestem w ciązy bo nie mam prawie żaednych mdłości. W poprzedniej ciąży to o tym czasie umierałam....

Zielono_mi super że Sonke już lepiej, trzymam mocno kciuki - będzie dobrze.

Czesc dziewczyny.......Jak tam weekendy mineły?
My duzo czasu spedzilismy w sklepach ogladajac mebelki, plytki, panele itp......
Jak wszystko pojdzie ok juz niedlugo kupujemy mieszkanko :tak:
Poza tym jestem super szczesliwa bo moj Kuba wlasnie przespal 2 raz w zyciu cala noc :-) i juz 3 noce pod rzad nie karmimy go, mam nadzieje ze moj synek w koncu dorosl do tego zeby nie jesc w nocy :-p
koniec tegodnia tez bedziemy miec intensywny......w czwartek usg - juz nie moge sie doczekac, zaraz potem jedziemy do moich rodzicow do Chorzowa, w piatek Kuba konczy roczek, wiec bedzie mala imprezka......a w sobote jedziemy z M do W-wy na wesele. Pierwszy raz zostawie Kubusia na noc - mam niezlego stresa :sorry2:

ZIELONO MI - mocno trzymam kciuki z zdrowko Sonke - po prostu musi byc dobrze. Trzymaj sie.
ASTERIA - no faktycznie pogoda sie poprawia, u nas wczoraj tez bylo ladnie - mam nadzieje ze tak zostanie :tak:
ANKA - mmmmm grilllllll - no mi rowniez narobilas mi ochoty :dry::laugh2:
OMELKO - strasznie mi przykro :-( wiem co czujesz....badz silna

A z tymi mdlosciami dziewczyny to roznie bywa......niektorzy maja, niektorzy wcale.
Ja poprzednio nie dosc ze mdlosci to rzygalam po kilka razu dziennie - i tak przez 3,5 miesiaca. A teraz mdlosci sa - ale nie takie intensywne, wymioty raptem moze z 4 razy. W porownaniu z poprzednia ciaza jest bosko :-)
Jak widac nie ma reguly.
Tylko powiem Wam ze juz zaczynam czuc, ze sie rozszerzam i rozciagam :sorry2:.....jak poprzednio mam bole krocza jakby mnie tam ktos kopnął :baffled:
Na szczscie poki co niezbyt mocne.

Pozdrawiam Was cieplutko.

Zielono Mi tyle osób modli się za Was musi być dobrze... będzie dobrze. Sonke bądź twardy!

Omelko, współczuję ogromnie:( Dzielna kobietka z Ciebie...

Witam wszystkich po weekendzie:-)
Dwa dni byliśmy u znajomych. Wreszcie wyrwałam się z monotonii siedzenia w domu;-)
Dorotko witaj:happy:
Omelko bardzo Ci współczuję:-(
Anetko bardzo intensywny tydzień przed Wami:tak: Może rzeczywiście synek dorośleje i już będzie ładnie noce przesypiał:confused::-D
Aniu zawsze lubiłam dania z grilla, ale teraz mdłości mi nie pozwalają:-(
Monik jak Twój żołądek?

reklama
Antila dzieki za przywitanie :-) ja was podczytuje bo rownie dobrze w listopadzie moge urodzic :-)

Anetko mowiac o tym rozciaganiu sie masz na mysli kucie i lekki bol jajnikow i podbrzusza?
Bo ja juz 4 dzien non stop czuje jajniki i podbrzusze takie lekki bole a pozniej takie klucie
dokladnie czuje jakby mi sie tam tez cos rozciagalo ja mam nadzieje ze to swiadczy tylko o
tym ze dzidzia rosnie :-) dzis sie dowiem bo ide na 16,40 na usg genetyczne.
I mam prosbe 3 majcie za mnie kciuki :-)

Do góry