reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Monik a propo zoladka to mnie tez jakis czas temu bolal po lekkiej grypie zoladkowej
bolal mnie zoladek bardzo przez prawie 2 tygodnie :-( .Pozniej przeszlo ale teraz zas czasem mnie
pobolewa ,ale nie przejmuj sie dzidzi to nie szkodzi :-).Jedz tylko czesto a mniej i bedzie dobrze
:-)Moze ten zoladek to taki nasz urok :-)

reklama
Hej Dziewczyny! U mnie dziś była piękna pogoda i pierwszy raz w tym sezonie zrobiliśmy grila. Pycha!!!
Czasami nie chce mi się wierzyć że jestem w ciązy bo nie mam prawie żaednych mdłości. W poprzedniej ciąży to o tym czasie umierałam....

Zielono_mi super że Sonke już lepiej, trzymam mocno kciuki - będzie dobrze.

Czesc dziewczyny.......Jak tam weekendy mineły?
My duzo czasu spedzilismy w sklepach ogladajac mebelki, plytki, panele itp......
Jak wszystko pojdzie ok juz niedlugo kupujemy mieszkanko :tak:
Poza tym jestem super szczesliwa bo moj Kuba wlasnie przespal 2 raz w zyciu cala noc :-) i juz 3 noce pod rzad nie karmimy go, mam nadzieje ze moj synek w koncu dorosl do tego zeby nie jesc w nocy :-p
koniec tegodnia tez bedziemy miec intensywny......w czwartek usg - juz nie moge sie doczekac, zaraz potem jedziemy do moich rodzicow do Chorzowa, w piatek Kuba konczy roczek, wiec bedzie mala imprezka......a w sobote jedziemy z M do W-wy na wesele. Pierwszy raz zostawie Kubusia na noc - mam niezlego stresa :sorry2:

ZIELONO MI - mocno trzymam kciuki z zdrowko Sonke - po prostu musi byc dobrze. Trzymaj sie.
ASTERIA - no faktycznie pogoda sie poprawia, u nas wczoraj tez bylo ladnie - mam nadzieje ze tak zostanie :tak:
ANKA - mmmmm grilllllll - no mi rowniez narobilas mi ochoty :dry::laugh2:
OMELKO - strasznie mi przykro :-( wiem co czujesz....badz silna

A z tymi mdlosciami dziewczyny to roznie bywa......niektorzy maja, niektorzy wcale.
Ja poprzednio nie dosc ze mdlosci to rzygalam po kilka razu dziennie - i tak przez 3,5 miesiaca. A teraz mdlosci sa - ale nie takie intensywne, wymioty raptem moze z 4 razy. W porownaniu z poprzednia ciaza jest bosko :-)
Jak widac nie ma reguly.
Tylko powiem Wam ze juz zaczynam czuc, ze sie rozszerzam i rozciagam :sorry2:.....jak poprzednio mam bole krocza jakby mnie tam ktos kopnął :baffled:
Na szczscie poki co niezbyt mocne.

Pozdrawiam Was cieplutko.

Zielono Mi tyle osób modli się za Was musi być dobrze... będzie dobrze. Sonke bądź twardy!

Omelko, współczuję ogromnie:( Dzielna kobietka z Ciebie...

Witam wszystkich po weekendzie:-)
Dwa dni byliśmy u znajomych. Wreszcie wyrwałam się z monotonii siedzenia w domu;-)
Dorotko witaj:happy:
Omelko bardzo Ci współczuję:-(
Anetko bardzo intensywny tydzień przed Wami:tak: Może rzeczywiście synek dorośleje i już będzie ładnie noce przesypiał:confused::-D
Aniu zawsze lubiłam dania z grilla, ale teraz mdłości mi nie pozwalają:-(
Monik jak Twój żołądek?

reklama
Antila dzieki za przywitanie :-) ja was podczytuje bo rownie dobrze w listopadzie moge urodzic :-)

Anetko mowiac o tym rozciaganiu sie masz na mysli kucie i lekki bol jajnikow i podbrzusza?
Bo ja juz 4 dzien non stop czuje jajniki i podbrzusze takie lekki bole a pozniej takie klucie
dokladnie czuje jakby mi sie tam tez cos rozciagalo ja mam nadzieje ze to swiadczy tylko o
tym ze dzidzia rosnie :-) dzis sie dowiem bo ide na 16,40 na usg genetyczne.
I mam prosbe 3 majcie za mnie kciuki :-)

Do góry