reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Witam!!!

Dawno nie pisałam, ale jakoś chęci brak. Wczoraj miałam taką migrenę, że cały dzień spędziłam w łóżku... :((

Karolciu - nic nie mówiłam, bo ciągle żyję w niepewności. Wychodzi, że jestem w 10 tygodniu, ale jakoś wogóle nie widzę po sobie zmian. Oprócz lekkich mdłości, które ostatnio coraz bardziej zanikają, nie mam większych objawów. No - brzuch mnie pobolewa. Cały czas myślę, czy dzidzia rośnie i czy wogóle żyje... 23 kwietnia kolejna wizyta, więc się dowiem co i jak. No i tak sobie w domu siedzę i się lenię. Przesyłam gorące całuski!!!

Zielono Mi - jestem z Wami... :*

reklama
Witam wszystkie Mamusie. Termin mam wyznaczony na październik ale USG i beta HCG wskazuję datę porodu ok 07.11 i to jest najbardziej prawdopodobne. Napiszę pare słów o sobie, mam na imie Kaska i jestem mamą 21 miesięcznego Adasia.

Zielono Mi, przytulam Cie do serca..
[*]

Hanus78 masz dzień później wizytę u gina ode mnie :happy: Wiesz ja też ostatnio myślałam tak jak ty że skoro mdłości się już kończą że pewnie jest coś nie tak. Ale teraz już tak nie myślę. Trzeba optymistycznie patrzeć się w przyszłość i nie wolno się zamartwiać bo to szkodzi maleństwu. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze i na wizycie zobaczysz jak maleństwo macha rączką do Ciebie :-)
K@siek witaj na listopadóweczkacha :happy:

Max
[*]
[*]
[*]

.

Dokładnie dziewczynki, sama sie o tym przekonałam wczoraj! Wiec myślę ze te mdłości byly po to by mnie odstraszyć od brania do buzi niewłaściwych rzeczy by maluszek mógł zdrowo sie rozwijać do momentu gdy "stanie na nogi" :-)
Buziaki

Zielono_Mi
trzymam kciuki za Twojego Maxia!!

Haniu to si eciesz ze nei masz wiekszych objawow, bo moja znajoma to zygala jak kot 24 godziny na dobe, ja juz za duzo nie pamietam, ale pamietam ze jak zaszlam w ciaze to przestaly mi fajki smakowac i alkohol, to byl pierwszy objaw, ktorego oczywiscie poczatkowo z ciaza nie skojarzylam, potem zaczelam miec mdlosci no i zrobilam test i wyszly 2 kreski :-) mdlosci mialam poczatkowo codziennie a pozniej to co kilak dni alebo wyjatkowo jak mi jakis zapach nei podpasil :-) tak ze Haniu wszystko bedzie dobrze !! aha moja siostra tez szczegolnych obajwow nie ma, czasami jej bylo neidobrze ale bardzo sporadycznie :-)

Hanuś..... no GRATULUJĘ:tak::tak::tak:
będzie dobrze i już:-)

Zielono_mi łączę się w bólu..................................
smutno, tak cholernie smutno:-:)-:)-:)-:)-(

Max (*)(*)(*)

Dziewczyny ja trochę z innej beczki.
Czy podczas ciąży pójście na pogrzeb jest wskazane, bo kiedys słyszałam że nie powinno sie chodzić ale nie wiem, dodam że to rodzony brat mojego męża, czyli bliska rodzina.
Pozdrawiam nowe dziewczynki
Zielono mi ciągle jesteśmy z Tobą

reklama
Tajchi... Powiem Ci tak, jest mnóstwo przesądów, czego to kobieta nie może robić podczas ciąży. Ja w to nie wierzę, bo przecież wierzę w Boga, a wiara w zabobony i przesądy jest grzechem przeciw pierwszemu przykazaniu. Ja np. jutro zostanę matką chrzestną, a na ten temat jest tyle przesądów, że głowa boli... Nie wierzę i już!!!

Do góry