reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Nie DOROTKO - to nie bol jajnikow i podbrzusza....tylko doslownie krocza, całe "podwozie" mnie boli ;-), szczegolnie przy siadaniu, wstawaniu.....poprzednio mialam przez wiekszosc ciazy tak....mysle ze to kosci miednicy sie jakos rozchodza czy cos.....
Kciuki oczywiscie mocno bede trzymac - a Ty daj znac po usg jak tam - ale napewno bedzie wszystko super :tak::-)
Witaj ANTILKO - widze ze odpoczelas od domowych pieleszy :-p

reklama
Dzień dobry :-)

Antilko żołądek już przestał boleć. Została wielka zgaga:baffled: Wczoraj wieczorem myślałam że mi cały przełyk wypali. Woda nie pomogła :dry:
Anetko a ja od paru dni czuję jak mnie ciągnie porządnie w pachwinach. Chyba każda inaczej odczuwa rośnięcie maleństwa :-D
Gratuluję przespanej nocki ;-) Kubuś Twój co raz większy i więcej będzie pozwalał Wam na takie nocki :-)
Dorotko oczywiście kciuki będą trzymane.Ja wizytę mam jutro i też będą badania genetyczne :tak:
Asteria korzystaj z tej pięknej pogody ile możesz :-) To dla dzidzi jest super takie spacerowanie :tak:

Witam Was dziewczynki :-)
Dopisuję się do wątku z terminem na 20 listopada :happy::happy2:
Dwie kreseczki ujrzałam 19 marca a 7 kwietnia usłyszałam serduszko mojego maleństwa, cudowna chwila.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

witam nowe mamusie...
Myśmy dzisiaj byli pobrać krew bo muszę zrobić przeciwciała i badanie kontrolne, wyniki jutro i w środę do lekarza- boje się:zawstydzona/y: ale jestem szczeńśliwa bo zobaczę maleństwo:-D musi być dobrze prawda!!!
Aneta super że mały dorasta:laugh2:wiem coś o tych zakupach męczące ale cieszą, tylko chciałabym już być po:zawstydzona/y:mój M twierdzi że jeszcze 2 tygodnie ale ja już w nic nie wierzę...
Monik mnie też dokuczał żołądek i czasem mi się nadal zdarza pomaga mi dieta niskotłuszczowa wysoko zasadowa i cząściej i mniej;-)
Aniu co do grila... chętnie bym sobie posiedziała ale bez konsumpcji:laugh2:
Zielono_mi to dobre wiadomośći:tak:teraz będzlie z dnia na dzien lepiej

Pozdrawiam mamuśki

Strasznie długo mnie tu nie było :) już jestem po USG .. miałam je dwa tygodnie temu. Serduszko bije :) Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie !!!! a nasłuchałam się przez kilka lat, od różnych ginów, że z moimi policystycznymi jajnikami to nie będzie łatwo... a udało się nam zajść w drugim cyklu po odstawieniu tabletek anty, które brałam żeby zahibernować jajniki i żeby nie tworzyły się cysty. Nie obyło sie w prawdzie bez luteiny bo pierwsza miesiączką po odstawieniu tabletek nie przyszła... ale za to w 12 dniu kolejnego cyklu zaskoczyłam... Z niedowierzaniem patrzyłam na dwie krechy na teście zrobionym w 32 dniu cyklu... czułam jak robi mi się gorąco, a potem uświadomiłam sobie, że lecą mi łzy. Zwyczajnie się rozkleiłam... tak bardzo pragnęliśmy tego dziecka. kilka dni później beta hCG bardzo wysokie... teraz już 10 tydzień. CUDA się zdarzają i wiem jedno... człowiek swoje Opatrzność swoje :)
wybaczcie, że ten post taaki długi, ale chciałam się z wami podzielić tą niesłychaną radością :)

pozdrawiam!!!

reklama
Do góry