reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Nie DOROTKO - to nie bol jajnikow i podbrzusza....tylko doslownie krocza, całe "podwozie" mnie boli ;-), szczegolnie przy siadaniu, wstawaniu.....poprzednio mialam przez wiekszosc ciazy tak....mysle ze to kosci miednicy sie jakos rozchodza czy cos.....
Kciuki oczywiscie mocno bede trzymac - a Ty daj znac po usg jak tam - ale napewno bedzie wszystko super :tak::-)
Witaj ANTILKO - widze ze odpoczelas od domowych pieleszy :-p

reklama
Dzień dobry :-)

Antilko żołądek już przestał boleć. Została wielka zgaga:baffled: Wczoraj wieczorem myślałam że mi cały przełyk wypali. Woda nie pomogła :dry:
Anetko a ja od paru dni czuję jak mnie ciągnie porządnie w pachwinach. Chyba każda inaczej odczuwa rośnięcie maleństwa :-D
Gratuluję przespanej nocki ;-) Kubuś Twój co raz większy i więcej będzie pozwalał Wam na takie nocki :-)
Dorotko oczywiście kciuki będą trzymane.Ja wizytę mam jutro i też będą badania genetyczne :tak:
Asteria korzystaj z tej pięknej pogody ile możesz :-) To dla dzidzi jest super takie spacerowanie :tak:

Witam Was dziewczynki :-)
Dopisuję się do wątku z terminem na 20 listopada :happy::happy2:
Dwie kreseczki ujrzałam 19 marca a 7 kwietnia usłyszałam serduszko mojego maleństwa, cudowna chwila.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

witam nowe mamusie...
Myśmy dzisiaj byli pobrać krew bo muszę zrobić przeciwciała i badanie kontrolne, wyniki jutro i w środę do lekarza- boje się:zawstydzona/y: ale jestem szczeńśliwa bo zobaczę maleństwo:-D musi być dobrze prawda!!!
Aneta super że mały dorasta:laugh2:wiem coś o tych zakupach męczące ale cieszą, tylko chciałabym już być po:zawstydzona/y:mój M twierdzi że jeszcze 2 tygodnie ale ja już w nic nie wierzę...
Monik mnie też dokuczał żołądek i czasem mi się nadal zdarza pomaga mi dieta niskotłuszczowa wysoko zasadowa i cząściej i mniej;-)
Aniu co do grila... chętnie bym sobie posiedziała ale bez konsumpcji:laugh2:
Zielono_mi to dobre wiadomośći:tak:teraz będzlie z dnia na dzien lepiej

Pozdrawiam mamuśki

Strasznie długo mnie tu nie było :) już jestem po USG .. miałam je dwa tygodnie temu. Serduszko bije :) Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie !!!! a nasłuchałam się przez kilka lat, od różnych ginów, że z moimi policystycznymi jajnikami to nie będzie łatwo... a udało się nam zajść w drugim cyklu po odstawieniu tabletek anty, które brałam żeby zahibernować jajniki i żeby nie tworzyły się cysty. Nie obyło sie w prawdzie bez luteiny bo pierwsza miesiączką po odstawieniu tabletek nie przyszła... ale za to w 12 dniu kolejnego cyklu zaskoczyłam... Z niedowierzaniem patrzyłam na dwie krechy na teście zrobionym w 32 dniu cyklu... czułam jak robi mi się gorąco, a potem uświadomiłam sobie, że lecą mi łzy. Zwyczajnie się rozkleiłam... tak bardzo pragnęliśmy tego dziecka. kilka dni później beta hCG bardzo wysokie... teraz już 10 tydzień. CUDA się zdarzają i wiem jedno... człowiek swoje Opatrzność swoje :)
wybaczcie, że ten post taaki długi, ale chciałam się z wami podzielić tą niesłychaną radością :)

pozdrawiam!!!

reklama
Do góry