reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Witajcie nowe forumiczki i zarazem przyszłe mamusie. Życzę spokojnej ciąży i zdrowych dzidziusiów i udzielajcie się tutaj często.
Ja dziś do domku, wszystkie badanka ok, dzidzia rośnie.
Monik obyś dała rade i ominął Cię ten szpital, ja broniłam się mogłam ale w końcu musiałam iść. Napisz potem co Ci gin powiedział na temat tego ciśnienia. Wiem że magnez obniża ciśnienie - ja brałam 3x2 tabletki no i zero soli w diecie.

Miłego dnia Dziewczynki:tak:

reklama
Ja jutro idę na kontrolne USG (to już trzecie w przeciągu dwóch tygodni). Mam nadzieję, że się wszystko uspokoi i nareszcie uda mi się donosić ciąże.To juz moja czwarta ciaża, a tylko jedno dzieciątko mam.
Czy któras z Was też miała krwawienia w pierwszych tygodniach ciąży?
Pozdrawiam gorąco.

Witaj Omelko wśród nas:-)
Ja miałam plamienia w piątym tygodniu ciąży. Nawet leżałam trzy dni w szpitalu.Biorę teraz Duphaston i wszystko jest ok:tak:

Czesc dziewczynki....:-)
U mnie na szczescie wszystko ok......
Tylko Kuba ostatnio strasznie dokazuje i jest to dla mnie bardzo męczące....zdrzemnac sie w ciagu dnia nie ma jak....w nocy od kulku dni mlody tez jakies cyrki robi........Chodze jak snieta.
I brzuch mnie momentami pobolewa od tego szarpania sie z nim...:sorry2:

OMELKA - witam serdecznie....ja juz kilka razy plamilam.....2 razy krwawilam.....itd Zrobil mi sie krwiak w macicy, biore duphaston i nospe....no i nie moge podnosic synka (co nie bardzo wychodzi czasami)...
Powodzenia jutro na usg.
ANKA - ciesze sie ze wszystko ok :-)
NIK_I - mam nadzieje ze dzis w pracy juz lepiej
MONIK - hihi masz racje.....niezbyt trafilam jesli chodzi o tamtego gina, wiec wiecej razy juz do niego nie poszlam :-D
OGITU - czy Ty dzis masz usg.......czekamy na relacje po :tak:

Dzieńdobry:-)
Witam wszystkie listopadóweczki i z przyjemnością dołączam do zacnego grona :happy:
Mam termin na 6-go listopada.

Miłego dnia.

Vonko no to oficjalnie witam Cię u Listopadówek:-):-):-) Jesteśmy tu aż trzy z Trzydziesteczek:tak:

Witam wszystkie nowe mamusie listopadowe:)
Dziękuję Aneta- dzisiaj naszczęście lepiej jakoś ludzie którzy przychodzili byli "normalni" może to ta wczorajsza pogoda tak na nich wpłyneła :-p w zasadzie dzisiaj to mam całkiem fajny dzionek:-D:-D i po przyjściu z pracy spać mi się nie chce:happy:.
Pozdrawiam dziewczynki:-) i oczywiście czekamy na relacje ogitu!!!

reklama
Do góry