reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Dzień Dobry:-)
Ale wstrętna pogoda:baffled:Wyszłam z psem na spacer, ale szybko wróciłam.
Wiem, że głupio to zabrzmi, ale chciałabym już wrócić do pracy. Nadmiar wolnego czasu chyba mi nie służy.Cały dzień jestem zmęczona i jakaś taka " rozlazła".
Może po 9 maja pani dr pozwoli mi już pracować:confused:
Ogitu te dwa tygodnie tak szybko zlecą, że nawet się nie zorientujesz:tak:
Ja mimo, że widziałam dzidziusia na USG nadal nie wierzę, że jestem w ciąży:-D

reklama
:sorry2::-D:hmm:dzień dobry tez się czuje zle tylko bym spała spała spała denerwuje mnie ta sytuacja bo jestem osobom zywiołowom .a w domu nic mi sie nie kleji robota wrzystko odkładam na puzniej .czytam to widze ze sama nie jestem.kiedy ta sytuacja sie skończy.

Witam!
Dzis bylam na wizycie u poloznej i ze wzgledu na to ze plamilam mam skierowanie na usg juz na jutro!!!
Ciesze sie i zastanawiam bo polozna wcale mnie nie dotknela jak to uslyszala, tylko sprawdzila puls i ustalila mi wizyte na jutro ...wiec wyglada na to ze wreszcie zobaczymy naszego maluszka!
Pozdrawiam!!!

ogitu, ja też mieszkam w UK ale nie mogłam sie doczekać potwierdzenia ze jestem w ciąży i szybciutko poleciałam do polskiego ginekologa, bo tak jak mówisz w GP nic się nie dowiesz a wizyta pierwsza taka ze scanem jest w 12 TC w szpitalu, ja też mam jeszcze ok dwóch tygodni czekania na wizyte.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości z lekarzami w Anglii

Tak wiem Tajchi, ale niestety tu w Bel moge isc doprywatnego tylko tutejszego lekarza, wiec mnie to nie interesuje bo oni chca podpisac umowe na dlugi termin ( tak zrobili z moja kolezanka) co kosztuje ok 2000 £ i nie wydaje mi sie rozwiazaniem. Za taka sume to ja do polski polatam.
Ale teraz czekam do jutra jeszcze musze tylko dzien w pracy przetrwac...heh

Witam wieczorkiem :-)

Dzisiaj to chyba wszystkie zasypiamy :nerd: Mam nadzieję że tej wiosny będzie dużo słoneczka :-)
Ogitu fajnie że jutro będziesz widzieć maleństwo. Ja jeszcze 6 dni i też będę mieć wizytę u gina :happy:
Anka34 mam nadzieję że nie będę musiała leżeć w szpitalu. Kupiłam nowy ciśnieniomierz i ten pokazuje już normalne ciśnienie. Ale lekaża i tak podpytam bo wcześniej też miałam skłonności do wysokiego ciśnienia. Dzisiaj miałam 130/80, więc całkiem całkiem :happy: A z tym magnezem to zawsze miałam problem i ciągłe niedobory. Na szczęście wizyta już niedługo to się wszystkiego dowiem.
Aneta23 to faktycznie za pierwszym razem trafiłaś fatalnie na gina ;-)
Oby się ten krwiaczek już całkiem wchłoną. A objawy wzorowe choć niezawsze przyjemne :-p

Zielono_mi trzymaj się kochana :-( Modlę się za Was.

Dobry wieczór:-)
To przwda z tą sennością, ale dzisiaj to chyba pogoda też maiła swój udział:-( ja jak przyjechałam z pracy to spałam 3 godziny:szok: i w sumie to miałam zły dzień:no: w pracy jakoś same problemy...

Witam,
pierwszy raz zapisałam się do jakiego kolwiek forum i szczerze powiedziawszy nie bardzo wiem co napisać. Jestem mamą cudownego siedmiolatka, aktualnie jestem w ciąży i termin mam na koniec listopada. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy.

Omelka:happy:

reklama
Witaj Omelka! Ja tez jestem nowa wiec to nasze wspolne pierwsze kroki forumowe... :)
A tak poza tym 29.11 to i moja data urodzin!!
Pozdrawiam i milego dnia wszystkim Paniom!!!
I duzo SLONKA!!

Do góry