reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Dzień Dobry:-)
Ale wstrętna pogoda:baffled:Wyszłam z psem na spacer, ale szybko wróciłam.
Wiem, że głupio to zabrzmi, ale chciałabym już wrócić do pracy. Nadmiar wolnego czasu chyba mi nie służy.Cały dzień jestem zmęczona i jakaś taka " rozlazła".
Może po 9 maja pani dr pozwoli mi już pracować:confused:
Ogitu te dwa tygodnie tak szybko zlecą, że nawet się nie zorientujesz:tak:
Ja mimo, że widziałam dzidziusia na USG nadal nie wierzę, że jestem w ciąży:-D

reklama
:sorry2::-D:hmm:dzień dobry tez się czuje zle tylko bym spała spała spała denerwuje mnie ta sytuacja bo jestem osobom zywiołowom .a w domu nic mi sie nie kleji robota wrzystko odkładam na puzniej .czytam to widze ze sama nie jestem.kiedy ta sytuacja sie skończy.

Witam!
Dzis bylam na wizycie u poloznej i ze wzgledu na to ze plamilam mam skierowanie na usg juz na jutro!!!
Ciesze sie i zastanawiam bo polozna wcale mnie nie dotknela jak to uslyszala, tylko sprawdzila puls i ustalila mi wizyte na jutro ...wiec wyglada na to ze wreszcie zobaczymy naszego maluszka!
Pozdrawiam!!!

ogitu, ja też mieszkam w UK ale nie mogłam sie doczekać potwierdzenia ze jestem w ciąży i szybciutko poleciałam do polskiego ginekologa, bo tak jak mówisz w GP nic się nie dowiesz a wizyta pierwsza taka ze scanem jest w 12 TC w szpitalu, ja też mam jeszcze ok dwóch tygodni czekania na wizyte.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości z lekarzami w Anglii

Tak wiem Tajchi, ale niestety tu w Bel moge isc doprywatnego tylko tutejszego lekarza, wiec mnie to nie interesuje bo oni chca podpisac umowe na dlugi termin ( tak zrobili z moja kolezanka) co kosztuje ok 2000 £ i nie wydaje mi sie rozwiazaniem. Za taka sume to ja do polski polatam.
Ale teraz czekam do jutra jeszcze musze tylko dzien w pracy przetrwac...heh

Witam wieczorkiem :-)

Dzisiaj to chyba wszystkie zasypiamy :nerd: Mam nadzieję że tej wiosny będzie dużo słoneczka :-)
Ogitu fajnie że jutro będziesz widzieć maleństwo. Ja jeszcze 6 dni i też będę mieć wizytę u gina :happy:
Anka34 mam nadzieję że nie będę musiała leżeć w szpitalu. Kupiłam nowy ciśnieniomierz i ten pokazuje już normalne ciśnienie. Ale lekaża i tak podpytam bo wcześniej też miałam skłonności do wysokiego ciśnienia. Dzisiaj miałam 130/80, więc całkiem całkiem :happy: A z tym magnezem to zawsze miałam problem i ciągłe niedobory. Na szczęście wizyta już niedługo to się wszystkiego dowiem.
Aneta23 to faktycznie za pierwszym razem trafiłaś fatalnie na gina ;-)
Oby się ten krwiaczek już całkiem wchłoną. A objawy wzorowe choć niezawsze przyjemne :-p

Zielono_mi trzymaj się kochana :-( Modlę się za Was.

Dobry wieczór:-)
To przwda z tą sennością, ale dzisiaj to chyba pogoda też maiła swój udział:-( ja jak przyjechałam z pracy to spałam 3 godziny:szok: i w sumie to miałam zły dzień:no: w pracy jakoś same problemy...

Witam,
pierwszy raz zapisałam się do jakiego kolwiek forum i szczerze powiedziawszy nie bardzo wiem co napisać. Jestem mamą cudownego siedmiolatka, aktualnie jestem w ciąży i termin mam na koniec listopada. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy.

Omelka:happy:

reklama
Witaj Omelka! Ja tez jestem nowa wiec to nasze wspolne pierwsze kroki forumowe... :)
A tak poza tym 29.11 to i moja data urodzin!!
Pozdrawiam i milego dnia wszystkim Paniom!!!
I duzo SLONKA!!

Do góry