reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam Was Kochane Listopadóweczki :-)

Straaaaasznie dawno mnie nie było.... zaczęłam czytać ale nie sposób ogarnąć informacji zgromadzonych przez tak długi czas !!!

Przede wszystkim chciałabym w imieniu swoim i Filipa złożyć życzenia: DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKÓW ZDRÓWKA I RADOŚCI Z ŻYCIA :-)

U nas po staremu :-), Filip rośnie teraz jesteśmy na etapie kolejnych zębów zatem synek bardzo marudny, czasem budzi się w nocy :-(, ale trzeba to jakoś przeżyć :tak:

Jak znajdę więcej czasu wrzucę jakieś zdjęcia.
Jak widzę wasze dzieci to nie mogę się nadziwić jak ten czas zapiernicza ;-), takie już duże chłopcy przystojni a dziewczynki śliczne :-)

Serdecznie pozdrawiam :-)

i obiecuję zaglądać częściej ;-)

reklama
cześć dziewczyny! my juz po imprezce narobilam sie przed i w trakcie bo pomocy zadnej ale udala sie wiki zadowolona goscie tez tylko malo prezencikow dostala ale cieszyła sie z gosci byla wesola i grzeczna tyle wszystkiego narobilam i bardzo duzo zostało i wszystko sie psuje bo ldowke mam mała:-(. wiktoria wybrała rózaniec tak jej sie spodobał potem grube pieniadze a potem drobne i ksiazeczke a kieliszka wogole nieruszyła była zdziwiona ze moze takie rzeczy ruszac:-) torcika sam niezdmuchnela ale ja jej pomoglam i tak sie cieszyla poszła spac dopiero o 23 jak goscie poszli.
hanus współczuje z powodu wujka dla mnie takie zdarzenia doprowadzaja do depresji .narazie koncze bo dzieci wzywaja. pozdrawiam

Witam was dziewczynki
Jakos tak leci u nas bez wiekszych zawirowan:biggrin2:
Mala psoci,biega po mieszkaniu,nieraz pokoj wyglada jak po przejsciu tornado:szok:A zlosnica zrobila sie z niej ze hej,nieraz jak jej cos zabiore to jest placz i bije mnie:szok: drapie...Skad sie to bierze w takich maluchachgdzie cos takiego mogla podejrzec???Mowi sie jej ze czegos nie wolno a i tak robi swoje...Ulubionym miejscem dla niej jest ubikacja ,wchodzi tam za mna i zaraz chce chwytac szczote do kibelka,machachce mnie stracac z "tronu" i tam krecic szczota:biggrin2: No mowie wam istny cyrk....
Jutro czeka nas wizyta u pediatry i pewnie szczepienie.
W poniedziallek bylam u gina ale niestety nie dalo sie podejrzec jeszcze plci,a taka juz jestem ciekawa:sorry2:Nastepna wizyta zaraz przed Swietami i licze na to ze tym razem maluszek sie ujawni i zrobi nam swiateczny prezencik!!
Carolka
witaj po mega nieobecnosci;-)Jak tam wasze staranka o dzidziusia?

NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA KOLEJNYCH ROCZNIAKOW:-D

Hej

Madzikaaa to niemowlaczki były:-D pewnie świetne takie malutkie persiątka są:-)
Heheh no właśnie też sobie mojej Majki teraz z psem do tego szczeniakiem nie wyobrażam dlatego poczekamy niech trochę podrośnie i zmądrzeje;-);-);-)
Fajnie z tym spankiem Mai macie, u nas do spania tylko i wyłącznie cyc:sorry:

Kasiula mamy swój odrębny wątek do fotek, hehe tylko dla wtajemniczonych;-) trzebaby było z szefową listopadówek pogadać żeby ci dostęp umożliwiła, z tego co pamiętam to Aneta to organizowała tylko qrcze ona się chyba tu nie pokazuje:-(

Carol_ka witamy:-)rzeczywiście dawno cię nie było i fajnie,że jesteś:-)
Ozdywaj się koniecznie;-)

Izka super,że imprezka udana, i Wiki się podobało:-) hehe z tym różańcem to często słyszę, że dzieci biorą ciekawe za co moja się złapie, robimy imprezkę w przyszłą sobotę.

Beabea to chyba teraz taki okres ze złością mają nasze dzieciaczki, u nas bardzo podobnie. Czekam aż to minie:rofl2:
Fajnie by było jakby fasolcia się ujawniła na święta:-), a tak w ogóle to jak tą ciążę przechodzisz??

Miłego dzionka :-)

Cześć dziewczyny!
Nie ma mnie bo czasu brak, M mnie zagonił do roboty swojej.... Ale kiedyś będę.
Pozdrawiam wszystkich.

Witajcie Dziewczyny ;-)

Nie piszę, bo zupełnie nie mam polotu i chęci. :-(
Wczoraj mieliśmy pogrzeb. Ja nadal chodzę zakręcona i nieobecna duchem. Nawet z własnym Dzieckiem nie potrafię się bawić. Musiałam z Nim wczoraj zostać sama i było tak ponuro, że nawet On to czuł, bo się w ogóle nie uśmiechał. Echhhhh… Zero jakiejś radości. :-:)-:)-(

Mojemu Dzieciu wyszedł kolejny ząbek – ale tak nietypowo, że nawet nie wiem co to za jaki – prawa dolna czwórka lub piątka. Hmmmmm… Nawet nie wpisuję do suwaczka, bo naprawdę nie wiem jaki to. Heh – i to tak po cichu, że jestem w szoku. Ale za to mamy już 9 zębola :tak: Hihi…

Słoneczko – witaj u nas!!! No i zapraszamy :tak:

Życzę wszystkim Nowym Roczniakom wszystkiego najlepszego!!!

No i uciekam, echhhhh – nie mam na nic ochoty :-:)-:)-(

Witajcie kochane,
ja znowu jak po ogień - tylko na chwilkę. Ale wieczorem może uda mi się na dłużej i poczytać co u Was. W pracy roboty od cholery a ja jeszcze wymyśliłam sobie generalne porządki przed urodzinkami Niny i normalnie utknęłam w kuchni, wywalając wszystko z szafek. No i teraz to dopiero bajzel się zrobił:tak:
Hanuś - kochana, bardzo mi przykro:-(3 maj się dzielnie:tak:
Zmykam jeszcze do pracy ale wieczorkiem poczytam co słychać u Was.
Miłego popołudnia:-)

No i jestem. Mała właśnie zasnęła. A ja siedzę i myślę, że rok temu, o tej porze wszystko już się zaczęło...Jak ten czas szybko leci:sorry:
Kasiula, Izka - tak się cieszę, że imprezy urodzinowe wypadły super. Ja mam strasznego stresa, czy zdążę ze wszystkim...
Carolka - fajnie, że jesteś:tak:Zaglądaj częściej:tak:
Beabea - jak się czujesz kochana?Mam nadzieję, że wszystko ok:tak:A z tą agresją u nas podobnie - dzisiaj nie pozwoliłam jej stać i majstrować przy telewizorze, to tak się wściekła, zaczęła mnie odpychać i płakać. Mała złośnica:-)
Malinka-boski filmik:tak::-DUśmiałam się;-)Dobrze, że u Ciebie już wszystko ok:tak:
Aga - witaj i zaglądaj jak tylko się da:tak:
Słoneczko - witaj wśród mam listopadowych. Mam nadzieję, że zagościsz na dłużej:tak:;-)
A ja już padam na twarz. Narobiłam się dzisiaj i mam nadzieję, że Ninka będzie ładnie dzisaj spać bo nie wiem czy dam radę wstawać w nocy;-)Jutrro przyjdzie do nas część gości a 4.12 reszta. Czyli na dwie tury...Aż się boję co to będzie. Ale, co tam - damy radę:tak:;-)
Zmykam do wyrka:-)
Do jutra:-)

reklama
Chetnie zagoszcze musze tylko to forum rozpracowac powstawiac fotki i inne takie i jakos wdrozyc sie w temat :)
hmmm tak mysle i mysle i jak mam dodac suwaczki??

Ostatnia edycja:
Do góry