Hej:-):-)
Hanus a na te badania to czemu was wysyłają?? coś pediatrę zaniepokoiło??
Kasiulawspółczuję i podziwiam ciebie, że jeszcze tak dobrze funkcjonujesz. Ja po nieprzespanych nocach chodzę całe dnie zła, a ty jeszcze praca i malowanko hoho twarda kobitka z ciebie
Nik_i ale Bartuś ma dużo ząbków, fajnie może już sobie wszystko fajnie pogryźć
u nas tylko dolne jedynki i górne dwójki na wierzchu
Lunia to pewnie Ninka nieźle babcie wymęczyła na spacerku:-) znam to bo Majka to w ogóle za wózkiem nie przepada i tak latam za nią, ciaga mnie to w krzaki to sie wraca albo stanie na środku drogi i próbuje jakieś śmieciuchy podnosić
Izka brawo dla syna za wytrwałość:-)i udanej imprezki roczkowej Viki jak zobaczy prezenty to pewnie szczęśliwa będzie i może o tych wrednych zębiskach na troche zapomnie;-)
Oczywiście dołączam sie do życzeń dla wszystkich Naszych Roczniaczków!!
A u nas bylo trochę kłopotów, długów sie porobiło bo G był bez pracy, moja mama wylądowała w szpitalu, na szczęście już jest w domu ale musi się w koncu wziąć za siebie.
A Maja jak Maja, noce nieprzespane, w dzień często humorki, płaczliwa się zrobiła do tego krzykaczka jest, wszystko musi byc tak jak ona chce
No i dalej cycek to podstawa, nie wiem jak my z tym skończymy, nic sie nie zapowiada na to żeby jej zbrzydło cyckanie.
Ale mądra z niej dziewczynka, można się już z nią nieźle dogadać, pokazuje co chce, mowi i pokazuje tak i nie a to nam ułatwia bardzo komunikację:-)
No i dołączamy się do chodzących samodzielnie jeszcze jak mały pijaczek
i najchetniej na spacerkach, bo w domku raczej woli mnie ciagnąć za sobą za rękę.
A tutaj Maja tuptająca;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8hI3WXZOTmQ"]YouTube- Maja w Parku
[/ame]