reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

reklama
Hej
100 latek dla Mateuszka!!!
Clue przykro mi ze tak ci sie pogmatwalo,ale zdrowie najblizszych na pierwszym miejscu.Trzymam kciuki zeby bylo dobrze z mama.

Antila 16 list.bede miala pierwsze usg genetyczne takie ktore sie na poczatku robi miedzy11-14 tyg ciazy tyle ze w szpitalu.Przy okazji wtedy tez mam termin zeby sie zameldowac do porodu w tym szpitalu.Zobaczymy jak wyjdzie to badanie a pozniej sie zobaczy,ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

U nas nocne spanie juz znacznie lepiej wyglada.Ja sama ze 2 razy biegam do kibelka przy okazji mala okrywam koldra bo strasznie sie wierci i spi w roznych pozycjach w lozeczku.Najczesciej pokwili i wystarczy jej smoczka odszukac i spi dalej.
My w sobote robimy male przyjatko i mysle co by tu na za salatke wymyslic i wogole co podac.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny.
U nas dzisiaj cieplej ale za to caly dzień pada. No i znowu nie bylismy na spacerku:zawstydzona/y:. Ale jutro deszcz, śnieg czy burza - idziemy.
Młody sobie śpi , skończyłam prasowanko i mam wolne. Wczoraj zmarnowałam sobie pranie. Jedne spodnie Igucha pofarbowały mi pare ciuszków:wściekła/y:. Cóż muszę je odżałować.

Clue ale mi przykro z powodu mamy. Dzielna jesteś, zero łez. Tak trzymaj , wszystko będzie dobrze.
Hanuś ja też tak kiedyś usypiałam małego. Potem przeniosłam się na fotel bo szybciej, a teraz żałuję bo już nie chce usypiać na łóżku:eek:.
Ja uważam, że nie ma nic złego w spaniu z dzieckiem. Skoro tego potrzebuje to trzeba mu to dać. Jeszcze się zdąży nauczyć spać sam:tak:. A i Wy się wysypiacie.
Antila może Ania nie wiedziała, że nie można marudzić:-D;-).
Kasiula u Was też ciężkie nocki, nie zazdroszczę.
Beabea na pewno z maleństwem wszystko dobrze:tak:. I miłych przygotowań do roczku.

Witajcie dziewczyny.
dawno mnie nie było:)
WSZYSTKIM MALUCHOM- STO LAT !!!!!

Powiedzcie mi czy tylko mój Kuba jeszcze nie ma ząbków :p ?? Już nie mogę sie doczekać :) zębów nie ma ale za to chodzi :tak::happy:

Clue bardzo mi przykro, mam nadzieję, że wylew nie był rozległy i mama szybko wróci do formy.
Hanuś Ania też często śpi z nami, bo tak jest wygodniej. Tylko, że myśpimy we czwórkę tzn Ania, M, ja i pies:-DOstatnio dostała jakiejś alergii na swoje łóżeczko przenoszę ją tam, gdy już zaśnie, bo inaczej jest ryk:dry:
Aga rzeczywiście chyba nie wiedziała, bo zawsze gdy "jękoliła" to starałam się ją zabawić
Bebabea na pewno wszystko ok, ale kciuki i tak trzymam:tak:

Witajcie Dziewczyny :-) Tak przedweekendowo :tak:

Pogoda piękna - wybiorę się dzisiaj znów z Młodym na spacerek jak wrócę z pracy. :tak: Wczoraj łaziliśmy godzinkę i musieliśmy się zbierać, bo ciemno się zrobiło. Echhhh... Jak mi brakuje lata :-(

Antila - ja ostatnio też mam wielki problem aby Młody spał w łóżeczku. po pierwsze przyzwyczaił się, że śpi ze mną, a po drugie - dla Niego łóżeczko kojarzy się z zabawą, bo wkładamy go tam w ciągu dnia i On się uczy chodzić i ma z tego ogromną radochę. No i spać ani rusz... :-( Echhhh... A jak już ma tam spać, to robię to co Ty - przenoszę jak zaśnie w naszym łóżku. :tak:

Aga - niezły pomysł z tym fotelem, ale na dłuższą metę faktycznie problem. Iguś będzie coraz większy :-);-):tak::-D

Beabea - czekamy na wieści. :tak::-D I trzymam kciuki!!!

Clue - daj znać co u Was!!! Bądź dzielna!!! :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno!!! :-);-):-):tak::-D

Witajcie dziewczynki,

Najlepsze życzenia dla naszych roczniaków!!!!!

Chwilke mnie nie było a wszystko przez to, że byłam chora a teraz coś dopadło Ninkę i na nic nie mam czasu. Biedna ma katarek straszny i bardzo się męczy bo nie pozwala sobie ściągnąć śpiczków. Kiepsko śpimy w nocy bo dodatkowo wychodzą kolejne ząbki. Wszystko na raz...

Clue - kochana, bądź dobrej myśli. Wszystko będzie dobrze:tak:
Zmykam troszkę poczytać i jeszcze się odezwę.
Miłego dnia!!

Witajcie:-)!
Cisza nastała u nas:szok:.
Ja mam takie pytanko do Was kobietki: W co ubieracie do spania swoje pociechy?
U nas w nocy temp. 19-20 st, Młodą ubieram w bodziaka z krótkim rękawkiem, na to bluzeczka z długim rękawkiem od pidżamy i długie spodenki, czasami skarpetki. Jak pidżama w praniu to ubieram Jej ciepłego pajaca na noc. I raz jej jest za ciepło i płacze:eek:, a raz za zimno i też bek:eek:.
Ostatnio noce są okropne. Wrrrr.... Śpi nam 40 minut w nocy, wycie, drzemka 40 minut i wycie i tak od 21ej do 7ej. To jakiś horror jest:no::no::no:. Gorzej jak z noworodkiem.
Jak pójdę na kolejne szczepienie to zapytam doktorki co jest grane??? O co kaman??? Różne myśli już mi przychodzą do głowy, może jest chora, może tęskni, może zęby???? Już sama nie wiem....

A tak poza tym to fajną mam dzisiaj pogodę, nareszcie bez deszczu:-). Pójdziemy z Julią na spacerek jak tylko się obudzi i zje zupkę. Szybko nie wrócimy:blink:. Musimy korzystać z pogody.

Odezwijcie się kobietki co u Was, bo taka cisza w eterze...

Pozdrawiam Was cieplutko:-):-):-).

P.S. Ale się rozpisałam:sorry:....

Dzień Dobry:-)
Clue jaka mama?
Kasiula ja ubieram Anię na noc w bawełnianego pajaca
Wiecie może od jakiego wieku można podawać dziecku wątróbkę. Pytam, bo wczoraj jedliśmy na obiad i Ania wyżerała nam z talerza:szok:

reklama
Do góry