reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Sto lat CHŁOPAKI !!!!

Przepraszam, że tak późno ale moje chłopaki w domu złapały wirusa żołądkowego :-( Stary pół żywy a mały całe szczęście wczoraj ostatni raz wymiotował ale biegunka nadal się utrzymuje no i dzisiaj odmówił jedzenia innego niż cyś. A kilka dni wcześniej postanowiłam powoli zaprzestać karmić. Mały cały dzień maruda, płacz no i wiszenie na cysiu :-( Ale na wieczór 100 ml kaszki zjadł :) więc mam nadzieję, że żołądek tym razem zatrzyma co nieco.
pozdrawiam

reklama
Aga oczywiśie Sto latek dla IGORKA przepraszam że dopiero dziś:zawstydzona/y:...
Kochane byłam dzisiaj na spacerku z nowym wózkiem (zapraszam do naszej gaklerii fura dość nietypowa ;-)):happy2:

Ostatnia edycja:
Też się nad nim zastanawiałam ale jak mały się nauczył przez słomkę to stwierdziłam, że niebędę już inwestowała w kolejny niekapek tymbardziej że jak go oglądałam to dość dziwny "konstrukcyjnie" ale kto wie...

Igorek dziekuje wszystkim za zyczenia.
Niki pojazd fajny:tak:. Nie widzialam nigdzie takich.
A Igorek pije tylko z lyzeczki. Z niekapka wyciagnie najwyzej 10ml. Wogole pije bardzo malo. Moze i ja sprobuje slomki.

Cześć dziewczyny . Wszystkim ROCZNIAKOM sto lat :) Ludzie jak ten czas leci.
A my w domu na zwolnieniu, w prawdzie nic wielkiego - zwykła infekcja ale siedzimy w domciu do konca tygodnia. Okazało się że mój Sebastian ma alergie na banany ... Że też wcześniej na to nie wpadłam :sorry2:
Z pleśnią sobie poradziliśmy tylko że teraz mamy w kuchni taki bajzel że szok. W końcu zabieramy się za remont. Skoro z nowym mieszkaniem nic nie wypaliło to nie ma na co czekać. Zrobimy remont tu a za jakiś czas zastanowimy się nad czyms nowym - może jakis domek pod lasem ;-):tak::-D
Zrobiłam sobie kolczyki..... Na stare lata mi się zachciało hehehe, właściwie to Julcia chciała ale postanowiłam najpierw sama sprawdzić jak to jest i dobrze , bo wiem że moje dziecko za chiny nie dałoby sobie przekłuć uszu ( no może jedno ale drugiego na bank nie) . W zasadzie nic specjalnego u nas się nie dzieje, same smutne historie ... W ostatnim czasie zmarło dwóch naszch znajomych , jeden na raka :szok: w wieku 33 lat a drugi w wypadku samochodowym , świerzo po ślubie był , normalnie do tej pory nie mogę w to uwierzyć . A ostatni pogrzeb był mojego dziadka 3 tyg temu - masakra jakaś ..... Ale co ja wam tu bedę o smutkach. Jakis taki nastrój mam na przykre rzeczy dzisiaj. Pozdrawaim wszystkich słonecznie - u nas ślicznie świeci słońce chociaż jest zimno . Buziaki maluchom

Idecal oby z końcem roku skończyło się to całe nieszczęście, z karzdej strony jakieś nieszczęścia... u moich przyjaciół podobnie... mam trzy przyjaciółki jedna rozeszła się po 6 latach z chłopakiem i do dziś nierowiązali kwest imieszkaniowej koleś z nia ślub planowała a spotykał się z inną teraz ani jej spłacić niechce ani być spłaconym, z drugą na początku miesiąca na porodówce- poprosiła zebym z nią rodziła, jej synek byl martwy w 20 tc i wywołali poród, widziałam to maleństwo i .... a trzeciej dosłownie całe życie staneło na głowie...
myślałam że to tylko wokół mnie takie fatum ale widzę że zdla więcej osób ten rok jakiś taki nieszczęśliwy... oby z nowym rokiem szczeńście do nas i naszych najbliższych wróciło!!!
Aga fajna z Ciebie dziewczyna:tak: no i podziw dla solenizanta wyczymał w czapeczce;-), a jak tatuś ma więcej czasu dla Was?

nic uciekam do jakoś mnie znów złe myśli ogarneły...

Czesc dziewczyny
My juz z powrotem w domku po 2-tyg.pobycie w kraju.Znow trzeba sie przyzwyczajac do codziennosci...echhh
Po powrocie skrzynka pocztowa pelna reklam i rachunkow do placenia:wściekła/y:
Dolaczam sie do zyczen dla maluszkow,ktore obchodzily juz swoj 1 roczek 100 lat!!!
Bylam mile zaskoczona bo przez ten czas mala spotkala tyle ludzi,z rodziny i znajomych i wcale sie nie bala isc do nich na rece,zero placzu,a juz sie martwilam ze bedzie gorzej bo na codzien glownie ze mna przebywa
:-p
Mam juz termin na badania prenatalne (16 list.) i cala ta machina rusza juz z kopa,a nie bardzo mam z kim corke zostawic i pewnie beda ja musiala ze soba brac,chyba ze do tego czasu cos wymysle
:biggrin2:
Za oknem szaro,zimno i trzeba sie nagimnastykowac zeby jakiej jesiennej deprechy nie zlapac
:tak:
To narazie tyle.Musze sie rozkrecic
;-)Pa

Witajcie Dziewczyny :-)

Nie pisałam kilka dni, ale nie miałam kiedy.

My już po urodzinach i znów wszystko leci swoim trybem.

Piotrek był trochę marudny na imprezie, ale to głównie ze zmęczenia. No i chyba nie przepada za takimi tłumami. :-(W nocy też odczułam skutki imprezy, bo nie mógł spokojnie spać. :-( No i oboje chodziliśmy przez dwa dni marudni. W niedzielę też mieliśmy gości i znów nocka do d…. Ale dzisiaj spaliśmy już dużo spokojniej i od razu lepiej się czuję. Piotrek też w lepszym nastroju.

Icedal, Niki – współczuję przeżyć i trudnych chwil. Czasem jak się namnoży to oszaleć można. Życzę aby już teraz wszystko szło tylko w dobrym kierunku i już złe i smutne sytuacje się nie zdarzały!!! :tak:

Beabea – czekamy na wieści, kto zamieszkuje Twój brzuszek :tak:

Aga – fajne zdjęcia z urodzin J Niezła z Ciebie Laska!!! :-) A Synek cierpliwy w czapeczce – u nas lądowałaby na ziemi…;-)

Clue – szybkiego powrotu do zdrowia dla Mateuszka i Twojego M!!! Daj znać co u Was!!! :tak::tak::tak:

A co do kubków, to Piotrek pije z niekapka bez problemów. Ale… Sam nie chce trzymać ani butli, ani niekapka!!! Jak Mu dam, to robi kwaśną minę, ręce na bok i koniec. Buuuuu… :confused::eek::-(

Życzę miłego dnia i dużo zdrowia – jak słyszę ile osób choruje, to już mam stracha… Masakra :-(

reklama
Witajcie
Moze wreszcie uda mi się coś napisać. Wczoraj Iguch wcisnął jakiś skrót na klawiaturze i widok na ekranie miałam przekręcony, wszystko było bokiem. Ciągle mi przeszkadza. U nas po staremu, tylko strasznie zimno i chodzimy na coraz krótsze spacerki.A tatuś raz jest a raz go nie ma, ale dalej dużo pracuje:-(. Teraz jest:-p.

Icedal, Niki piszecie o takich strasznych tragediach, ja nawet za bardzo myśleć o tym nie mogę. A to chyba taki czas, że takie myśli nas nachodzą.

Icedal jak wykryłaś alergię na banana? Bo Iguś ma ostanio jakieś krostki na nogach i nie wiem od czego. Nic nowego nie je. A tak już było dobrze.:eek:
A kolczyki ja też robiłam na stare lata, bo dopiero na studiach;-).
Niki, Hanuś dzięki za miłe słowa, ale bez przesady.
A co do czapeczki to fakt nie było problemu, a też się bałam. Poza tym wszyscy takie mieliśmy, czego na zdjęciach nie widać niestety.:blink:
Beabea i jak w domu? Super, że mała taka towarzyska.
Hanuś a Piotruś w końcu się przyzwyczai do tłumów.
Dobra lecę, bo M pogania... Dobranoc

Do góry