reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Hej

A u nas jakby lepiej w nocy, wybudzała się ale szybko zasypiała spowrotem, i nawet katarku juz prawie nie ma. Pierwszy dzień się strasznie z nosa lało, a wczoraj i dziś od czasu do czasu coś poleci.

Asteria - straszna historia z tym wypadkiem, całe szczęście, że z Wojtusiem wszystko w porządku. I oby jak najszybciej twój Ł z tego wyszedł.

Antila - ja bym na pewno tego kombinezonu nie kupiła, choć bardzo mi się podoba to dla mnie stanowczo za drogi jeszcze teraz kiedy z kasą krucho.
A mąż z pracy zadowolony, na razie uczy się obsługi urządzeń ale mówi, że spoko zadowolony jest, no i ja oczywiście też. :)
Rany mi Majka wstaje 7-8 i mi to za wcześnie, ale zazdroszczę, pospać do 9-10 to moje marzenie.

Nik_i - hehe ale fajny ten twój synuś zabaweczki mu sie w nocy przypomniały:D, w końcu mógł się spokojnie pobawić bez tłumu wkoło. Majka też nie lubi tłoku i pewnie cała imprezke będzie marudna. No i wrzucaj fotki koniecznie ;>.

Hanuś - ja tak Majkę pochwaliłam z ta zmianą czasu, a tu wczoraj niespodzianka, poszła spać po 18 :/ zawsze między 19 a 20, no i wstała mi dziś 6,30 masakra jakaś. Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk był.

Aga - super, że się na weselichu podobało:).
Rzeczywiście fajny dzień i noc miałaś, ja tez tak chce :D. I jak ładnie Igorek ci pospał w dzień.
Już zazwyczaj raz dziennie śpi??

Ugotowałam obiad, posprzątałam i chyba wyjdziemy trochę na dwór póki nie pada, bo chyba dziś będzie to muszę korzystać.

Miłego dnia:).

reklama
Witajcie Dziewczyny

Kolejny dzień mija. Pogoda lepsza i Piotrek był z babcią na spacerku. Wczoraj mój R też Go na podwórko zabrał i podobno tak się Młody cieszył, że machał obiema rączkami. Lubi wychodzić na spacerki. J

U nas dzisiaj też noc nie najgorsza. J Wczoraj moja mama zabrała na noc Piotrusia do siebie abym się mogła wyspać. Ale zamiast się wyspać, to śniły mi się jakieś masakryczne koszmary. L A dziś spaliśmy znów razem i wyspałam się lepiej niż sama. J We dwójkę raźniej. J Mimo to Piotrek nadal budzi się między 5.30 i 6.00, więc kicha. A tak fajnie było jak wstawał o 7.00. Echhhhh….

Aga – cieszę się, że wesele udane. A ja się zastanawiałam, gdzie się podziewasz. Teraz już wiem ;)

Miłego dnia Dziewczyny!!!

Cześc!
Jakoś mi ten czas leci szybko, ciągle mi go brakuje. Siedzę jak zwykle sama, Iguch dopiero usnął. W dzień spał dwa razy po pół godziny w samochodzie i potem ok 17 usnął na spacerze a obudził się w domu przed 19. Toteż wieczór miałam dzisiaj znowu z głowy.
Malinka Iguś śpi 1-2 razy w dzień. Ale wolę raz a dłużej. Niestety częściej śpi 2 razy niezbyt długo i potem późno chodzi spać. Moje ostatnie marzenia co do jego spania pozostały tylko marzeniami. Za to noce wyglądają już lepiej.
Wlasnie M mi powiedzial przez telefon, ze jutro wpadaja do nas znajomi. Nawet fajnie tylko myslalam ze zajme sie przygotowaniami na urodzinki, a tak nie wiem jak zdaze.

Hanus nie odzywalam sie chwile, bo przed tym weselem troche sie przeziebilam i jakos nie mialam nastroju. Ale milo ze zauwazylas:happy:.
A z tymi koszmarami to dobre. Ja tez jak sie budzilam co chwile na cycka, to nic mi sie nie snilo, a teraz jak prawie cala noc przesypiam to zaczynaja mi sie snic glupoty:-D.
Malinka to super ze katar mija.
Kasiula udanej nocki zycze.
Dziewczyny sorki za te bledy, ale cos pokopsalo mi sie w klawiaturze i nie chce mi sie resetowac. ;-)

Ostatnia edycja:
Sto lat chłopcy:-):-):-)
moz-screenshot-2.jpg
urodziny1.gif

reklama
Najlepsze Życzenia dla wczorajszego solenizanta Piotrusia !!!!
Sto Lat dla IGORKA !!!:tak::tak::tak:

Witajcie:tak:.
Serdecznie dziękuję za życzenia w imieniu Stasia :-).
Jestem strasznie niewyspana:-(ledwo na oczy widzę ... Ale dziś piątek więc jest nadzieja !
Dziewczyny za kilka dni idę na urodziny (też ROCZEK) do siostrzenicy i nie wiem co kupić dla dziewczynki...:confused: Mamusie córeczek POMOCY !

Pa pa

Do góry