reklama
juz wyjasniam co to sa te przecinki sa takie małe robaczki wygladaja jak przecinki i obsiadaja ludzi i pełzaja po nich ich giglajac nie gryza tylko sie ruszaja i to swedzi. od poczatku lipca jest ich pełno u nas i wystarczy wyjsc nawet na balkon i sie jest całym w nich niby nic nie robia ale idzie sie zadrapac od tego giglania my dorosli a co dopiero dzieciaczki nagorzej jest własnie we włosach jak wejad. mam nadzieje ze sie niedługo skoncza. bo na dwór wyjsc to katastrofa dopiero pwieczorem odpuszczaja.
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Witam :-)
Co tu taka cisza??
U nas upał jak nie wiem co!!!
Ale pociesza mnie myśl że za niedługo wyjeżdżamy
Pozdrawiam :-)
Co tu taka cisza??
U nas upał jak nie wiem co!!!
Ale pociesza mnie myśl że za niedługo wyjeżdżamy
Pozdrawiam :-)
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziewczyny witajcie
Ja na szybko, bo mało czasu mam... ;(
Mama już w domu od wczoraj. Gips na 6 tygodni, więc i tak wychodzi z obiegu.
Ja od poniedziałku na opiece na Piotrusia, bo w nocy z niedzieli na poniedziałek dostał wysokiej gorączki,a rano w poniedziałek wymiotywał. Masakra... Cały poniedziałek męczył się z temperaturą, a ja od zmysłów odchodziłam. Mąż w pracy, mama w szpitalu i ja sama z wszelkimi decyzjami. Na szczęście w kontakcie telefonicznym z lekarzem. Temperatura zaczęła Piotrusiowi spadać po północy i już teraz jest ok. Niestety biedaczek dostaje zastrzyki przeciwzapalne. Dzisiaj do kontroli i zobaczymy co będzie.
W przyszłym tygodniu wracam do pracy, to postaram się odpisać na Wasze posty. Trzymacie się!!
Ja na szybko, bo mało czasu mam... ;(
Mama już w domu od wczoraj. Gips na 6 tygodni, więc i tak wychodzi z obiegu.
Ja od poniedziałku na opiece na Piotrusia, bo w nocy z niedzieli na poniedziałek dostał wysokiej gorączki,a rano w poniedziałek wymiotywał. Masakra... Cały poniedziałek męczył się z temperaturą, a ja od zmysłów odchodziłam. Mąż w pracy, mama w szpitalu i ja sama z wszelkimi decyzjami. Na szczęście w kontakcie telefonicznym z lekarzem. Temperatura zaczęła Piotrusiowi spadać po północy i już teraz jest ok. Niestety biedaczek dostaje zastrzyki przeciwzapalne. Dzisiaj do kontroli i zobaczymy co będzie.
W przyszłym tygodniu wracam do pracy, to postaram się odpisać na Wasze posty. Trzymacie się!!
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Hanuś współczuję Piotrusiowi:-(Oby już było dobrze.
U nas zaczęło się chodzenie. Ania wstaj trzyma się mebli i zasuwa po mieszkaniu ewentualnie raczkuje i dociera w każdy kąt. Oczywiście najbardziej interesują ją szuflady i kosz na śmieci
U nas zaczęło się chodzenie. Ania wstaj trzyma się mebli i zasuwa po mieszkaniu ewentualnie raczkuje i dociera w każdy kąt. Oczywiście najbardziej interesują ją szuflady i kosz na śmieci
maliinka_ev
Fanka BB :)
Hej
Hanus biedny Piotruś, ciekawe skąd to się wzieło. Dobrze, że już mija. Dużo zdrówka dla synusia.
Antila hehe jaka mała cwaniara z tej Ani. U nas nie ma wstawania, Maja jest na etapie hopsa hopsa, ustanie tylko chwile podtrzymywana i zaraz zaczynają się skoki.
Raczkowania też nie ma, owszem stoi na czworaka ale się tylko buja, jeszcze nie wymyśliła jak ruszyć.
Carol_ka u nas też upał, ale mi to nawet odpowiada, wynoszę Majkę do cienia do basenu i mam spokój . Widzę, że urlopik się szykuje, super!!
izka_sz nawet nie wiedziałam, że to się przecinki nazywa;>. U nast też jest tego pełno i bardzo są denerwujące :/. Majce też to przeszkadza denerwuje się i ściąga chustke z głowy. A znowu wieczorem komarów pełno (.
aga111 hahah a to smyk z twojego synusia, nie ma siedzenia przy kompie i tyle . Mały rządzi ).
Qrcze, a u nas dalej brak ząbków. Zaraz 8 miesięcy będzie a tu nic. Coprawda dziąsła popuchnięte ale jak nic nie widać tak nie widać. Ciekawe czemu to tak długo trwa:/.
Hanus biedny Piotruś, ciekawe skąd to się wzieło. Dobrze, że już mija. Dużo zdrówka dla synusia.
Antila hehe jaka mała cwaniara z tej Ani. U nas nie ma wstawania, Maja jest na etapie hopsa hopsa, ustanie tylko chwile podtrzymywana i zaraz zaczynają się skoki.
Raczkowania też nie ma, owszem stoi na czworaka ale się tylko buja, jeszcze nie wymyśliła jak ruszyć.
Carol_ka u nas też upał, ale mi to nawet odpowiada, wynoszę Majkę do cienia do basenu i mam spokój . Widzę, że urlopik się szykuje, super!!
izka_sz nawet nie wiedziałam, że to się przecinki nazywa;>. U nast też jest tego pełno i bardzo są denerwujące :/. Majce też to przeszkadza denerwuje się i ściąga chustke z głowy. A znowu wieczorem komarów pełno (.
aga111 hahah a to smyk z twojego synusia, nie ma siedzenia przy kompie i tyle . Mały rządzi ).
Qrcze, a u nas dalej brak ząbków. Zaraz 8 miesięcy będzie a tu nic. Coprawda dziąsła popuchnięte ale jak nic nie widać tak nie widać. Ciekawe czemu to tak długo trwa:/.
witam Hanus duzo zdrówka dla synka mam nadzieje ze najgorsze juz mineło u mnie wiki tez łapie jakies dziwne chorobska i skad to niewiem .maliinka_ev u mnie tez zabkow nie widac a juz 8 miesiecy ma:-(meczy ja to widac ale co mozna poradzic przyjdzie czas i wyjda.u mnie wiki tez sciaga wszystko co ma na głowie przez te przecinki a jak nic niema to drapie sie po głowie i ciagnie za włoski.moja nieraczkuje nie wstaje sama ale jak sie ja podniesie i trzyma to przezchwile stanie za raczke jedna łanie chodzi i mi sie puszcza a przeciez nieumie sama chodzic i oczywiscie najlepiej jej sie tupta na bosaka.pozdrowionka dla was ja lece do mamy dzieciaki do basenu i chwile spokoju:-)
Witam
Ja też na chwilę bo muszę małemu obiadek ugotować i nam też.
Mój mały też już raczkuje , siedzi i klęczy trzymając się czegoś. Mimo to ma chodzić na rehabilitację. Dziwne dla mnie to wszystko. No ale fakt główkę przekrzywia raz w jedną raz w drugą steronę.
Hanuś zdrówka dla Piotrusia.
Ja też na chwilę bo muszę małemu obiadek ugotować i nam też.
Mój mały też już raczkuje , siedzi i klęczy trzymając się czegoś. Mimo to ma chodzić na rehabilitację. Dziwne dla mnie to wszystko. No ale fakt główkę przekrzywia raz w jedną raz w drugą steronę.
Hanuś zdrówka dla Piotrusia.
reklama
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Hanus oby Piotruś wyzdrowiał, trzymam kciuki !!!!