reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Anetko a ta operacja wodniaka bardzo pilnaMoże dałoby się jeszcze poczekać, wtedy mogłabyś być przy starszym synku.
Wiecie co, ja to jednak głupia jestemWróciłam z wykładów i ponieważ byłam głodna to zjadłam dwa gołąbki, batonik Princessę, 5 krówek, loda truskawkowego, to wszystko popiłam colą.Oczywiście zakończyło się to pawikiem
Wiecie co, ja to jednak głupia jestemWróciłam z wykładów i ponieważ byłam głodna to zjadłam dwa gołąbki, batonik Princessę, 5 krówek, loda truskawkowego, to wszystko popiłam colą.Oczywiście zakończyło się to pawikiem
Kiriam
Zadomowiona(y)
Zaneta - super wiesci i serdeczne gratulacje!!! maleńkie sa piekne :-) (a juz sie o ciebie martwiłam) masz podwojna nagrode za te cierpienia w ciazy!!!
Anetko - strasznie mi przykro z powodu Kubusia :-( rozumiem twój smutek doskonale, bo wiem ze serce matki sie kroi szczególnie w takiej sytuacji ze nie bedziesz mogla mu towarzyszyc w szpitalu :---(. Ale pomysl ze bedzie przy nim tatus a wiem z doswiadczenia ze mali panowie w meskim towarzystwie sa odwazniejsi mniej histeryzuja i szybciutko wróca do domku!!! zobaczysz wszystko sie dobrze ułozy! Wiem co mówie!
Anetko - strasznie mi przykro z powodu Kubusia :-( rozumiem twój smutek doskonale, bo wiem ze serce matki sie kroi szczególnie w takiej sytuacji ze nie bedziesz mogla mu towarzyszyc w szpitalu :---(. Ale pomysl ze bedzie przy nim tatus a wiem z doswiadczenia ze mali panowie w meskim towarzystwie sa odwazniejsi mniej histeryzuja i szybciutko wróca do domku!!! zobaczysz wszystko sie dobrze ułozy! Wiem co mówie!
magdalenaB
marcowa mama 06'
witajcie ja jeszcze 2w1. caly czas niby do przodu wszystko idzie ale jakos narazie nie jakos tak konkretnie ;-) czop nadal schodzi ale skurczy brak no i wody nie odchodza ;-)
zanetko: sliczniusie skarby!!!
anetko: kochana, trzymam kciuki za kubusia no i za ciebie zebys tez dzielna byla wszystko bedzie dobrze, jestem tego pewna, a sam kubus tez dzielnie to zniesie
antila: no ciekawa- jak sie okazalo- "wybuchowa" mieszanka no ale co my tzw. ciezarowki mozemy poczac jak najdzie nas ochota na takie pysznosci jednoczesnie ;-)
zanetko: sliczniusie skarby!!!
anetko: kochana, trzymam kciuki za kubusia no i za ciebie zebys tez dzielna byla wszystko bedzie dobrze, jestem tego pewna, a sam kubus tez dzielnie to zniesie
antila: no ciekawa- jak sie okazalo- "wybuchowa" mieszanka no ale co my tzw. ciezarowki mozemy poczac jak najdzie nas ochota na takie pysznosci jednoczesnie ;-)
Witam! I znowu cisza . Nadal 2w1 przez te 9 miesiecy mi sie tak nie dłużło jak teraz ciagle czekam i nic sie nie dzieje poza nadal twardnieniem brzucha i kilkom skurczami w ciag dnia. Dzisiaj rano sie troche wystaszyłam bo mała sie nie ruszła i ja próbowałam obudzic i nic dopiero po jakimś czasie zaczeła sie przeciagać ale sie zdenerwowałam.Czy wy dziewczyny tez macie takie stresa i doła że trzeba czekac na nasze maleństwa bo jeszcze troche i wyladuje w psychiatryku:-)
Iza a ja wyladuje tam razem z Toba
U mnie podobnie jak u Ciebie nic sie nie dzieje, cisza.
Jeszcze dwa dni i moze cos od poniedzialku zacznie sie dziac.
Poki co tak samo jak Ty jestem zdenerwowana wszystkim buu
U mnie podobnie jak u Ciebie nic sie nie dzieje, cisza.
Jeszcze dwa dni i moze cos od poniedzialku zacznie sie dziac.
Poki co tak samo jak Ty jestem zdenerwowana wszystkim buu
Tajchi
Fanka BB :)
Ja wczoraj w "rozmowach w toku" widziałam parę,co mówiłą,że trzeba jakieś przysiady zacząć robić, no i zaczęłam mąż dzielnie mnie wspierał zrobiłam ze 25 i nózki odmówiły posłuszeństwa, potem poskakałam na piłce i też nic,i znowu dupa,plamić przestałam i co ja mam myśleć o tym wszystkim, chyba jednak nastawię sie na to wywołanie 23.11,będzie najlepiej
izka_sz u mnie to samo, ciągnie się ten czas jak flaki z olejem
Aneta23 oj jak mi przykro,że Kubuś bedzie musiał bez Ciebie dzielnie znieść ten szpital, ale da radę i Ty też musisz, trzymam kciuki
Martynaag my wszystkie mamy już dosyć
izka_sz u mnie to samo, ciągnie się ten czas jak flaki z olejem
Aneta23 oj jak mi przykro,że Kubuś bedzie musiał bez Ciebie dzielnie znieść ten szpital, ale da radę i Ty też musisz, trzymam kciuki
Martynaag my wszystkie mamy już dosyć
Tajchi ja tez sie nastawiam na 23.11 na wywołanie bo nie licze na to że mała zechce wyjsc sama predzej beda musieli ja eksmitowac:-)
Martynaag dużo ci nie zostałao bo do poniedziałku już tylko chwilka i moze wtedy juz bedziesz ze swoja córeczka. Zazdroszcze ci tego poniedziałku:-(
Martynaag dużo ci nie zostałao bo do poniedziałku już tylko chwilka i moze wtedy juz bedziesz ze swoja córeczka. Zazdroszcze ci tego poniedziałku:-(
reklama
nik_i
Entuzjast(k)a
oj szkoda mi \Was dziewczynki... nie ma wyjścia trzeba wziąść sprawy w swoje ręce trza M wykorzystywać bez skrupułów przecież w słusznej sprawie;-) pochodzić po schodach i jakieś spacerki jak Clude radzi któraś gdzieś pisała o malinach... więc działajcie kochane
A my byliśmy na spacerku młody śpi jak zabity leży przy otwartym oknie ubrany w gondolce bo szkoda było dzieciucha wyrywać ze snu
A my byliśmy na spacerku młody śpi jak zabity leży przy otwartym oknie ubrany w gondolce bo szkoda było dzieciucha wyrywać ze snu