reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
U mnie też nic, ale zupełnie się tym nie martwię wszystko ma swój czas. Byłam prawie cały dzień na wykładach, potem zakupy a teraz słodkie nieróbstwo;-)
Tajchi też mi to wygląda na czop:tak:

Czesc Mamuski :*
Lana3 haha co za porownanie :p
Jeszcze dzis i jutro szpital.. ciekawe co mi powiedza... czy mnie przyjma... co zadecyduja...
W nocy mialam skurcze, ale nieregularne. Od rana meczy mnie biegunka - chyba z nerwow, ze to juz jutro. Nawet apetytu nie mam.
M pojechal na gielde samochodowa z rana i siedze sobie z Mamcia i moim ukochanym Dropsikiem (york), ktory potrafi pocieszyc jak nikt inny :tak:
Pogoda dosc ponura niestety.
Buzka Kochane i milego dnia :*

Ja równiez witam was wszystkich nadal 2w1. mam skurcze nawet bolesne ale nadal nieregularne które mijaja jak ide spać a od rana znouw są .Ja naprawde już głupieje z tego wszystkiego, mam małego upraciuszka w brzuchu i za zadne skarby nie chce z niego wyjsc.Martynaag tez bym sie bała szpitala ale ty przynajmniej juz jutro mozesz miec mała przy sobie a ja musze tyle czekać .Życze powodzenia jutro w szpitalu.:-)

No ja tez nadal 2w1, w nocy nic się nie działo, dużo piłam wczoraj ,a tylko raz na siusiu wstałam hmmm.....
Martynaag będzie dobrze pewnie jutro ukochasz swoja córeczkę
izka_sz Ty chociaz masz jakies skurcze bo ja to nic:szok:

Tajchi dziekuje :* ja za to w nocy kibelek zaliczylam 5x.

Mnie od rana boli podbrzusze, raz mocniej raz slabiej, do tego ta biegunka... ehh.. i teraz nie wiem czy to stres czy moze cos drgnelo...

reklama
Mi dzis tez leci taki gęsty śluz, jak sie rozchodziłam to się pojawił:tak:jestem pełna nadziei, ale jak nie to poczekam na mojego szkraba jeszcze te 7 dni, do wywołania, tyle,że w piątek moi teście przylatuja wnusia zobaczyc a wnusio dopiero w drodze bedzie hihihi:-D:-D

Do góry