Siemka dziewczynki :-) Nie wiem czy ktora z was jeszcze mnie pamieta.
Długo mnie nie było, ale tak jakos mi to tak zleciało. 5 lipca mielismy slub, wszystko było cudownie, chetnie bym jeszcze raz to przezyła. Mimo ze to był juz 6m-c ciazy, na weselu bawiłam sie swietnie. Brzuszek w niczym nie przeszkadzał. W czasie przysiegi w Kosciele dzidzius zaczął mnie strasznie kopac, ze myslałam ze wybuchne smiechem, ale dałam rade :-) Wesele do 4 rano super. Brzuszka nie było w sumie widac, niektorzy nie wiedzieli ze jestem w ciazy
Kilka fotek:
Więcej na:
Fotoalbum.eu - Ślub
Ogolnie u mnie wszystko ok. Po slubie w sumie zadna roznica miedzy nami, wiec jest ok :-) Ciaza przebiega dobrze. Powoli kupujemy wyprawke dla maluszka. Chyba jednak bedzie Rafałek, ale bym sie zdziwiła i cieszyła jakby była dziewczynka :-) Najwazniejsze zeby zdrowe było :-) hi hi. W 28tc robiłam USG w Gdansku u prof.u Preisa, w sumie fajnie, bo zrobił dokladnie wszystkie pomiary itd, ale płytka z filmem słaba, wiec jesli ktos chce miec pamiatke po takim badaniu to go nie polecam. Z dzidziusiem wszystko ok, ja ostatnio miałam troszku mało zelaza, wiec moj gin zapisał mi dodatkowy. Zastanawiam sie cały czas nad porodem, w sumie jestem zdecydowana na Puck, ale cos mi sie wydaje ze i tak waladuje w Gdyni Redłowie. heh.
Udało nam sie wynajac mieszkanko i od 1 wrzesnia idziemy na swoje. Ciekawe jak damy sobie rade. Ja nie wiem czy poradze sobie sama z dzidziusiem, ale bede musiała. Wolimy isc na swoje niz mieszkac kątem u rodziców Patryka, bo u mnie nie mamy miejsca dla dzidzi :-( Z opłatami nie jest tak zle bo 900zł za I pietro w domku, 2 duze pokoje, kuchnia+mały schowek,łazienka i mały balkonik :-) Mieszkanko 50m2 :-) Jest tez podwórko i mały ogródek :-) Teraz musimy kupic sobie troche rzeczy jak pralka, odkurzacz, zelazko i jakies naczynia
Mikrofale, blender, posciele, reczniki itd mamy ze slubu wiec ok :-)