reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Olo robi cudowny bałagan w pokoju a ja mam przynajmniej chwile luzu...za moment do gina , a potem na 5 urodziny chrzesniaczki męża....

Zaczynamy przygotowowania do przedszkola...juz za 2 tygodnie olus tam wyemigruje a ja bede miała chwile luzu...huraaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

Hej Dziewczyny

Długo mnie nie było ale odpoczywałam nad jeziorem Czorsztyńskim :-). Było super wypoczęłam na maxa :-). Z chęcią zostałabym tam jeszcze kilka dni ale niestety trzeba było wracać:-(. Ostatnio na podkoszulce miałam 2 mokre plamki .... czy wam też się tak zdarzyło?? Pewnie to nic groźnego ..... mam nadzieje że to tylko mleczko ;-).

Pozdrawiam

Hej

Carol_ka ja tobie tych plamek zazdroszcze ;-) mi siara wycieka juz dlugi czas i nie moge nazwac tego plamkami ehhh sporo mi tego wyplywa szczegolnie rano. Gin twierdzi, ze to normalne u niektorych kobiet sie leje, a niektorym do porodu wcale siara sie nie pojawia. Jak dla mnie to troche to klopotliwe no ale coz taka widac moja ciazowa natura:-)

Siemka dziewczynki :-) Nie wiem czy ktora z was jeszcze mnie pamieta.
Długo mnie nie było, ale tak jakos mi to tak zleciało. 5 lipca mielismy slub, wszystko było cudownie, chetnie bym jeszcze raz to przezyła. Mimo ze to był juz 6m-c ciazy, na weselu bawiłam sie swietnie. Brzuszek w niczym nie przeszkadzał. W czasie przysiegi w Kosciele dzidzius zaczął mnie strasznie kopac, ze myslałam ze wybuchne smiechem, ale dałam rade :-) Wesele do 4 rano super. Brzuszka nie było w sumie widac, niektorzy nie wiedzieli ze jestem w ciazy :-D
Kilka fotek:
00000001.JPG

00000002.JPG

00000003.jpg

00000013.JPG

Więcej na: Fotoalbum.eu - Ślub

Ogolnie u mnie wszystko ok. Po slubie w sumie zadna roznica miedzy nami, wiec jest ok :-) Ciaza przebiega dobrze. Powoli kupujemy wyprawke dla maluszka. Chyba jednak bedzie Rafałek, ale bym sie zdziwiła i cieszyła jakby była dziewczynka :-) Najwazniejsze zeby zdrowe było :-) hi hi. W 28tc robiłam USG w Gdansku u prof.u Preisa, w sumie fajnie, bo zrobił dokladnie wszystkie pomiary itd, ale płytka z filmem słaba, wiec jesli ktos chce miec pamiatke po takim badaniu to go nie polecam. Z dzidziusiem wszystko ok, ja ostatnio miałam troszku mało zelaza, wiec moj gin zapisał mi dodatkowy. Zastanawiam sie cały czas nad porodem, w sumie jestem zdecydowana na Puck, ale cos mi sie wydaje ze i tak waladuje w Gdyni Redłowie. heh.
Udało nam sie wynajac mieszkanko i od 1 wrzesnia idziemy na swoje. Ciekawe jak damy sobie rade. Ja nie wiem czy poradze sobie sama z dzidziusiem, ale bede musiała. Wolimy isc na swoje niz mieszkac kątem u rodziców Patryka, bo u mnie nie mamy miejsca dla dzidzi :-( Z opłatami nie jest tak zle bo 900zł za I pietro w domku, 2 duze pokoje, kuchnia+mały schowek,łazienka i mały balkonik :-) Mieszkanko 50m2 :-) Jest tez podwórko i mały ogródek :-) Teraz musimy kupic sobie troche rzeczy jak pralka, odkurzacz, zelazko i jakies naczynia :-D Mikrofale, blender, posciele, reczniki itd mamy ze slubu wiec ok :-)

Hej dziewczyny!
Ale dzisiaj ruch na naszym listopadzie! Jak nigdy:-).
Martynka 1987 - serdeczne gratulacje z okazji ślubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Zaneta napisz co powiedział lekarz. Trzymam kciuki mocno!!!
Serdecznie pozdrawiam

Witam
właśnie do Was dotarłam :-)
Martynka życzę Wam samych pięknych dni tej Nowej Drogi Życia :-)
miałam dzisiaj ciężki dzień... praca szkoła rodzenia zakupy.... i ten ból kręgosłupa...

reklama
Witam już po pracy :-)
Lunia, Aneta co u Was słychać dawno nie zaglądałyście:dry: meldować się i to szybko jak samopoczucie!!!
my zaliczyłyśmy lody:happy: i dokulałyśmy się do domciu, bóle kręgosłupa chyba juz nie odpuszczą więc trudno... polubić ich nie potrafię więz pozostaje się przyzwyczaić:baffled:. Pogoda super teraz troszkę odpocznę i zabieram się za obiadek, tylko pomysłu mi brak:confused:

Do góry