reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam kobitki, ja tez jakos nie mam weny do pisania, ciagle Was podczytuje, a do tego jeszcze ta pogoda, ale dzis sie zmusze i porobie soki na zime
Monik trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, musi byc dobrze, badz dobrej mysli
nik_i nio ja tez mam nadzieje ze lekarze sie u mnie nie pomylili, bo tez mam wszystko typowo dziewczece, i to takie slodkie, wkleje kilka zdjatek
roxanaa23 witaj i napisz cos o sobie

reklama
Witam wszystkie listopadowe przyszłe Mamusie !
Jestem tu u Was nowa:-) ale termin też listopadowy, dokładnie 28.listopad.Chociaż nie wiem czy uda mi się donosić do terminu bo w 21 t.c. założono mi szew z racji byle jakiej,skracającej się szyjki z niewielkim rozwarciem ... heh.Zalecenie - leżeć plackiem.Więc leżę i będę często do Was zaglądać.Trzymajcie kciuki ! Dziś idę do gina i się dowiem, czy z moją Pszczółką ( na 90 % będzie Maja ) wszystko ok i czy szew trzyma jak trzeba.Pozdrawiam Was serdecznie !!!! Do poklikania !

Celcia roxanaa23 witamy w naszym gronie zaglądajcie do nas :)
kupiłam dzisiaj butelki takie małe na 150 ml. słodkie tylko zastanawiam się czy potrzebne... ale to chyba za późno... ;-)
pogoda nareszcie lepsza... przynajmniej ćiśnienie mi nie szaleje :-)
Madzik miłego szykowania zapasów zimowych :-) z czego soczki???

Cześć dziewczyny!
Na początek ::
Monik trzymam za ciebie i malutką kciuki. Wszystko musi byc dobrze.
Oraz witam Celcie - fajniutko że będziesz u nas często. Może wątek nam się rozrusza;-).
Bardzo dawno nic nie pisałam z dwóch powodów: najpierw byłam z rodzinką na wakacjach nad morzem i było super:-). Odpoczeliśmy popłynęliśmy na Bornholm i oderwałam się od rzeczywistości. A potem wróciliśmy i... jakoś smutno mi się zrobiło,, wena do pisania odeszła. Do tego lekarz oznajmił mi że mam miękką szyjkę. ( na szczęście ze Stasiem wszystko bardzo dobrze i codziennie mnie pociesza kopniaczkami:tak:) Zaczęłam o tym intensywnie myśleć i mam obsesję na temat przedwczesnego porodu:baffled:. Przynajmniej zmobilizowałam się do zakupów dzieciowych. (w najbliższym czasie zamieszczę na wątku zakupowym jakieś fotki tych cudeniek.) Kupiłam płyn lovella i za kilka dni pranie i prasowanie.
Pozdrawiam

Niestety z powodu problemów w pracy nie damy rady pojechać na zaplanowane wczasy jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł -za dwa tygodnie (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie (dla dwóch osób)
Informacje pod numerem 664 722 305

Wiadomosc od Monik
" U nas bez zmian. Nakaz leżenia obowiązuje i tak chyba będzie do końca(...) Dziękujemy z Mają za wszystkie życzonka od Kochanych dziewczyn z bb:biggrin2: i przesyłamy wzajemnie. Buziaczki"

hej wczoraj przezyłam Olka 3 urodziny ...ledwo juz chodziłam....powinnam leżec a cały dzien biegałam , ale cały dzień biegałam...wieczorem myslałam ze maluchy mi wypadną...ale z dnia na dzień samopoczucie coraz leprze

reklama
Monik trzymaj się kochana. Wytrwałości w leżeniu i oby Maja miała sie jak najlepiej:tak:.
Żaneta wszystkiego najlepszego dla synka i nie biegaj tyle. Swoją drogą zazdroszczę Ci siły bo mi jej brak.
Madzik ale ty chyba nie pracowałąś przy żniwach? Bo jeśli tak to podziwiam. U moich rodziców też były żniwa, ale ja się nawet nie pokazałm.
Kiriam zazdroszczę wakacji. My w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy. Po pierwsze ja sie boje daleko wyruszać, a poza tym M i tak nie ma czasu.

Do góry