reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
aga111 nie, ja nic nie robilam, tylko sie przygladalam, moj mezus pomagal moim rodzicom:-)
żaneta28 nio niestety trzeba sie przemeczyc, wazne zeby malenstwa byly zdrowe, dasz rade, zobaczysz
A co do wakacji to my mamy jechac na 3 dni 25 sierpnia, ale sie wlasnie zastanawiamy, bo jazda samochodem ponad 300km w jedna strone niezbyt mi sie podoba, a jeszcze jak bedzie taka pogoda jak dzis to juz calkiem masakra, w poniedzialek pojde do gina to zobacze co mi powie
Monik duzo wytrwalosci, i zdrowka

Hej Babeczki:-) żanetko - ja mam to samo, aż mnie nosi żeby coś porobić a muszę leżeć plackiem. masakra.Madzik to będziemy mieli listopadowe Majeczki :-)A na żniwa też bym się wybrała ehh może w przyszłym roku.Byłam u gina i już wiadomo na 100% że będzie dziewczynka.Mam takie ciężkie przemyślenia bo mój G chciał synka,heh.Ważne że pomimo mojej kiepskiej zaszytej szyjki wsio jest ok.Kobitki robicie już dzieciowe zakupy? Kompletnie nie wiem od czego by tu zacząć hihi:szok:
Kiriam ja też mam obsesje na punkcie przedwczesnego porodu, nastraszyli mnie fest w szpitalu jak zakładali szew.Leż ile wlezie i unikaj grawitacji ;-) a wtedy twoja szyjka da rade! Ja leże i tfu tfu jest ok.
ściskam Was mocno ! Aha Dziewczyny czy wy też macie takie kłopoty ze spaniem? masakra ....
buziakiii !!!:-)
p.s. Nie wiem jak to się robi ale postaram się załączyć najnowszą bo wczorajszą fotkę z brzuszka :-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 34
Monik 3maj się:tak:
Pogoda dzisiaj beznadziejna rano spadł grad wielkości piłeczki do golfa a teraz taka duchota że miejsca sobie znaleź nie umię...

Celcia to bedziemy mialy Majeczki, i mozliwe ze takie same problemy, bo u mnie tez jest mozliwe ze bede miala szew, bo mi sie szyjka skraca, a co do mezusia to nie martw sie, napewno jak zobaczy malutka to od razu sie w niej zakocha, my niby planowalismy co sie urodzi, ale widzialam ze moj P tez byl na chlopca nastawiony, ale juz mu przeszlo, i do brzucha mowi Maja:-)
a co do zakupow, to ja jeszce nic nie kupilam( oprocz tego co pisalam za 350, nio ale to musialam bo znajomi wyjezdzali do Finlandii, a druga taka okazja by sie nie trafila), a tak to wszystko dostalam i mam juz 2 smoczki, 2 butelki, i ponad 3 reklamowy ubranek, nio i kilka par bucikow

Ostatnia edycja:
hej...
maluchy kopia jak na akord.... juz chwili spokoju nie ma.... jak nie jeden to drgi...
jutro mam wizyte u gina, po aplikaceji tego krążka mam tak opfita wydzieline z pochwy ze wydaje mi sie ze wody zaczynaja sie sączyc...normalnie az mam stracha...

Olek jest przez pogode tak niedobry ze nie idzie z nim wytrzymać

reklama
Witam kobitki, u nas juz lepiej z pogoda, az chce sie cos robic
żaneta28 u mnie tez mala wariuje w brzuchu, a jak pomysle sobie ze Ty masz taka dwojke to musza Ci niezle dawac popalic
My tez dzis idziemy na wizyte, ciekawe co nam powie, mam nadzieje ze cos dobrego

Do góry