reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Mam wiadomość od Monik75.
Prosiła mnie żebym Wam o tym napisała...
Monik w nocy dostała krwawienia-obecnie jest w szpitalu. Sytuacja została opanowana-już nie krwawi i czuje ruchy Majuni. Zapowiada się długie leczenie...

Monik martwi się czy dotrwają do bezpiecznego terminu
Będę Was informowała, co u Niej i Majeczki

reklama
Witam,
Leń mnie jeszcze nie opuścił...Nawet nie mam weny do pisania...Ale tak jak Gabi pocieszam się długim weekendem:tak:Dzisiaj zaspałam sobie na badania i pojadę dopiero jutro albo w czwartek a do gina dopiero w poniedziałek. Ale i tak kazał mi przyjść dopiero w drugiej połowie miesiąca więc no stres:-)U nas gorąco. A ja czekam z niecierpliwością na listonosza, bo wygrałam 2 aukcje na allegro z fajnymi ubrankami dla małej:tak:

Majeczko- dzięki za info.
Monik - 3 maj się kochana. Musi być dobrze.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i maleństwa:-)

Ostatnia edycja:
Majeczko dzięki za informacje o Monik,pozdrów ja serdecznie i życz wszystkiego dobrego,a przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrówka i szczęśliwego rozwiązania w naszym terminie:tak: Trzymam kciuki żeby było dobrze!
Lunia tylko nie napadnij z radości na listonosz,że w końcu się pojawił ze skarbami dla Twojego skarba :-)
Ja jakoś wzięłam się w garść i nawet mi idzie praca,zaczynam ja wypychać do przodu:-), ale jeszcze zostało mi 4 godzinki,więc uciekam do pracy:-)

Majeczka02 pozdrów od nas Monik75 i przekaż że jesteśmy razem z nią, niech sie trzyma cieplutko i szybciutko wraca do zdrowia :happy:

Majeczka02 pozdrów Monik i przekaż, że jesteśmy z nią.

Lunia wiem dobrze jak nie możesz się doczekać:-D bo też kupiłam ubranka na allegro. A jak przyszły to 3 godziny z głowy. Nie mogłam się nimi nacieszyć. M powiedział, żebym cały czas coś kupowała skoro to tyle radości dla mnie.

A ja dziś na nic nie mam siły. Zjadłam tylko śniadanie, podlałam kwiatki, zdjełam pranie z suszarki i po tym musiałam odpocząć:baffled:. Normanie aż boję się wychodzić na miasto, bo jest gorąco i jescze gdzieś padnę.
A jak wychodzę na spacer to zaraz mam zadyszkę:baffled:.

Witam! ja też ostatnio ciągle mam zadyszkę, jeśli gdzieś wyjdę. od miesiąca jestem na zwolnieniu i kręcę się po domu. na początku miałam przypływ energii do porządkowania, układania itp. A teraz straszny leń... Czy też tak macie?

Monik 3 maj się kochana :tak:
Ja mam dzisiaj ciśnienie 95 na 40 dzwoniłam do lekarza i powiedział żeby się napić herbaty ewentualnie kawy, pewnie od upału:dry:
Lunia napewno się doczekasz :tak: ja również od wczoraj oglądam zakupy i nacieszyć się nie potrafię:zawstydzona/y:
powinnam się zabrać za prasowanie ale chęci jakoś mi brak....:baffled:
zastanawiam się jak to jest z tą sprawdzalnością płuci u maluszków, bo ja to taką typowo dziewczęcom mam wyprawkę, więc liczę że n ie będzie niespodzianki:-p
pozdrawiam tak gorąco jak ciepło na dworze...

Czekam i czekam a listonosza jak nie było tak nie ma...Poczekam do końca tygodnia ( w końcu to poczta polska:-D)a jak coś to będę dzwonić i się dowiadywać co i jak.
A jeśli chodzi o ubranka to ja też takie raczej typowo dziewczęce kupiłam...Mam nadzieję tylko, że Nince nic nie urośnie międz nóżkami...:-D

reklama
Do góry