Cześć dziewczyny! Coś ostatnio pusto tutaj. u mnie dzisiaj goraca aż strach wychodzic z domku ale ide do rodziców bo tam maja basen dla mojego synka i troche sie pokapie(synek).Aha ja ide prasowac ciuszki dla mojego maleństwa które dostałam są juz wyprane i trzeba je troche wyprasowac, nie lubie tego robic ale te małe są takie słodkie że zapomninam ze tego nie lubie.Tylko da pogoda mnie przeraza bo kawałek do przejscia mam . Ostatno kregosłóp mi dokucza i w nocy i w dzień cała prawa strona, a z przodu mam takie dziwne uczucie jakby cos mi wchodziło w żebra i skóry mi brakuje na brzuchu okropne uczucie ale cóż uroki ciąży.POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH
reklama
Witam,
Jak dobrze, że już piątek!!!!
faktycznie, ostatnio bardzo cicho na listopadówkach....Chyba wszystkie dziewczyny się urlopują;-)
Normalnie nie mogłam się doczekać weekenduOdpocznę troszkę ( mam nadzieję). Dzisiaj idziemy do rodziców na działką na grilla o ile nie zacznie padać a na to się zapowiada....A w poniedziałek mąż zaczyna urlop i czeka nas malowanie dużego pokoju. Aż normalnie boję się tego całego bałaganu.Ale przynajmniej będzie inaczej a ja lubię takie zmiany.
Byle do 17 w pracy i wolne.
Pozdrawiam:-)
Jak dobrze, że już piątek!!!!
faktycznie, ostatnio bardzo cicho na listopadówkach....Chyba wszystkie dziewczyny się urlopują;-)
Normalnie nie mogłam się doczekać weekenduOdpocznę troszkę ( mam nadzieję). Dzisiaj idziemy do rodziców na działką na grilla o ile nie zacznie padać a na to się zapowiada....A w poniedziałek mąż zaczyna urlop i czeka nas malowanie dużego pokoju. Aż normalnie boję się tego całego bałaganu.Ale przynajmniej będzie inaczej a ja lubię takie zmiany.
Byle do 17 w pracy i wolne.
Pozdrawiam:-)
nik_i
Entuzjast(k)a
Witam
Dziewczyny w claudi jest kupon promocyjny przy zakupie butelki avent druga jest gratis. lista sklepów jest dostępna w internecie akurat w przypadku katowic nie ma problemu, zastanawiam się tylko czy są dobre te butelki więc proszę o opinie mamusie;-)
pozdrawiam...
Dziewczyny w claudi jest kupon promocyjny przy zakupie butelki avent druga jest gratis. lista sklepów jest dostępna w internecie akurat w przypadku katowic nie ma problemu, zastanawiam się tylko czy są dobre te butelki więc proszę o opinie mamusie;-)
pozdrawiam...
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Hmmm z tego co wiem to Avent to dobra firma. Trzeba patrzeć też na smoczek ale w tej kwestii nie mam zielonego pojęcia ;-)
Cześć dziewczyny! a tak wogóle czy ktoś jeszcze tu jest? u mnie pogoda w kratke rano pochmurno i padało a teraz świeci słońce i jest duszno, a mnie czeka dzisiaj wyjazd z moim synkiem do alergologa niby nie jesy daleko bo 30 km ale ostatni podróż samochodem mnie denerwuje zwłaszcza po tych nierownych drogach, brzuch sie trzeie jak galareta a to nieciekawe uczucie wiedząc że maleństwo jest w środku. Jutro znowu ja mam wizyte u gina wreszcie bo była na urlopie a ostatno nieciekawie się czuje brzuch troche pobolewa ciśnienie nieraz za wysokie ale mała się rusza raz mniej raz więcej mam znowu obawy okaze się jutro. Staram się dużo leżeć i odpoczywać ale nie zawsze mogę. Pozdrowienia dla wszystkich mam i ich pociech.
Witajcie!
U mnie jest strasznie duszno i nie zamierzam póki co wychodzić na dwór. Siedzę w domu i już.
Iza myślę, że Maleństwo mniej odczuwa nierówne drogi niż my. W końcu ma większą amortyzację. Daj znać jak będziesz po wizycie u lek. Na pewno Dzidzia ma się dobrze.
Jeśli chodzi o butelki to nie mam o nich zielonego pojęcia i jeszcze nic takiego nie kupuję. Szczerze mówiąc myślałam, że wszystkie są takie same.
U mnie jest strasznie duszno i nie zamierzam póki co wychodzić na dwór. Siedzę w domu i już.
Iza myślę, że Maleństwo mniej odczuwa nierówne drogi niż my. W końcu ma większą amortyzację. Daj znać jak będziesz po wizycie u lek. Na pewno Dzidzia ma się dobrze.
Jeśli chodzi o butelki to nie mam o nich zielonego pojęcia i jeszcze nic takiego nie kupuję. Szczerze mówiąc myślałam, że wszystkie są takie same.
Witam,
U mnie gorąco i duszno. Mam takiego masakrycznego niechcieja, że szkoda gadać...Jutro rano jadę na badania ( krew i takie tam) a w środę z wynikami do gina. Mam tylko nadzieję, że wszystko ok bo czuję się całkiem dobrze. I mała chyba teżSzaleje zawsze rano i wieczorkiem a w nocy czasem tak bardzo, że spać nie mogę
U mnie gorąco i duszno. Mam takiego masakrycznego niechcieja, że szkoda gadać...Jutro rano jadę na badania ( krew i takie tam) a w środę z wynikami do gina. Mam tylko nadzieję, że wszystko ok bo czuję się całkiem dobrze. I mała chyba teżSzaleje zawsze rano i wieczorkiem a w nocy czasem tak bardzo, że spać nie mogę
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam, ostatnio mam takiego lenia ze nawet nie chce mi sie pisac, czytam Was codziennie, wlasnie gotuje ziemniaczki, a co do nich to jeszcze nie wiem... jutro moj P ma komisje lekarska, ciekawe co z tego wyjdzie, ale znajac pewnie tych lekarzy z ubezpieczen to niezbyt kolorowo to widze, ale przy okazji zawioze moje zwolnienia
reklama
Hej dziewczyny!
Lunia, Madzik bardzo dobrze Was rozumie, ja mam tez tak potwornego lenia i to zaczęło się od poniedziałku,nad niczym nie mogę się skupić,dobrze,ze już w czwartek ostatni dzień pracy i długi weekend:-)
Też codziennie wchodzę na forum,ale nie mam siły pisać,a w domu kładę się i leżę,choć wczoraj z M zrobiliśmy sobie spacerek,bo zaczynam odczuwać brak ruchu,bolą stawy:-(
Dzisiaj się zachmurzyło i trochę pokropiło z rana,ale i tak duszno i parno:-(
Pozdrawiam i biorę się w garść:-)
Lunia, Madzik bardzo dobrze Was rozumie, ja mam tez tak potwornego lenia i to zaczęło się od poniedziałku,nad niczym nie mogę się skupić,dobrze,ze już w czwartek ostatni dzień pracy i długi weekend:-)
Też codziennie wchodzę na forum,ale nie mam siły pisać,a w domu kładę się i leżę,choć wczoraj z M zrobiliśmy sobie spacerek,bo zaczynam odczuwać brak ruchu,bolą stawy:-(
Dzisiaj się zachmurzyło i trochę pokropiło z rana,ale i tak duszno i parno:-(
Pozdrawiam i biorę się w garść:-)