reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Cześć dziewczyny! Coś ostatnio pusto tutaj. u mnie dzisiaj goraca aż strach wychodzic z domku ale ide do rodziców bo tam maja basen dla mojego synka i troche sie pokapie(synek).Aha ja ide prasowac ciuszki dla mojego maleństwa które dostałam są juz wyprane i trzeba je troche wyprasowac, nie lubie tego robic ale te małe są takie słodkie że zapomninam ze tego nie lubie.Tylko da pogoda mnie przeraza bo kawałek do przejscia mam . Ostatno kregosłóp mi dokucza i w nocy i w dzień cała prawa strona, a z przodu mam takie dziwne uczucie jakby cos mi wchodziło w żebra i skóry mi brakuje na brzuchu okropne uczucie ale cóż uroki ciąży.POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH

reklama
Witam,
Jak dobrze, że już piątek!!!!:tak:
faktycznie, ostatnio bardzo cicho na listopadówkach....Chyba wszystkie dziewczyny się urlopują;-)
Normalnie nie mogłam się doczekać weekendu:tak:Odpocznę troszkę ( mam nadzieję). Dzisiaj idziemy do rodziców na działką na grilla o ile nie zacznie padać a na to się zapowiada....A w poniedziałek mąż zaczyna urlop i czeka nas malowanie dużego pokoju. Aż normalnie boję się tego całego bałaganu.Ale przynajmniej będzie inaczej a ja lubię takie zmiany.
Byle do 17 w pracy i wolne.
Pozdrawiam:-)

Witam
Dziewczyny w claudi jest kupon promocyjny przy zakupie butelki avent druga jest gratis. lista sklepów jest dostępna w internecie akurat w przypadku katowic nie ma problemu, zastanawiam się tylko czy są dobre te butelki więc proszę o opinie mamusie;-)
pozdrawiam...

Cześć dziewczyny! a tak wogóle czy ktoś jeszcze tu jest? u mnie pogoda w kratke rano pochmurno i padało a teraz świeci słońce i jest duszno, a mnie czeka dzisiaj wyjazd z moim synkiem do alergologa niby nie jesy daleko bo 30 km ale ostatni podróż samochodem mnie denerwuje zwłaszcza po tych nierownych drogach, brzuch sie trzeie jak galareta a to nieciekawe uczucie wiedząc że maleństwo jest w środku. Jutro znowu ja mam wizyte u gina wreszcie bo była na urlopie a ostatno nieciekawie się czuje brzuch troche pobolewa ciśnienie nieraz za wysokie ale mała się rusza raz mniej raz więcej mam znowu obawy okaze się jutro. Staram się dużo leżeć i odpoczywać ale nie zawsze mogę. Pozdrowienia dla wszystkich mam i ich pociech.:)

Witajcie!
U mnie jest strasznie duszno i nie zamierzam póki co wychodzić na dwór. Siedzę w domu i już.
Iza myślę, że Maleństwo mniej odczuwa nierówne drogi niż my. W końcu ma większą amortyzację:tak:. Daj znać jak będziesz po wizycie u lek. Na pewno Dzidzia ma się dobrze.

Jeśli chodzi o butelki to nie mam o nich zielonego pojęcia i jeszcze nic takiego nie kupuję. Szczerze mówiąc myślałam, że wszystkie są takie same.:baffled:

Witam,
U mnie gorąco i duszno. Mam takiego masakrycznego niechcieja, że szkoda gadać...Jutro rano jadę na badania ( krew i takie tam) a w środę z wynikami do gina. Mam tylko nadzieję, że wszystko ok bo czuję się całkiem dobrze. I mała chyba też:tak:Szaleje zawsze rano i wieczorkiem a w nocy czasem tak bardzo, że spać nie mogę:tak:

Witam, ostatnio mam takiego lenia ze nawet nie chce mi sie pisac, czytam Was codziennie, wlasnie gotuje ziemniaczki, a co do nich to jeszcze nie wiem... jutro moj P ma komisje lekarska, ciekawe co z tego wyjdzie, ale znajac pewnie tych lekarzy z ubezpieczen to niezbyt kolorowo to widze, ale przy okazji zawioze moje zwolnienia

Witam
Jednak kupiłam te butelki pani w sklepie powiedziała że są dobre;-)
Właśnie się wybieram na zajęcia do szkoły rodzenia - dzisiaj jedziemy pierwszy raz więc jesstem ciekawa jak to będzie, nic czekam na męża i uciekam...

reklama
Hej dziewczyny!
Lunia, Madzik bardzo dobrze Was rozumie, ja mam tez tak potwornego lenia i to zaczęło się od poniedziałku,nad niczym nie mogę się skupić,dobrze,ze już w czwartek ostatni dzień pracy i długi weekend:-)
Też codziennie wchodzę na forum,ale nie mam siły pisać,a w domu kładę się i leżę,choć wczoraj z M zrobiliśmy sobie spacerek,bo zaczynam odczuwać brak ruchu,bolą stawy:-(
Dzisiaj się zachmurzyło i trochę pokropiło z rana,ale i tak duszno i parno:-(
Pozdrawiam i biorę się w garść:-)

Do góry