ja tez zaglosowalam juz..
my tez jestesmy na takiej stronie
jak ma ktos ochote to prosze bardzo:
MAMAczyTATA.pl
MAMAczyTATA.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez zaglosowalam juz..
MAMAczyTATA.pl
witam
Karinko extra ze juz w sklepie ukladasz towar i wogole :-) nie moge doczekac sie zdjec jak juz urzadzisz sie w srodku :-):-)
a co do brzusia to ma sie dobrze :-) wczoraj wieczorem zostalam mega skopana
siedze sobie ogladam film,a tu non stop przez ok.2 godziny male kopie i kopie
raz to mi az cycek podskoczyl takiego kopa matce bejbi zasadzilo
i tak sobie mysle,ze juz duza dzidzia jest....a przeciez nie dawno dopiero co sie dowiedzialam o ciazy
no i do lekarza jedziemy mnie zapisac
już jestem!!!!!!!
ale się nałaziłam - 3,5 godz, prawie, nogi to mi do dupy teraz wchodzą
Davidek waży 8,19 więc znów poszedł w góre uff.
w ogóle super śmiesznie dziś było, bo mój synuś co chwile podchodził do takiej małej dziewczynki 8m-cznej i próbował ją całować czy ona jego komicznie to wyglądało, wszystkie matki lały z niego. :-):-):-)
dzięki dziewczyny za wsparcie ws, babci, jesteście kochane!!!
nie wiem co mam powiedzieć jak ktoś składa kondolencje w sumie 1 raz jestem w takiej sytuacji
Witajcie Dziewczęta!
Znowu wracam po dłuuugiej przerwie nawet nie próbuję nadrobić zaległosci bo za długo mnie tu nie było. Ostatnimi czasy wracam do w miare normalnego i spokojnego zycia...galeryjka kreci się, zatrudniłam sprzedawcę.
Blanula raczkuje, broi na całego ale dalej nie da sie wziąść na ręce nikomu poza mną. spędzamy ze sobą 24 godz na dobę.
Liluś ty już prawie rodzisz Trzymaj sie i pogłaskaj maleństwo od cioci Jagódki!
Kochane Listopadóweczki ściskam was mocno i śle buziaczki dla najcudowniejszych naszych bobasów!!!
Ide poogladać zdjęcia