reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witam

Karinko extra ze juz w sklepie ukladasz towar i wogole :-) nie moge doczekac sie zdjec jak juz urzadzisz sie w srodku :-):-)
a co do brzusia to ma sie dobrze :-) wczoraj wieczorem zostalam mega skopana :-D
siedze sobie ogladam film,a tu non stop przez ok.2 godziny male kopie i kopie :szok::-D
raz to mi az cycek podskoczyl takiego kopa matce bejbi zasadzilo :-D:-D
i tak sobie mysle,ze juz duza dzidzia jest....a przeciez nie dawno dopiero co sie dowiedzialam o ciazy:szok:
no i do lekarza jedziemy mnie zapisac:happy2:

Lilka to super faktycznie jak to szybko leci juz nie dlugo bedziesz tulic szkraba:tak:kiedy masz teraz wizyte???bedziesz chciala wiedziec???

już jestem!!!!!!!
ale się nałaziłam - 3,5 godz, prawie, nogi to mi do dupy teraz wchodzą :-D:-D
Davidek waży 8,19 więc znów poszedł w góre uff.
w ogóle super śmiesznie dziś było, bo mój synuś co chwile podchodził do takiej małej dziewczynki 8m-cznej i próbował ją całować czy ona jego :-D:-D komicznie to wyglądało, wszystkie matki lały z niego. :-):-):-)

dzięki dziewczyny za wsparcie ws, babci, jesteście kochane!!!
nie wiem co mam powiedzieć jak ktoś składa kondolencje :eek: w sumie 1 raz jestem w takiej sytuacji

Wisienka gratuje Davidkowi widzisz jak ladnie przybiera na wadze:tak:

Witajcie Dziewczęta!

Znowu wracam po dłuuugiej przerwie:zawstydzona/y: nawet nie próbuję nadrobić zaległosci bo za długo mnie tu nie było. Ostatnimi czasy wracam do w miare normalnego i spokojnego zycia...galeryjka kreci się, zatrudniłam sprzedawcę.
Blanula raczkuje, broi na całego:-D ale dalej nie da sie wziąść na ręce nikomu poza mną. spędzamy ze sobą 24 godz na dobę.

Liluś ty już prawie rodzisz:szok: Trzymaj sie i pogłaskaj maleństwo od cioci Jagódki!

Kochane Listopadóweczki ściskam was mocno i śle buziaczki dla najcudowniejszych naszych bobasów!!!

Ide poogladać zdjęcia:cool2:

Jagoda sper ze galeria kreci sie u Ciebie-gratuluje:tak:oby u mnie tez dobrze szlo

Ale jestem padnieta dzien w dzien spedzam w sklepie wczoraj jak poszlam po godzinie 9 rano wrocilam dzisiaj o 4 nad ranem i na 9 znowu i teraz nie dawno zladowalam w domu.Padam na pyszczek.
Nie moge napatrzec sie na sowjego szkraba jejku jak on zmienia sie ostatnio nauczyl sie przedrzezniac (lub cos takiego)ale to zabawnie wyglada,pozatym nie samowicie gaworzy no i chcialby tylko byc na nozkach.
Zmykam mamuski bo zaraz padne na klawiature.

Milej nocki

Siemanko kobitki , :-)
też zagłosowałam ale chyba odmiennie niż większość
anineczko ja uważam że cała mama :tak:a u larvuni jednak tata:tak:

kurcze a ja dzisiaj się spotkałam z kumpelą z podstawówki:-D, mieszka też w Przeźmierowie ale przez prawie 14 lat jakoś nie było okazji żeby się spotkać, kontakt odnowiłyśmy dopiero przez Naszą Klase:sorry2::-p śmiechu warte:-D , nagadałyśmy się za wszystkie czasy , no i oczywiście ploty tyle rzeczy się podowiadywałam o wiarze z klasy że aż mi sie trwała na głowie zrobiła:shocked2::-p:szok: , normalnie co druga osoba rozwiedziona:szok: szok to kogoś ktoś zdradzał to mąż bił (nie jedną) itp normalnie nie wierzyłam:no::szok: , za to zrozumiałam że ja naprawde jestem szczęśliwa;-) , mam kochającego męża ( który oczywiście czasami tak mi ciśnienie podniesie że jak bym walneła.......:wściekła/y::-p:-D) mam gdzie mieszkać , mam śliczną córeczke czego więcej potrzeba:cool2:, niektórzy znajomi w moim wieku już są po takich przejściach ze włos sie jeży :dry:
Jeeezu ale sobie wlewam :-D:-D:-D, ale naprawdę niektóre wieści mnie zszokowały :szok::-p:cool2:

no nic spadam pod prysznic:-)

reklama
Do góry