Dzień dobry Kobitki
Mój mały potworek tak szalał po dywanie że sobie zdarła paznokcia małego palca u stópki oj płaczu było co nie miara :-(
Odkaziłam jej to na razie wodą utlenioną i nie mam pojęcia czym innym mogłabym to zrobić
Wczoraj zostaliśmy oficjalnie zaproszeni na wesele do siostry mojego m. które ma być 6 września
w zaproszeni mamy napisane że tak w skrócie A i PN z dziećmi i sie z P śmialiśmy że mamy za mało czasu żeby sobie drugie dziecko zrobić
Dzisiaj na 16.00 mamy wizytę u lekarza i zobaczymy czy leki coś pomagają czy ni hu hu:-(
Mali całuśnicy....to musiało uroczo wyglądać pewnie fotek nie masz szkoda
Amanda ucałowana
Oby Twoją Oliwkę szybko ten katarek puścił
Buziaczki dla niej:-)
Przed wczoraj gdy wybierałam się z Amandą na spacer moja teściowa powiedziała żebym najpierw małą ubrała ona ją weźmie przypilnuje i ja będę mogła się na spokojnie wyszykować bo stwierdziła że ma czas więc się zgodziłam
a ta na klatkę z niunią zaczęła się drzeć że ona nie ma czasu jej się śpieszy i mam Amandę już sobie wsiąść więc w kulturalny sposób jej powiedziałam : to po jaką chol...rę mama bierze Amandę i mi tylko du..pę zawraca było jej nie ruszać Nie prosiłam mamę o pomoc
chciała mi coś odpowiedzieć ale się zamknęła
Super że interes się kręci
Gratulaski dla Blanusi za raczkowanie:-):-):-)
Liluś super że zakupy udane miałaś:-)
Bira pochwal się fryzurką po powrocie
Mój mały potworek tak szalał po dywanie że sobie zdarła paznokcia małego palca u stópki oj płaczu było co nie miara :-(
Odkaziłam jej to na razie wodą utlenioną i nie mam pojęcia czym innym mogłabym to zrobić
Wczoraj zostaliśmy oficjalnie zaproszeni na wesele do siostry mojego m. które ma być 6 września
w zaproszeni mamy napisane że tak w skrócie A i PN z dziećmi i sie z P śmialiśmy że mamy za mało czasu żeby sobie drugie dziecko zrobić
Dzisiaj na 16.00 mamy wizytę u lekarza i zobaczymy czy leki coś pomagają czy ni hu hu:-(
Wisienka świetnie Dawidek przybiera na wadze:-)j
Davidek waży 8,19 więc znów poszedł w góre uff.
w ogóle super śmiesznie dziś było, bo mój synuś co chwile podchodził do takiej małej dziewczynki 8m-cznej i próbował ją całować czy ona jego komicznie to wyglądało, wszystkie matki lały z niego. :-):-):-)
aluska dużo zdrówka dla Amandzi, ucałuj ją
Mali całuśnicy....to musiało uroczo wyglądać pewnie fotek nie masz szkoda
Amanda ucałowana
dziunia dzięki :-)
aluśka zdróweczka dla małej , moja oliwka już prawie zdrowa, jeszcze tylko delikatny katarek został :-):-)
Oby Twoją Oliwkę szybko ten katarek puścił
Buziaczki dla niej:-)
Bira pazerna flądra dobrze powiedzianeDobry wieczór.
Padam dzisiaj. Mąż mnie przetargał niesamowicie. Jeszcze musimy prasowanie zrobić... Byliśmy nad rzeką znowu. Psy się wyganiały za dwa dni, bo jutro mają karcer w domu i tylko na siśki będą wychodzić. Później byliśmy ogarnąć auto, bo na wesele takim zasyfionym wstyd trochę jechać;-) Inga poszła z moją mamą na spacer a ja o to scięłam się z teściową, bo ta podła suka mi z jakimiś tekstami startowała, ze przecież dziadek mógł ją wziąć. Co za pazerna flądra. Działa na mnie ta baba jak płachta na byka.
Przed wczoraj gdy wybierałam się z Amandą na spacer moja teściowa powiedziała żebym najpierw małą ubrała ona ją weźmie przypilnuje i ja będę mogła się na spokojnie wyszykować bo stwierdziła że ma czas więc się zgodziłam
a ta na klatkę z niunią zaczęła się drzeć że ona nie ma czasu jej się śpieszy i mam Amandę już sobie wsiąść więc w kulturalny sposób jej powiedziałam : to po jaką chol...rę mama bierze Amandę i mi tylko du..pę zawraca było jej nie ruszać Nie prosiłam mamę o pomoc
chciała mi coś odpowiedzieć ale się zamknęła
Witaj JagódkoWitajcie Dziewczęta!
Znowu wracam po dłuuugiej przerwie nawet nie próbuję nadrobić zaległosci bo za długo mnie tu nie było. Ostatnimi czasy wracam do w miare normalnego i spokojnego zycia...galeryjka kreci się, zatrudniłam sprzedawcę.
Blanula raczkuje, broi na całego ale dalej nie da sie wziąść na ręce nikomu poza mną. spędzamy ze sobą 24 godz na dobę.
Kochane Listopadóweczki ściskam was mocno i śle buziaczki dla najcudowniejszych naszych bobasów!!!
Ide poogladać zdjęcia
Super że interes się kręci
Gratulaski dla Blanusi za raczkowanie:-):-):-)
Liluś super że zakupy udane miałaś:-)
Bira pochwal się fryzurką po powrocie