reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry, na południu tez zapowiada się dziś piękana pogoda.
My też już od 6 na nogach bo Madzia postanowiła że dłużej spać nie będzie, na razie się bawi ale pewnie zaraz zacznie marudzić bo będzie śpiąca.

laski co z wami?? wstawac z wyrka :laugh2::laugh2:
ja juz od 4 rano nie spie, jakos nie moge.......probowalam ten tego hm hm z moim kochanym ale jakos nie byl zainteresowany, spiacy biedaczek :-(
chociaz nie powiem, kogucika odalo mi sie obudzic ;-) :-p :zawstydzona/y: :rofl2:
wiec ja wstalam a meska czesc rodzinki jeszcze spi

Wisienko a co sądzisz o kalesonach ? :-D:-D:-D

anineczka :laugh2::laugh2:
moj synus nie bedzie wiedzial co to :-)
jakbym to pokazala tatkowi to juz w ogole by mnie wysmial

Ja jak narazie też bujam.Kuźwa czy to musi być takie drogie :dry:
Kilka nieplanowanych wydatków mieliśmy i kasa stopniała...
Znalazłam nawet tanie oferty bo za cały domek gdzie mogą spać nawet i 5 osób koszt 370e ( a w biurach podróży tyle liczą na 1 os) ale bilety lotnicze kosmos :szok:
400e w jedną strone :angry::angry:
Chyba na piechote tam pójde

anineczka a nie mozesz znalesc wylotu z innego lotniska?
na np. w tamtym roku bylam w Hiszpani i bilet z Norwich kosztowal £400 w jedna lub dwie - nie pamietam juz :szok:
a z Stansted zaplacilismy jakos £300 za nas 2 w dwie strony. plus jeszcze £100 za parking, ale i tak taniej wyszlo. Sprawdz Easyjet.

a propo wakacji to ja tez w tym roku moge pomarzyc bo mamy duzo wydatkow zwiazanych ze slubem a potem zaczynam studia wiec bede zajeta a po 2 kasa bedzie potrzebna bo niestety ale sa to prywatne :-(
wiec moje wakacje bede polagaly na lataniu do angli odwiedzic tate i z powrotem :sorry2: chociaz moze jakis weekend po slubie sie wykombineuje, nie wiem jeszcze.

czemu wszyscy jadą nad morze??????a w góry to żadna kurcze sie nie wybiera??????????? ruszać pupska:-)

sabina ja bardziej preferuje gory :tak: odkad pamietam ( nie liczac ostatnich ) to zawsze jezdzilam w gory na wakacje czy dlugi weekend.

elbra i jak tam skonczylas poprawki??

Iwcia Kapik tez o 6 wstał ale już śpi;-) hihi ale to tak pewnie z 40 minut:-) czasa wolny na kaweczke mam
Wisienka no wiesz co jak możesz swojego kochanego budzić! nie wstyd Ci :rofl2:
no i kurcze zapraszam w góry:-) ja też tylko w zeszłym roku niestety nie byłam w górkach..:-( i przez to moje zamiłowanie do meża ciągnę zawsze ze sobą:-) a on biedczek wcale jakos bardzo tego nie lubi:-) mam nadzieje że Kapik po mnie ta cechę odziedziczy:laugh2:
moja ciotka ma domeczki do wynajęcia i zabista karczmę wiec wiesz spanie i jedzonko po kosztach:-) :-)
Jak Davidek już bedzie chciał w góry to jak najbardziej zapraszam ;-)

no i wogóle wszystkie mamcie:-)

Dzień dobry

My na nogach tez od 6 i niestety Kacper jeszcze nie śpi

Pogoda zapowiada sie piękna :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam i pewnie się zaraz pożegnam.Wszystkie już spicie?

agu$ Karwia piękne miasteczko :tak:
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje :dry:
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku :dry::baffled::laugh2:

Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to :sorry2:
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu :tak::tak:
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ? :-D:-D:-D

Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie :-D:-D:-D

Niestety nie mam żadnych nowych zdjęć bo zawsze z M razem wchodzimy do basenu :))). Może następnym razem zostanę na brzegu i coś po pstrykam - choć w wodzie z Kacperkiem jest czadowo :rofl2::-D

dzien dobry!!
widze, ze humorek dopisuje mamciom z rana :-D
u nas juz tez slonko wychodzi, wiec mam nadzieje, ze bedzie dzisiaj ladnie
co do wakacji to u nas i morze odpada no a gory... wstyd sie przyznac ale nigdy nie bylam, moze dlatego, ze mieszkam na polnocy i do krynicy morskiej czy stegny mam rzut beretem:tak:
a gory bym zobaczyla, no ale moze to w przyszlym roku, bo w tym niestety rowniez wydatki-ehhh....
za godzinke dzwonie do lekarza i sprobuje nas zarejestrowac-u malego krostki zaczely znikac ale ma kaszelek i katarek no i ja tez wiec moze niech nas obejrzy
a i chcialam isc dzisiaj malego zwazyc, ale posialam gdzies kartke z adresem tej kliniki-gapa ze mnie:dry:

Iwcia Kapik tez o 6 wstał ale już śpi;-) hihi ale to tak pewnie z 40 minut:-) czasa wolny na kaweczke mam
:-)

Madzia też śpi ale jej dzienne drzemki czasami trwaja pół godziny czasami godz, udało mi się umyć włosy i właśnie jem śniadanko. My w przyszłym roku na pewno wybierzemy sie w góry, a może juz w tym jak się da z malutką.Ostatnio byliśmy w Białym Dunajcu.

reklama
Sabina a w jakiej miejscowosci jest ta karczma twojej ciotki? dobry tam dojazd?

u nas tez pogoda piekna, o 4 rano bylo juz tak jasno ze myslalam ze juz 7 i spac nie moglam :sorry2: mimo iz jeszcze w pelni sie nie wykurowalam to jednak sie skusze na dzisiejszy spacerek, w sumie to nie mam wyjscia bo ide do lekarza z Davidkiem w zwiazku z ta jego wysypka i kartke urodzinowa szwagrowi trzeba podrzucic.

zapomnialam napisac...............misia sliczne suwaczki :tak::-):-)

Do góry