reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Beatko, ja tez chodze w stringach i wydaje mi sie, ze pod biale spodnie lepiej wygladaj stringi niz duze majty, ale to moje zdanie. No i spokojnie mozna kupic kolor "ciala" wtedy nic nie przebija, a pupa wyglada sexi;-);-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
ja tez juz uciekam do lozeczka;-);-)
dobranoc
dobranoc
anineczka
królowa mrówek :P
Witam i pewnie się zaraz pożegnam.Wszystkie już spicie?
agu$ Karwia piękne miasteczko
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało
A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku
Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ?
Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie
agu$ Karwia piękne miasteczko
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało
A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku
Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ?
Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie
Beata fajne wakacje się szykują, my jak co roku polskie morze tym razem Karwia
ja też jadę do Karwi w tym roku ;-)
podalam malej ta kaszke manne -3 gram z jabluszkiem-80gram i mi zwymiotowala za 3 godziny:-(nie wiem czemu, moze za duzo jej dalam?:-(
mogło tak być że za dużo spróbuj jej podać jutro ale mniejszą ilość.
Beatko ja tam wolę pod białe spodnie założyć stringi, ale tylko że tak wypada, natomiast najwygodniejsze dla mnie są zwykłe majciochy :-)
anineczka
Misia ja tu ciągle zerkam ;-)ja nie śpię anineczko, ale zaraz chyba zgaszę światło ;-)
Bo szukam jakiś fajnych wakacji na necie
Ale masz wielkie,ładne oczy w podpisie :-)
I Wiku jaki przystojniak
anineczka
A jaki masz podpis
reklama
E
ELBRA
Gość
Dziś chyba ja jednak zgasze światło - ale jeszcze nie teraz.
Podziel się: