reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Beatko, ja tez chodze w stringach i wydaje mi sie, ze pod biale spodnie lepiej wygladaj stringi niz duze majty, ale to moje zdanie. No i spokojnie mozna kupic kolor "ciala" wtedy nic nie przebija, a pupa wyglada sexi;-);-)

Witam i pewnie się zaraz pożegnam.Wszystkie już spicie?

agu$ Karwia piękne miasteczko :tak:
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje :dry:
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku :dry::baffled::laugh2:

Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to :sorry2:
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu :tak::tak:
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ? :-D:-D:-D

Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie :-D:-D:-D

Beata fajne wakacje się szykują, my jak co roku polskie morze tym razem Karwia

ja też jadę do Karwi w tym roku ;-)

podalam malej ta kaszke manne -3 gram z jabluszkiem-80gram i mi zwymiotowala za 3 godziny:-(nie wiem czemu, moze za duzo jej dalam?:-(

mogło tak być że za dużo :tak: spróbuj jej podać jutro ale mniejszą ilość.

Beatko ja tam wolę pod białe spodnie założyć stringi, ale tylko że tak wypada, natomiast najwygodniejsze dla mnie są zwykłe majciochy :-)

reklama
Do góry