reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Women no to super że jest ok
Sabinko ja kocham góry ale z dzieciakami jeszcze nie odważę się jak Kapik?
Wisienka tak z rana już figlujesz?:-D:-D:-D
Misia no to super z tą Karwią fajnie tam jest i śliczne podpisy a Wiktor jest wykapana mama
Elbra pisz pisz dziewczyno co już będziesz miała spokój
Pusia no przykro mi z tymi nockami może następne będą lepsze

Dzięki za odpowiedzi w sprawie majreczek kupuję stringi ale będą jaja ja mnie mąż zobaczy:-D

Lecę poprasować

reklama
witam!

my już po spacerku, ale jest tak ładnie,że po południu zmykamy na kolejny. żal w taką pogodę w domu siedzieć.
beatko niestety muszę się też zabrać za prasowanie ale mi sie nie chce:no:. no ale nikt za mnie tego nie zrobi.

pozdrowionka dla wszystkich
wracamy wieczorkiem

ja juz po spacerku i wazeniu, Davidka waga wynosi 7,44
a na 15,20 ide do lekarza wiec zalicze kolejny spacer.

Od dzis w sumie od wczoraj to Davidek przeszedl na kolejny rozmiar ubranek 6-9 bo stopki za male, ale tylko spioszki i body, reszta ubranek jeszcze jest oki.

no to ladnie davidek wazy-macius juz od 3 tygodni nosi wszyskie ciuszki 6-9 no i jak zwykle malych musze sie pozbyc:tak:

no a ja juz po wazeniu-maciusz wazy 8,80kg i wszystko jest w normie :tak:
bylam od razu u lekarza, bo nieoplacalo mi sie wracac do domu no i czlapac tam jeszcze raz no i bylam tak szczesliwa, ze mam polke -no i sie dlugo nie cieszylam:no:
niedosc ze 40 minut pozniej mnie przyjela to wchodze do gabinetu i mowie do niej po angielsku, czy mowi po polsku bo dla mnie byloby lepiej i bardziej komfortowo jakbym jej wyjasnila o co mnie martwi u malego a pani doktor po angielsku mi odpowiada: mowie po polsku, a czy ty mowisz po angielsku? ja odpowiadam jej ze tak! no to nie ma problemu i..... cala wizyte rozmawialysmy po angielsku:wściekła/y::szok: w sumie to nie wiem czemu jestem wkurzona bo pewnie to samo uslyszalabym w jezyku polski, no ale wiecie myslalam ze to polka no i jakos inaczej do mnie podejdzie, takiego lekarza to ja moge miec wszedzie:angry:
i jeszcze stwierdzila, ze jak podawalam cos innego niz mleko powyzej 4-go miesiaca to zrobilam blad bo to duzo za wczesnie-teraz plan zywienia malucha obejmuje wprowadzanie posilkow od 6-go miesiaca-ahhhhhhhh co za baba szkoda gadac!!

a teraz tez mnie czeka kolejny spacer no bo jeszcze zakupow nie zrobilam, a nie chce mi sie zbytnio bo pogoda pod psem:dry:

women-fajnie ze u dorianka wszystko dobrze z bioderkami no i tez musze malego w takim razie klas na brzuch bo mi takie akrobacje robi

anulka-jak dasz rade to pochwal sie fotami malego

wlasnie pomalowalam sobie pazokcie u nog i od razu czuje sie jak kobieta a nie malka polka pracujaca na roli
w polsce zrobie sobie salon pieknosci ... pojde do fryzjera, kosmetyczki itp
ale bedzie fajnie

asix a to dziwne ze polka nie chciala gadac po polsku, zazwyczaj polacy sie ciesza jak poznaja swojego.:sorry2:
a Macius juz ci ladnie wazy - ponad pol kg ciezszy od Davidka.
a co robisz z malymi ciuchami?

mirka wiem co czujesz bo ja jak bylam w polsce to tez bylam u fryzjera, pierwszy raz w zyciu zrobilam sobie balejaz :-) w koncu mnie stac :-)

Czesc dziewczyny

My jestesmy po spacerku bylismy dosc dlugo ale ja kupilam sobie spodnie ( w koncu) i butki dwie pary
Potem mykam jeszcze raz na spacer i jedziemy na zakupy musze pokupowac wszystko na chrzciny:tak:
U mnie jest cudnie na dworzu
Buziaki

asix a to dziwne ze polka nie chciala gadac po polsku, zazwyczaj polacy sie ciesza jak poznaja swojego.:sorry2:
a Macius juz ci ladnie wazy - ponad pol kg ciezszy od Davidka.
a co robisz z malymi ciuchami?

ona jakas starsza babka-nie wiem zreszta o co jej chodzilo! za to osluchala maciusia i powiedziala, ze wszystko o.k

apropos ciuszkow to mam kolezanke ktorej szkrab ma teraz 2 miesiace no i oddaje jej wszystkie ciuszki no ale teraz zaczynam chomikowac bo moja kuzynka jest w ciazy a ja nie stac na kupno ciuszkow, wogole jest taka sama sobie pozostawiona z ta ciaza:-( no i w polowie maja robie wysylke ciuszkow-moze jej jeszcze cos dokupie, bedzie sie dziewczyna cieszyla:tak:

a apropos kobiecosci-to marzy mi sie fryzjer a najlepiej jakis stylista, zeby mi cis z tych wlosow wykombinowal:sorry2:

asix no to zbieraj, zbieraj ciuszki. kuzynka na pewno sie ucieszy, ja zbieram dla siostry, tyle ze ona jeszcze nie jest w ciazy :sorry2: probuja i probuja i nic, nie to co ja w 1 cyklu po odstawieniu tabletek :-):-):-) ze nawet nie mialam czasu sie rozmyslec...
a propo fryza to ja bylam wlasnie u stylisty, niby renomowany salon itd, kupe kasy zaplacilam a scial mnie tak samo jak ja sie zwykle scinam a balejaz mi jakis na folie robil i po paru myciach prawie farba zeszla. nikt tu w angli nie zauwazyl ze bylam u fryzjera :-:)-:)no:

nic ja spadam sie szykowac do doktorka

asix no to zbieraj, zbieraj ciuszki. kuzynka na pewno sie ucieszy, ja zbieram dla siostry, tyle ze ona jeszcze nie jest w ciazy :sorry2: probuja i probuja i nic, nie to co ja w 1 cyklu po odstawieniu tabletek :-):-):-) ze nawet nie mialam czasu sie rozmyslec...
a propo fryza to ja bylam wlasnie u stylisty, niby renomowany salon itd, kupe kasy zaplacilam a scial mnie tak samo jak ja sie zwykle scinam a balejaz mi jakis na folie robil i po paru myciach prawie farba zeszla. nikt tu w angli nie zauwazyl ze bylam u fryzjera :-:)-:)no:

nic ja spadam sie szykowac do doktorka

no widzisz czasami tak bywa z ta ciaza, my sie tez dlugo staralismy-juz chcialam mojego M na badania wysylac, bo u mnie wszystko bylo o.k no ale wreszcie sie udalo wiec w sumie to zalezy od wielu czynnikow-u mnie byl poprostu stres i zbyt szybkie tempo zycia-lekarz u ktorego bylam, zeby sprawdzic czy wszystko o.k powiedzial, ze jak nie zwolnie tempa i sie nie wyluzuje to w zyciu malenstwa nie bede miala-no i pomoglo:tak:

a ty biedactwo-ale na fryzjera trafilas-ja wlasnie rozpytuje znajomych w moim miescie o dobrego styliste, zobaczymy co uda mi sie zalatwic ;)
dobra u mnie sie przejasnilo i spadam na zakupy..
wisienka daj znac jak wrocisz od doktorka:-)

reklama
no wiec juz jestem po lekarzu,
doktorek stwierdzil ze to egzema :dry:

przepisal mi jakis plyn do kapieli i smarowania 2 razy dziennie. mam nadzieje ze pomoze.

a najlepsze jest to ze odrazu sie zapytalam o mnie, powiedzialam ze gardlo mnie boli z jednej strony a 2 dni temu mialam goraczke to popatrzyl i stwierdzil ze nie ma zakazenia i kazal plukac w wodzie z sola i brac paracetamol :))))

Do góry