reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Beatko, ja tez chodze w stringach i wydaje mi sie, ze pod biale spodnie lepiej wygladaj stringi niz duze majty, ale to moje zdanie. No i spokojnie mozna kupic kolor "ciala" wtedy nic nie przebija, a pupa wyglada sexi;-);-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
ja tez juz uciekam do lozeczka;-);-)
dobranoc
dobranoc

anineczka
królowa mrówek :P
Witam i pewnie się zaraz pożegnam.Wszystkie już spicie?
agu$ Karwia piękne miasteczko
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało

A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku

Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu

Wisienko a co sądzisz o kalesonach ?

Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie

agu$ Karwia piękne miasteczko

Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało

A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje

Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku

Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to

Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu

Wisienko a co sądzisz o kalesonach ?

Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie

Beata fajne wakacje się szykują, my jak co roku polskie morze tym razem Karwia
ja też jadę do Karwi w tym roku ;-)
podalam malej ta kaszke manne -3 gram z jabluszkiem-80gram i mi zwymiotowala za 3 godziny:-(nie wiem czemu, moze za duzo jej dalam?:-(
mogło tak być że za dużo

Beatko ja tam wolę pod białe spodnie założyć stringi, ale tylko że tak wypada, natomiast najwygodniejsze dla mnie są zwykłe majciochy :-)
anineczka
Misia ja tu ciągle zerkam ;-)ja nie śpię anineczko, ale zaraz chyba zgaszę światło ;-)
Bo szukam jakiś fajnych wakacji na necie

Ale masz wielkie,ładne oczy w podpisie :-)
I Wiku jaki przystojniak

anineczka
A jaki masz podpis 

reklama
E
ELBRA
Gość
Dziś chyba ja jednak zgasze światło - ale jeszcze nie teraz.

Podziel się: