reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

asix poszukan w necie.......powinno byc a jak nie adres to chociaz numer do health visitor powinien byc :tak: :-)
u mnie tez dzis wypada wizyta u hv ale nie wiem czy sie przejde, zobaczymy.......

reklama
no,no sprobuje poszukac, ale hv mam w poniedzialek-wogole to takie jajca-ze do mnie dzwonila 2 dni temu hv a ja w tym czasie dyskutowalam z aptekarka na temat witamin no i odebralam tel. i mowie do babki nie to jakas pomylka a ona -a czy przypadkiem nie ma pani syna o imieniu Matthias-ja na to -tak! to ona mi odpowiada-to nie pomylka bo jestem twoja hv:zawstydzona/y:jajca beda jak przyjdzie w poniedzialek!
no ale chcialam malego zwazyc bo ostatnio go wazylam w styczniu:sorry2:

asix to faktycznie dlugo go nie wazylas, ja chodze co 2 tygodnie w czwartek, tu u mnie jest klinia otwarta w kazdy czwartek, mozna samemy wazyc, spotkac sie z mamami, wypic kawke czy herbatke i zjesc ciacho i wszystko za darmo. A co drugi czwartek jest hv i ona wtedy wazyi ja tylko wtedy chodze.

asix to faktycznie dlugo go nie wazylas, ja chodze co 2 tygodnie w czwartek, tu u mnie jest klinia otwarta w kazdy czwartek, mozna samemy wazyc, spotkac sie z mamami, wypic kawke czy herbatke i zjesc ciacho i wszystko za darmo. A co drugi czwartek jest hv i ona wtedy wazyi ja tylko wtedy chodze.

u mnie byly takie spotkanka w kazdy wtorek no ale po przeprowadzce zanim sie obudzilam i ogernelam ze wszystkim, wiesz jakos tak wyszlo:sorry2:
dobra dzwonie do lekarza i spadamy na wazenie
do potem

Dzien dobry
Ja tak szybciutko
Mały mial trzydniowke wysypka powinna do jutra zejsc
bioderka super pani powiedziala ze bardzo silny chlopak i klasc jak najwiecej na brzuchu bo to odpychanie o ktorym pisalam was to powiedziala ze on chce raczkowac a probuje na plecach bo na brzuchu nie lezy wiec bedzie lezal na brzuchu.
mleko zmieniamy na nan 2r
pytalam o pocenie sie powiedziala ze normalne ze jest duzy i bedzie sie pocil.
no i to tyle
uciekam pozniej poczytam

Dzien dobry
Ja tak szybciutko
Mały mial trzydniowke wysypka powinna do jutra zejsc
bioderka super pani powiedziala ze bardzo silny chlopak i klasc jak najwiecej na brzuchu bo to odpychanie o ktorym pisalam was to powiedziala ze on chce raczkowac a probuje na plecach bo na brzuchu nie lezy wiec bedzie lezal na brzuchu.
mleko zmieniamy na nan 2r
pytalam o pocenie sie powiedziala ze normalne ze jest duzy i bedzie sie pocil.
no i to tyle
uciekam pozniej poczytam

to super, że u Was wszystko OKI :tak:

reklama
ja juz po spacerku i wazeniu, Davidka waga wynosi 7,44
a na 15,20 ide do lekarza wiec zalicze kolejny spacer.

anulka
powodzenia w robieniu zdjec, jakbys miala jak to wrzuc potem do galerii :-)

women super ze z Doriankem juz lepiej, i ze bioderka ok.

Moj to caly czas probuje raczkowac jak lezy na brzusiu, nozkami sie odpycha a raczki zostaja mu w tyle........komicznie to wyglada, choc czasem mu sie udaje przesunac pare razy.

Od dzis w sumie od wczoraj to Davidek przeszedl na kolejny rozmiar ubranek 6-9 bo stopki za male, ale tylko spioszki i body, reszta ubranek jeszcze jest oki.

Do góry