reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry, na południu tez zapowiada się dziś piękana pogoda.
My też już od 6 na nogach bo Madzia postanowiła że dłużej spać nie będzie, na razie się bawi ale pewnie zaraz zacznie marudzić bo będzie śpiąca.

laski co z wami?? wstawac z wyrka :laugh2::laugh2:
ja juz od 4 rano nie spie, jakos nie moge.......probowalam ten tego hm hm z moim kochanym ale jakos nie byl zainteresowany, spiacy biedaczek :-(
chociaz nie powiem, kogucika odalo mi sie obudzic ;-) :-p :zawstydzona/y: :rofl2:
wiec ja wstalam a meska czesc rodzinki jeszcze spi

Wisienko a co sądzisz o kalesonach ? :-D:-D:-D

anineczka :laugh2::laugh2:
moj synus nie bedzie wiedzial co to :-)
jakbym to pokazala tatkowi to juz w ogole by mnie wysmial

Ja jak narazie też bujam.Kuźwa czy to musi być takie drogie :dry:
Kilka nieplanowanych wydatków mieliśmy i kasa stopniała...
Znalazłam nawet tanie oferty bo za cały domek gdzie mogą spać nawet i 5 osób koszt 370e ( a w biurach podróży tyle liczą na 1 os) ale bilety lotnicze kosmos :szok:
400e w jedną strone :angry::angry:
Chyba na piechote tam pójde

anineczka a nie mozesz znalesc wylotu z innego lotniska?
na np. w tamtym roku bylam w Hiszpani i bilet z Norwich kosztowal £400 w jedna lub dwie - nie pamietam juz :szok:
a z Stansted zaplacilismy jakos £300 za nas 2 w dwie strony. plus jeszcze £100 za parking, ale i tak taniej wyszlo. Sprawdz Easyjet.

a propo wakacji to ja tez w tym roku moge pomarzyc bo mamy duzo wydatkow zwiazanych ze slubem a potem zaczynam studia wiec bede zajeta a po 2 kasa bedzie potrzebna bo niestety ale sa to prywatne :-(
wiec moje wakacje bede polagaly na lataniu do angli odwiedzic tate i z powrotem :sorry2: chociaz moze jakis weekend po slubie sie wykombineuje, nie wiem jeszcze.

czemu wszyscy jadą nad morze??????a w góry to żadna kurcze sie nie wybiera??????????? ruszać pupska:-)

sabina ja bardziej preferuje gory :tak: odkad pamietam ( nie liczac ostatnich ) to zawsze jezdzilam w gory na wakacje czy dlugi weekend.

elbra i jak tam skonczylas poprawki??

Iwcia Kapik tez o 6 wstał ale już śpi;-) hihi ale to tak pewnie z 40 minut:-) czasa wolny na kaweczke mam
Wisienka no wiesz co jak możesz swojego kochanego budzić! nie wstyd Ci :rofl2:
no i kurcze zapraszam w góry:-) ja też tylko w zeszłym roku niestety nie byłam w górkach..:-( i przez to moje zamiłowanie do meża ciągnę zawsze ze sobą:-) a on biedczek wcale jakos bardzo tego nie lubi:-) mam nadzieje że Kapik po mnie ta cechę odziedziczy:laugh2:
moja ciotka ma domeczki do wynajęcia i zabista karczmę wiec wiesz spanie i jedzonko po kosztach:-) :-)
Jak Davidek już bedzie chciał w góry to jak najbardziej zapraszam ;-)

no i wogóle wszystkie mamcie:-)

Dzień dobry

My na nogach tez od 6 i niestety Kacper jeszcze nie śpi

Pogoda zapowiada sie piękna :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam i pewnie się zaraz pożegnam.Wszystkie już spicie?

agu$ Karwia piękne miasteczko :tak:
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje :dry:
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku :dry::baffled::laugh2:

Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to :sorry2:
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu :tak::tak:
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ? :-D:-D:-D

Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie :-D:-D:-D

Niestety nie mam żadnych nowych zdjęć bo zawsze z M razem wchodzimy do basenu :))). Może następnym razem zostanę na brzegu i coś po pstrykam - choć w wodzie z Kacperkiem jest czadowo :rofl2::-D

dzien dobry!!
widze, ze humorek dopisuje mamciom z rana :-D
u nas juz tez slonko wychodzi, wiec mam nadzieje, ze bedzie dzisiaj ladnie
co do wakacji to u nas i morze odpada no a gory... wstyd sie przyznac ale nigdy nie bylam, moze dlatego, ze mieszkam na polnocy i do krynicy morskiej czy stegny mam rzut beretem:tak:
a gory bym zobaczyla, no ale moze to w przyszlym roku, bo w tym niestety rowniez wydatki-ehhh....
za godzinke dzwonie do lekarza i sprobuje nas zarejestrowac-u malego krostki zaczely znikac ale ma kaszelek i katarek no i ja tez wiec moze niech nas obejrzy
a i chcialam isc dzisiaj malego zwazyc, ale posialam gdzies kartke z adresem tej kliniki-gapa ze mnie:dry:

Iwcia Kapik tez o 6 wstał ale już śpi;-) hihi ale to tak pewnie z 40 minut:-) czasa wolny na kaweczke mam
:-)

Madzia też śpi ale jej dzienne drzemki czasami trwaja pół godziny czasami godz, udało mi się umyć włosy i właśnie jem śniadanko. My w przyszłym roku na pewno wybierzemy sie w góry, a może juz w tym jak się da z malutką.Ostatnio byliśmy w Białym Dunajcu.

reklama
Sabina a w jakiej miejscowosci jest ta karczma twojej ciotki? dobry tam dojazd?

u nas tez pogoda piekna, o 4 rano bylo juz tak jasno ze myslalam ze juz 7 i spac nie moglam :sorry2: mimo iz jeszcze w pelni sie nie wykurowalam to jednak sie skusze na dzisiejszy spacerek, w sumie to nie mam wyjscia bo ide do lekarza z Davidkiem w zwiazku z ta jego wysypka i kartke urodzinowa szwagrowi trzeba podrzucic.

zapomnialam napisac...............misia sliczne suwaczki :tak::-):-)

Do góry