wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ?
Ja jak narazie też bujam.Kuźwa czy to musi być takie drogie
Kilka nieplanowanych wydatków mieliśmy i kasa stopniała...
Znalazłam nawet tanie oferty bo za cały domek gdzie mogą spać nawet i 5 osób koszt 370e ( a w biurach podróży tyle liczą na 1 os) ale bilety lotnicze kosmos
400e w jedną strone
Chyba na piechote tam pójde
czemu wszyscy jadą nad morze??????a w góry to żadna kurcze sie nie wybiera??????????? ruszać pupska:-)
Cześć dziewczyny !
Ja tylko się witam i pędzę już jak wrócę w południe to pokukam co tam słychać
U nas piękna pogoda
No południe niech zazdrości północy no nie Karina
Witam i pewnie się zaraz pożegnam.Wszystkie już spicie?
agu$ Karwia piękne miasteczko
Byłam tam dawnooo temu na obozie.Wtedy jeszcze mała wioska,ale urocza.I blisko na Heli i do Władysławowa ;-)
Beata ja też preferuje stringi choć w ciązy latałam w zwykłych majtach i teraz jakoś mi wygodniej.
Ale popieram dziewczyny.Stringi do białych spodni.
Zazdroszcze wakacji.Mam dobrego kolege Turka i jest z turystycznej miejscowości Kusadasi :-)
Super chłopak,pracowałam z nim.Super jest teraz bo początki naszej znajomości były bardzooo trudne.
Próbował sobie mnie podpożądkowac (charakterny naród) ale mu się nie udało
A ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie na wakacje
Chyba kupie sobie namiot i rozbije w ogródku
Coś mi się Antek wybudza non stop z płaczem.Po kąpieli walnął się w samochodzik i mu krew się polała z dziąsła.I niewiem czy nie przez to
Pusia wrzuciłabyś zdjątko jakieś z basenu
Wisienko a co sądzisz o kalesonach ?
Właśnie wypełniałam dokumenty do sądu pracy.Strzeż się szefie
Iwcia Kapik tez o 6 wstał ale już śpi;-) hihi ale to tak pewnie z 40 minut:-) czasa wolny na kaweczke mam
:-)