reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
a ja właśnie kończe ostatnie poprawki pracy mgr:baffled:
Ale ci dobrze z tymi wakacjami....bujam w obłokach:-p
Ja jak narazie też bujam.Kuźwa czy to musi być takie drogie :dry:
Kilka nieplanowanych wydatków mieliśmy i kasa stopniała...
Znalazłam nawet tanie oferty bo za cały domek gdzie mogą spać nawet i 5 osób koszt 370e ( a w biurach podróży tyle liczą na 1 os) ale bilety lotnicze kosmos :szok:
400e w jedną strone :angry::angry:
Chyba na piechote tam pójde :wściekła/y:

No to trzymam kciuki za prace. :tak::tak:
Mocno,mocno ;-)

Ja jak narazie też bujam.Kuźwa czy to musi być takie drogie :dry:
Kilka nieplanowanych wydatków mieliśmy i kasa stopniała...
Znalazłam nawet tanie oferty bo za cały domek gdzie mogą spać nawet i 5 osób koszt 370e ( a w biurach podróży tyle liczą na 1 os) ale bilety lotnicze kosmos :szok:
400e w jedną strone :angry::angry:
Chyba na piechote tam pójde :wściekła/y:

No to trzymam kciuki za prace. :tak::tak:
Mocno,mocno ;-)
Dziekuję za trzymanie kciukasów;-)

A co do wakacji to tez bym się chetnie gdzieś przejechała ale gdzie ja wyjdę z moimi rozstępami:rofl2:
a tak poważnie to w tym roku nigdzie się nie wybieramy:dry:

Elbra pewnie gdzieś choć wyskoczycie :sorry2:
No na przykład weekendzik po sezonie. ;-)

Lece spać.Zapomnieliśmy z męzem,że woda do wanny leciała.Prawie się przelała :szok::laugh2:
Gaś światło :laugh2::laugh2::laugh2:

nie mamy szans w tym roku gdzieś wyskoczyć. kasa to raz a dwa głównie chodzi o czas. Bo budujemy domek ale nie firma nam buduje tylko sami budujemy tzn wujki , tatowie i murarz. wiec czasu brak. bo albo praca albo budowa nic innego ostatnio:baffled:

dzień dobry:-)

Misia śliczny podpisik:-)
Elbra kochana wytrwałości w kończeniu pracy...:-) oj dl amnie poprawki były najgorsze..buuu
Anineczka i co znalazłas coś??? jakąś wycieczkę??? szukaj szukaj:-) i dawaj znać o jakiś fajnych hotelach bo ja też jade ale wrzesień, październik, a lipiec nasze Polskie "GORĄCE" Morze.... ehh
Karina u mnie tez dziś zapowiada się ładny dzionek w końcccccccccuuuuuuuu

czemu wszyscy jadą nad morze??????a w góry to żadna kurcze sie nie wybiera??????????? ruszać pupska:-)

reklama
Cześć dziewczyny !
Ja tylko się witam i pędzę już jak wrócę w południe to pokukam co tam słychać
U nas piękna pogoda:tak:
No południe niech zazdrości północy no nie Karina:-D

Do góry