anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na 18 ide do kosciola do spowiedzi i na 19 mam nauki przed chrztem ( po co jeszcze wymislili nauki)
ciezko mi jest dobrac spodnie bo ja mam szerokie biodra a waski pas.
Witam
Jakoś nie mam dzisiaj natchnienia do pisania.
Pogoda u nas super. Byłam w lesie, zgubiłam Ingi nową kurtkę, złamałam nową parasolkę do wózka (kilka minut wcześniej kupioną w sklepie), porypany kundel sąsiadki wystraszył mi małą, ze darła się 1,5 godziny a miałyśmy wyjść i doopa z tego wyszła... no to chyba na tyle
Asix - zapraszam na serniczek super, ze nocka byla ok, moze juz na stale sie polepszylo spanie, oby
U nas odkad zabek sie przebil (a wychodzil dluuuuugo) to spanie jest piekne... Oskar kapany jest po 19tej - potem cyc, i do lozeczka w jego pokoiku. Sam ladnie usypia i k.20tej juz spi. A pobudka jest ostatnio roznie czasem o 4-tej, na amciu a czasem po 7mej... No i wstajemy k.8mej... Takze miodzio:-)
U nas dzis spacerek nie wyszedl - zachmurzylo sie i skonczylismy w aucie... pojechalismy obejrzez wzory kolorow na rolety dachowe, potem po owoce i warzywa i do urzedu...
Oskar dzis poza zupka z kasza manna dostal zmiksowanego bananka (ale mu smakowalo) i potem 1/3 ziemniaczka... mmmm, wcinal az milo... No i po raz pierwszy zjadl chrupki kukurydziane:-):-):-)
a mój Kapik nie chce jeść od wczoraj no mnie normalnie trafi za chwile..tzn. nie chce jeść butli wszystko łacznie z mlekiem wpycham mu łyżeczka! bo smoczek przygryza...wrrr...a dziś przed snem posmarowałam mu dziąsełka dentinoxem i za 10 min,. amciu dostał i wciagnął 150 mleka+4 łyżki kaszki! w szoku byłam...może jednak w końcu się cos z ząbkami zacznie...
melduję się, ale tylko na chwilkę. nawet nie poczytam co pisałyście bo dużo tego
byliśmy na usg. nadal układ komorowy nieforemny, ale teraz jest 8/5 mm więc wszystko idzie ku lepszemu:-)
no i pochwalic muszę mojego synusia publicznie, bo mi dziś pierwszy raz całą noc przespał. zobaczymy dziś jak będzie?????
Witam sie z Wami dziewczyny po kolejnej krotkiej przerwie i juz Was nie opuszcze
U nas sie troche pozmienialo, od dzisiejszej nocy bede prowadzila zywot slomianej wdowy (( Ja zostaje z malym w Polsce, a Przemek wraca na jakis czas do UK sam... ((( Mam nadzieje ze jakos przezyjemy.
Malutki ma sie dobrze, wazy ok. 8,300 kg, nadal karmie go tylko piersia (tak bedzie jeszcze przez kolejny miesiac, a pozniej zaczynamy konkrety )
Asix dużego masz już przystojniaka
dobrze że z nim wszystko w porządku
A pani doktor pewnie już odzwyczaiła się od swojego rodowitego języka bo rzadko ma z nim kontakt i dlatego chciała rozmawiać po angielsku
Zdróweczka Mattiemu życzę niech go nie łapie żadne chorubsko
Fajnego masz teścia
...nie ma to jak polskie żarełko na obczyźnie
Co mój małż na temat przeprowadzki hmmm...
jak mu o tym powiedział to spoko coś poszukamy a na następny dzień stwierdził i bardzo mnie tym wkurzył że nie ma sensu że jednak jest dobrze tak jak jest
tak więc zgrzyt poszedł i to niezły
Bo on uważa że jak powie swojej matce i całej reszcie (zapijaczonemu teściowi na pewno zrozumie) żeby sie ode mnie odwalili to wszystko będzie pięknie cacy tylko dlaczego jakoś wcześniej jak im to było powiedziane to jak w kij pierdział....
Na szczęście udało mi się go przekonać że przeprowadzka to nasze jedyne dobre rozwiązanie
witam
chcialam napisac ze cycka udalo mi sie uratowac :-):-) wczoraj zanim poszlam spac to wypilam jeszcze goraca herbatke z paracetamolem i masowalam go 2 rekami i sciskalam i tak lecialo po kropelce az w koncu sie odetkl i znow byla fontanna i przystawilam malego ktory jest niezlym ssakiem i kamien o wiele sie zmiejszyl :-) a w nocy jakos sama sie obudzilam i tez dalam malemu i dzis sie budze i cycuszek znow jest mieciutki :-):-)
a teraz Danny pojechal kupic mi wiecej tabletek na gardlo i przy okazji zachaczy o chinszczyzne wiec nie musze gotowac - jak fajnie ))
dziewczyny wiecie co..... mam dosc gosci
czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona
A wy jak ubieracie jak jest tak cieplo?????/
znow mi stwardniala ta piers :-(
ale nie jest tak zle jak wczoraj wiec mam nadzieje ze tez ja odratuje ponownie
asix ty ostatnio pisalas ze kupujesz termometr do ucha, ja dzisiaj zamowilam
jak chcesz moge ci podac linka bo jest teraz promocja z £40 na 27, ma 2 koncowki wiec ty tez mozesz uzywac i niby pisze ze nr 1 :-):-)
My wreszcie powróciliśmy do domku. Piękny dzień, kupiłam sobie dziś trochę letnich ubranek bo trzeba w końcu jakoś wyglądać na tych spacerkach:-). Nogi mnie bolą tyle się dziś ochodziłam,ale jutro jak tylko pogoda pozwoli to znów od rana wyruszamy w trasę.
dziewczyny wiecie co..... mam dosc gosci
czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona
Jutro do tescia jade na urodziny, wiec tez dzionek zleci.....
wisienka fajnie, ze nie musialas gotowac, mi jutro sie fuxnie boi ide do tesciow na obiad i ciacho :-)
iwcia spacerowa kobita z Ciebie ;-) Ale to dobrze dotleniaj dziecie
beata jutro mamy dzien u tesciow hehehehehe...
niedawno kolacyjke podalam mezulkowi.... Dobra mysl beata z tym wieczorkiem przy ciescie. Zaraz winko otworze tez chyba, daaaaawno dzioba nie moczylam Po kieliszeczku, zjemy ciacho i pozniej moze bedzie inne "ciacho " ;-)
Jestem mega wk.....na starego idę spać
Karina udanych chrzcin
Dobranoc
moze tylko tak w skrocie co u nas!!
dzisiaj piekna pogoda wiec z Mackiem spacerek zaliczylismy, no ale ze slonce dawalo jak szalone to mi sie maly denerwowal takze dlugo na spacerku nie pobylismy(moze tez dlatego ze go w nosidelku targalam )
potem u mnie w domku mala imprezka-chlopy sie popily i poszly spac-a ja rzadze-mam jeszcze butelke wina ale juz jej nie otwieram i ide spac
zreszta cos mi sie naprawde poprzestawialo, bo piwka nie rusze (a szkoda ) teraz tylko winiunio-moj M mowi ze jak tak dzunia oczywiscie nie wiem o co mu chodzi bo moje wino kosztuje 6 funtow za butelke to takie tanie tez nie jest
aaaaaaa za pamieci mialam wam powiedziec ze ja roznie pisze o synku-raz Macius a raz Matti, a to dlatego ze ma na imie Matthias no i tak czasami lece skrotem
wiecie co znalazlam sukienke na wesele no i mam big problem otoz nie wiem jaki wziac rozmiar bo narazie mam 12 no ale jak schudne spowrotem do 10 to co bedzie, zreszta oszalalam na punkcie tej sukienki no i naprawde nie wiem co robic- jak mozecie to pomozcie co??
oto ona:
Next - Occasionwear - Page 11.2 - Going Out/Occasion - Womens
Jolie-co tam u ciebie?? gdzie jestes kochana??
dobra kochane nie bede juz wam smucic i apropos pogryzionych to czytalam
i wypowiem sie juz wkrotce, bo to mi spokoju nie daje, ale teraz juz mam piasek w oczach wiec spadam!!
Dobrej nocy