reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dziewczyny wiecie co..... mam dosc gosci :angry:
czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona :dry:

Jutro do tescia jade na urodziny, wiec tez dzionek zleci.....

wisienka fajnie, ze nie musialas gotowac, mi jutro sie fuxnie boi ide do tesciow na obiad i ciacho :-)
iwcia spacerowa kobita z Ciebie ;-) Ale to dobrze dotleniaj dziecie :blink:
beata jutro mamy dzien u tesciow hehehehehe... :laugh2:

czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona :dry:

Jutro do tescia jade na urodziny, wiec tez dzionek zleci.....

wisienka fajnie, ze nie musialas gotowac, mi jutro sie fuxnie boi ide do tesciow na obiad i ciacho :-)
iwcia spacerowa kobita z Ciebie ;-) Ale to dobrze dotleniaj dziecie :blink:
beata jutro mamy dzien u tesciow hehehehehe... :laugh2:

Larvunia masakra normalnie bym się wściekła na Twoim miejscu:wściekła/y:Zróbcie sobie z męzusiem romantyczny wieczorek przy cieście:-D
Co do teściów to jakaś plaga niedzielna jeszcze jakaś jutro idzie do teścia?:-D

niedawno kolacyjke podalam mezulkowi.... Dobra mysl beata z tym wieczorkiem przy ciescie. Zaraz winko otworze tez chyba, daaaaawno dzioba nie moczylam :sorry2: Po kieliszeczku, zjemy ciacho i pozniej moze bedzie inne "ciacho " :zawstydzona/y::-p ;-):-D:-D:-D

niedawno kolacyjke podalam mezulkowi.... Dobra mysl beata z tym wieczorkiem przy ciescie. Zaraz winko otworze tez chyba, daaaaawno dzioba nie moczylam :sorry2: Po kieliszeczku, zjemy ciacho i pozniej moze bedzie inne "ciacho " :zawstydzona/y::-p ;-):-D:-D:-D
No to Larvuniu narobiłaś mi smaka z tym innym "ciachem" też bym sobie takie schrupała ale nie mam z kim:-:)-D
A z mężusiem nie mogę rozmawiać bo lekko niedysponowany jest po saunie poszedł na wódeczkę do kumpla i go tak ścieło ze kazałam mu się wykąpać i iśc spać.po prysznicu ma mi się pokazać w piżamie i wyrku no co kontrola musi być:-D

nadrabiam :szok::-D

Lilka mowisz,ze na sniadanko zupka :-)
Jak sie czujesz i jak sprawy z pozwoleniem?

Anineczka ja tak czasem wyjadam resztki i stad mam nietypowe sniadania :-)
a z pozwoleniem...no Norwegowie to sie nie spiesza...czekamy juz z 1,5 mieisaca :baffled:
w czwartek pojechalismy do miasta w ktorym sa nasze papiery i...dostalismy pismoze podanie zlozone,ale maja duzo pracy i stad opoznienie (dokument potrzebny do zameldowania mnie i wydania tego nieszczesnego nr personalnego)
no ale jak z dokumentem od Policji pojechalismy do urzedu by mnei zameldowac i wystapic o nr personalny to zas dla tych urzedasow papierek z policji nic nie znaczy :baffled:
oni chca pozwolenie
w koncu papiery przyjeli...ale co z tego wyjdzie to nei wiadomo....:no:

Lilka, he, he 2 godzinki na mszy... brrr... splaw ich:-p

chyba bede musiala...bo moj jakos sie cyka ich splawic...:baffled:
Hhehe Lilka ja pogonilabym i tak widze ze jestes wyrozumiala tylko prosze nie klocic sie hehehe:-D

Dobra kobitki zmykam moze pozniej wieczorem uda mi sie zerknac do Was:-)

hihiii moja siostra tez uwaza ze jestem bardzo wyrozumiala na pomysly mojego mezula :-)
poklocic sie nie poklucilismy ale znowu musial wysluchiwac :-p
cholipka on taki mily jest dla wszystkich i dlatego nie umie tak splawic,no ale coz...powiedzialam mu ze albo rybki albo akwarium
ma isc na ta msze jutro albo powiedziec ze nie jest zainteresowany
a nie ze mi beda dziady przylazic i tracic i moj i swoj czas bo Pan Karolek nie ma jaj powiedziec PAPA:crazy:

chcialam napisac ze cycka udalo mi sie uratowac :-):-) wczoraj zanim poszlam spac to wypilam jeszcze goraca herbatke z paracetamolem i masowalam go 2 rekami i sciskalam i tak lecialo po kropelce az w koncu sie odetkl i znow byla fontanna :laugh2: i przystawilam malego ktory jest niezlym ssakiem i kamien o wiele sie zmiejszyl :-) a w nocy jakos sama sie obudzilam i tez dalam malemu i dzis sie budze i cycuszek znow jest mieciutki :-):-)

ide zoribc owsianke i herbatke i juz czytam co tam u was

wspolczuje ci bilu...tyle czasu karmisz i takie atrakcje :szok:
ale pewnie masz racje ze to z nerwow....

pusia no to witam w klubie...:-(

Kathhe juz lepiej??

Anitt witaj po dluuuugiej przerwie
a wygladacie slicznie :-) ty tak mlodziutko :-)

albo najlepiej jak Lilka zrobić imprezkę niespodziankę :tak::tak::tak:
Lilka fajny miałaś pomysł i super że przyjęcie było bardzo udana :tak::tak:
jak wszystko będzie dobrze to wykorzystam ten patent bo mój małż też kończy 30-tkę w przyszłym roku ale do tego czasu pewnie szybko zleci :tak::tak::tak:

Aluska ciesze sie ze podsunelam pomysl :-)

Women szkoda ze u ciebie takie przyjecie nie wypalilo...no ale bylo minelo
z innym gosciem bedzie super :-):tak:
jak tam randka?? :-)
No nareszcie Lilka pojawiasz się na głównym:-D:tak:Jak tam mormoni?

Mormoni....matko moja zmora Beata :baffled:
mili,kulturalni,uprzejmi...no spoko mlodziency ale...no mnie nie interesuje to wszystko :sorry2:

no bardzo nie ladnie sie zachowali,bo jak sie nie zamierza przyjsc to sie daje znac chociaz znac 5 minut przed czasem a nie godzine po :baffled:
plusy sytuacji,masz chatke na blysk :-) pyszne ciasto i zpaowiada sie slodziutki wieczor we dwoje :-)
(podrzuc kawalek bo ja juz daaawno ciasta nie jadlam polskiego:sorry2:)

reklama
u mnie juz oki z moja brzytsza polowa:-);-)

beata hihi to se poskajpowalas z mezem:-p

ehhh my to sie mamy z tymi facetami

U nas tez dzis spacerkowy dzien, i co przechodzilam kolo jakiejs mamuski to tylko zerkalysmy na swoje dzieci jak ubrane:-pjedna mama to mnie nawet zatrzymala i zapytala jak ubieram bo ona nie ma pojecia jak ubrac malca w taka pogode, szczerze mowiac ja tez nie, dzis bylo 20stopni i mala byla ubrana w body i bluze plus apaszka lekka na szyjke, czapeczka, dzinsy i skarpetki, i byla lekko przykryta cienkim kocykiem, a i tak cala ciepla byla:sorry2:to juz nie wiem jak ja ubrac zeby bylo dobrze, najbardziej boje sie przegrzania jej, bo karczek miala caly spocony. A wy jak ubieracie jak jest tak cieplo?????/

Do góry