Lilka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny wiecie co..... mam dosc gosci
czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona
Jutro do tescia jade na urodziny, wiec tez dzionek zleci.....
wisienka fajnie, ze nie musialas gotowac, mi jutro sie fuxnie boi ide do tesciow na obiad i ciacho :-)
iwcia spacerowa kobita z Ciebie ;-) Ale to dobrze dotleniaj dziecie
beata jutro mamy dzien u tesciow hehehehehe...
No to Larvuniu narobiłaś mi smaka z tym innym "ciachem" też bym sobie takie schrupała ale nie mam z kim:--Dniedawno kolacyjke podalam mezulkowi.... Dobra mysl beata z tym wieczorkiem przy ciescie. Zaraz winko otworze tez chyba, daaaaawno dzioba nie moczylam Po kieliszeczku, zjemy ciacho i pozniej moze bedzie inne "ciacho " ;-)
Lilka mowisz,ze na sniadanko zupka :-)
Jak sie czujesz i jak sprawy z pozwoleniem?
Lilka, he, he 2 godzinki na mszy... brrr... splaw ich
Hhehe Lilka ja pogonilabym i tak widze ze jestes wyrozumiala tylko prosze nie klocic sie hehehe
Dobra kobitki zmykam moze pozniej wieczorem uda mi sie zerknac do Was:-)
chcialam napisac ze cycka udalo mi sie uratowac :-):-) wczoraj zanim poszlam spac to wypilam jeszcze goraca herbatke z paracetamolem i masowalam go 2 rekami i sciskalam i tak lecialo po kropelce az w koncu sie odetkl i znow byla fontanna i przystawilam malego ktory jest niezlym ssakiem i kamien o wiele sie zmiejszyl :-) a w nocy jakos sama sie obudzilam i tez dalam malemu i dzis sie budze i cycuszek znow jest mieciutki :-):-)
ide zoribc owsianke i herbatke i juz czytam co tam u was
pusia no to witam w klubie...:-(
http://photos109.nasza-klasa.pl/dev189/0/190/877/0190877378.jpg
A to tak na szybko jakby ktos chcial nas zobaczyc
albo najlepiej jak Lilka zrobić imprezkę niespodziankę
Lilka fajny miałaś pomysł i super że przyjęcie było bardzo udana
jak wszystko będzie dobrze to wykorzystam ten patent bo mój małż też kończy 30-tkę w przyszłym roku ale do tego czasu pewnie szybko zleci
No nareszcie Lilka pojawiasz się na głównymJak tam mormoni?
dziewczyny wiecie co..... mam dosc gosci
czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.