reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dziewczyny wiecie co..... mam dosc gosci :angry:
czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona :dry:

Jutro do tescia jade na urodziny, wiec tez dzionek zleci.....

wisienka fajnie, ze nie musialas gotowac, mi jutro sie fuxnie boi ide do tesciow na obiad i ciacho :-)
iwcia spacerowa kobita z Ciebie ;-) Ale to dobrze dotleniaj dziecie :blink:
beata jutro mamy dzien u tesciow hehehehehe... :laugh2:

czekalam, czekalam i sie ich nie doczekalam. Jedna kolezanka zadzwonila po godzinie spoznienia ze zle sie czuje ze nie przyjedzie z mezem. Druga, ze jej cos wypadlo i ze tez nie przyjedzie. Upieklam ciasto, domek lux wysprzatany, do zoo nie poszlismy..... masakra.
jestem obrazona :dry:

Jutro do tescia jade na urodziny, wiec tez dzionek zleci.....

wisienka fajnie, ze nie musialas gotowac, mi jutro sie fuxnie boi ide do tesciow na obiad i ciacho :-)
iwcia spacerowa kobita z Ciebie ;-) Ale to dobrze dotleniaj dziecie :blink:
beata jutro mamy dzien u tesciow hehehehehe... :laugh2:

Larvunia masakra normalnie bym się wściekła na Twoim miejscu:wściekła/y:Zróbcie sobie z męzusiem romantyczny wieczorek przy cieście:-D
Co do teściów to jakaś plaga niedzielna jeszcze jakaś jutro idzie do teścia?:-D

niedawno kolacyjke podalam mezulkowi.... Dobra mysl beata z tym wieczorkiem przy ciescie. Zaraz winko otworze tez chyba, daaaaawno dzioba nie moczylam :sorry2: Po kieliszeczku, zjemy ciacho i pozniej moze bedzie inne "ciacho " :zawstydzona/y::-p ;-):-D:-D:-D

niedawno kolacyjke podalam mezulkowi.... Dobra mysl beata z tym wieczorkiem przy ciescie. Zaraz winko otworze tez chyba, daaaaawno dzioba nie moczylam :sorry2: Po kieliszeczku, zjemy ciacho i pozniej moze bedzie inne "ciacho " :zawstydzona/y::-p ;-):-D:-D:-D
No to Larvuniu narobiłaś mi smaka z tym innym "ciachem" też bym sobie takie schrupała ale nie mam z kim:-:)-D
A z mężusiem nie mogę rozmawiać bo lekko niedysponowany jest po saunie poszedł na wódeczkę do kumpla i go tak ścieło ze kazałam mu się wykąpać i iśc spać.po prysznicu ma mi się pokazać w piżamie i wyrku no co kontrola musi być:-D

nadrabiam :szok::-D

Lilka mowisz,ze na sniadanko zupka :-)
Jak sie czujesz i jak sprawy z pozwoleniem?

Anineczka ja tak czasem wyjadam resztki i stad mam nietypowe sniadania :-)
a z pozwoleniem...no Norwegowie to sie nie spiesza...czekamy juz z 1,5 mieisaca :baffled:
w czwartek pojechalismy do miasta w ktorym sa nasze papiery i...dostalismy pismoze podanie zlozone,ale maja duzo pracy i stad opoznienie (dokument potrzebny do zameldowania mnie i wydania tego nieszczesnego nr personalnego)
no ale jak z dokumentem od Policji pojechalismy do urzedu by mnei zameldowac i wystapic o nr personalny to zas dla tych urzedasow papierek z policji nic nie znaczy :baffled:
oni chca pozwolenie
w koncu papiery przyjeli...ale co z tego wyjdzie to nei wiadomo....:no:

Lilka, he, he 2 godzinki na mszy... brrr... splaw ich:-p

chyba bede musiala...bo moj jakos sie cyka ich splawic...:baffled:
Hhehe Lilka ja pogonilabym i tak widze ze jestes wyrozumiala tylko prosze nie klocic sie hehehe:-D

Dobra kobitki zmykam moze pozniej wieczorem uda mi sie zerknac do Was:-)

hihiii moja siostra tez uwaza ze jestem bardzo wyrozumiala na pomysly mojego mezula :-)
poklocic sie nie poklucilismy ale znowu musial wysluchiwac :-p
cholipka on taki mily jest dla wszystkich i dlatego nie umie tak splawic,no ale coz...powiedzialam mu ze albo rybki albo akwarium
ma isc na ta msze jutro albo powiedziec ze nie jest zainteresowany
a nie ze mi beda dziady przylazic i tracic i moj i swoj czas bo Pan Karolek nie ma jaj powiedziec PAPA:crazy:

chcialam napisac ze cycka udalo mi sie uratowac :-):-) wczoraj zanim poszlam spac to wypilam jeszcze goraca herbatke z paracetamolem i masowalam go 2 rekami i sciskalam i tak lecialo po kropelce az w koncu sie odetkl i znow byla fontanna :laugh2: i przystawilam malego ktory jest niezlym ssakiem i kamien o wiele sie zmiejszyl :-) a w nocy jakos sama sie obudzilam i tez dalam malemu i dzis sie budze i cycuszek znow jest mieciutki :-):-)

ide zoribc owsianke i herbatke i juz czytam co tam u was

wspolczuje ci bilu...tyle czasu karmisz i takie atrakcje :szok:
ale pewnie masz racje ze to z nerwow....

pusia no to witam w klubie...:-(

Kathhe juz lepiej??

Anitt witaj po dluuuugiej przerwie
a wygladacie slicznie :-) ty tak mlodziutko :-)

albo najlepiej jak Lilka zrobić imprezkę niespodziankę :tak::tak::tak:
Lilka fajny miałaś pomysł i super że przyjęcie było bardzo udana :tak::tak:
jak wszystko będzie dobrze to wykorzystam ten patent bo mój małż też kończy 30-tkę w przyszłym roku ale do tego czasu pewnie szybko zleci :tak::tak::tak:

Aluska ciesze sie ze podsunelam pomysl :-)

Women szkoda ze u ciebie takie przyjecie nie wypalilo...no ale bylo minelo
z innym gosciem bedzie super :-):tak:
jak tam randka?? :-)
No nareszcie Lilka pojawiasz się na głównym:-D:tak:Jak tam mormoni?

Mormoni....matko moja zmora Beata :baffled:
mili,kulturalni,uprzejmi...no spoko mlodziency ale...no mnie nie interesuje to wszystko :sorry2:

no bardzo nie ladnie sie zachowali,bo jak sie nie zamierza przyjsc to sie daje znac chociaz znac 5 minut przed czasem a nie godzine po :baffled:
plusy sytuacji,masz chatke na blysk :-) pyszne ciasto i zpaowiada sie slodziutki wieczor we dwoje :-)
(podrzuc kawalek bo ja juz daaawno ciasta nie jadlam polskiego:sorry2:)

reklama
u mnie juz oki z moja brzytsza polowa:-);-)

beata hihi to se poskajpowalas z mezem:-p

ehhh my to sie mamy z tymi facetami

U nas tez dzis spacerkowy dzien, i co przechodzilam kolo jakiejs mamuski to tylko zerkalysmy na swoje dzieci jak ubrane:-pjedna mama to mnie nawet zatrzymala i zapytala jak ubieram bo ona nie ma pojecia jak ubrac malca w taka pogode, szczerze mowiac ja tez nie, dzis bylo 20stopni i mala byla ubrana w body i bluze plus apaszka lekka na szyjke, czapeczka, dzinsy i skarpetki, i byla lekko przykryta cienkim kocykiem, a i tak cala ciepla byla:sorry2:to juz nie wiem jak ja ubrac zeby bylo dobrze, najbardziej boje sie przegrzania jej, bo karczek miala caly spocony. A wy jak ubieracie jak jest tak cieplo?????/

Do góry