dzien doberek!!
ja tylko na chwile, bo maly niespokojny no i mialam karmienie o 5 takze szybko zagladam co u was
widze, ze ja dzisiaj druga
widze, ze przygotowania do chrzcin ida pelna para nic sie nie martw-wszystko bedzie dobrze, a chrzestni moze niech zajda na przyjecie chociaz na chwilke, zeby tak glupio nie wygladalo-rozumiem ze chca dobrze i nie chca zarazic malego
co do rozmiarowki to wiem dlatego chyba nie bede zamawiala przez neeta tylko pojade przymierzyc do sklepu ale dalej mam mega problem bo nie wiem czy wroce do swojego rozmiaru-a tak bym chciala!! a boje sie ze mi ja wykupia
no i mialam dokladnie to samo, ze narzekalam jak ty przed ciaza a teraz tez chce moja figure z przed ciazy i obiecuje, ze juz nie bede narzekac
dobra kochane ja spadam do lozeczka tylko najpierw wezme jakie tabsy bo chyba mnie cos lapie
ja tylko na chwile, bo maly niespokojny no i mialam karmienie o 5 takze szybko zagladam co u was
widze, ze ja dzisiaj druga
Witajcie dziewczyny
I znowu ja pierwsza??????hahahah ale dzisiaj od 5 jestem na nogach trzeba szykowac sie wczoraj do pozna robilam u tesciowej chyba kolo 23 skonczylysmy ale wazne zeby wszystko udalo sie
Zaraz robie sniadanko ( albo mezus) kawka obowiazkowo i trzeba brac sie za wszystko
Aaaa i jeszcze jedno najlepsze jest to ze moj brat (ojciec chrzestny) i poja dobra znajoma ( matka chrzestna) zorchorowali sie i juz mi piszcza ze przyjda dzisiaj tylko do kosciola bo nie chce malego zaraziczrozumiale to jest ale bede wsciekla ze na przyjeciu ich nie bedziechyba ze cos sei przez noc zmieni-mam nadzieje
Asix sukieneczka fajna a kiedy masz to wesele???jak masz wystarczajaco duzo czasu i sadzisz ze bedzesz miec taki numer to mozesz sie pokusic.Tylko beirz poprawke tez na rozmiarowke ostatnio troche naprzymierzalam sie ubran i rozmiarowka jest nieprecyzyjna ze szok
Ja jestem zadowolona z sukienki ktora ja kupilam na wesele w zeszlym tygodniu
A co bo figury to ja zawsze mialam bzika na jej punkcie i jak wygladalam przed ciaza zawsze narzekalam ze mam za duzo ale teraz powiem smialo ze jak wroce do tej figury bede bardzo szczesliwa i juz nie bede skomlec na swoja figure hahha
widze, ze przygotowania do chrzcin ida pelna para nic sie nie martw-wszystko bedzie dobrze, a chrzestni moze niech zajda na przyjecie chociaz na chwilke, zeby tak glupio nie wygladalo-rozumiem ze chca dobrze i nie chca zarazic malego
co do rozmiarowki to wiem dlatego chyba nie bede zamawiala przez neeta tylko pojade przymierzyc do sklepu ale dalej mam mega problem bo nie wiem czy wroce do swojego rozmiaru-a tak bym chciala!! a boje sie ze mi ja wykupia
no i mialam dokladnie to samo, ze narzekalam jak ty przed ciaza a teraz tez chce moja figure z przed ciazy i obiecuje, ze juz nie bede narzekac
dobra kochane ja spadam do lozeczka tylko najpierw wezme jakie tabsy bo chyba mnie cos lapie