reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dziewczyny, poradzcie - plissssss....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak zagladam Oskarkowi do buzki i widze juz coraz ladniej zabeczka, ale dzis zauwzylam, ze obok wyrastajacego zabka - albo na nim (ciezko sprecyzowac, zabek jest za niziutki) jest taka ciemna (bordowo-brazowa) kreseczka, ma moze 3mm... i nie wiem czy to ranka na dziaselku czy moze psuje sie zabek?? Czy mozliwe by wyrastajacy zabek byl juz psujacy?? Czy nie ma takiej opcji??
Tarlam to palcem, ale jest... no i nie wiem co z tym fantem robic:-:)-(

reklama
Witam wieczorowo!
No nie wiem czy w końcu składamy życzonka czy nie ale jak nie to i tak sto latek Davidku
Lilka boże3 ale tych formalności
Anulka Kathe i inne dziewczyny co do ubioru to my dzisiaj body z długim rękawem rajstopy, sukienka i ponczo a na główce taka szeroka opasko-czapka z H&M za 6,90 bardzo fajna rzecz bo uszka zasłonięte i do połowy główka przed słońcem

Ja też dzisiaj spacerki i u moich rodziców popołudniu byłam i dostałam pierwszą karkóweczkę z tegorocznego grilla pycha

Witam wieczorowo!
No nie wiem czy w końcu składamy życzonka czy nie ale jak nie to i tak sto latek Davidku
Anulka Kathe i inne dziewczyny co do ubioru to my dzisiaj body z długim rękawem rajstopy, sukienka i ponczo a na główce taka szeroka opasko-czapka z H&M za 6,90 bardzo fajna rzecz bo uszka zasłonięte i do połowy główka przed słońcem

Ja też dzisiaj spacerki i u moich rodziców popołudniu byłam i dostałam pierwszą karkuweczkę z tegorocznego grilla pycha[/q

a miałyśmy nie składać życzeń?

Witam wieczorowo!

Ja też dzisiaj spacerki i u moich rodziców popołudniu byłam i dostałam pierwszą karkóweczkę z tegorocznego grilla pycha[/q

a miałyśmy nie składać życzeń?
No właśnie już nie wiem Iwcia tylko poważne rocznice, pierwsze ząbki i te sprawy
No to jak to ma być?

Iwcia ostatnio na zamknietym watku doszlysmy dow niosku ze nie skladamy zyczen bo one juz emczace sie zrobily...teraz czekamy na roczek :-)
ale jesli ktos chce skladac zyczenia to prosze bardzo

wszystkie na spacerkach a my w domu bo caly dzien pada

ze zlosci poszlam do pralni :-p poprasowalam 7 zaleglych pran :rofl2: do tego 2 kolejne prania wypralam,jedno juz wyprasowalam (*bo mam suszarke)
a drugie jest w trakcie suszenia
takze jestem z siebie dumna :rofl2::rofl2: (tylko kregoslup i nogi w tylek mi wchodza)
aaa i lazienke wypicowalam :rofl2: i posciele pozmienialam
jutro stary w robocie a matka robi sobie labe :rofl2::rofl2::-D:-D a co!!
jutro dzien tylko dla dzieci :-) mam nadzieje ze pogoda dopisze

Anulka hmm nie mam pojecia co ta kreseczka moze znaczyc,ale sklanialabym sie do tego ze zabek sie przebija i poprostu rozcina dziaselko
mysle ze mozesz byc spokojna
a nie spotkalam sie nigdy z przypadkiem ze wyzynajcy sie zabek jest juz popsuty :no:
czasami dzieci maja bardzo slabe mleczaki z tendencja do psucia sie mimo higieny ale watpie czy zabek jeszcze w dziaselku moze byc popsuty...
glowa do gory

Lilus dzieki za odpowiedź... no ja tez mysle, ze to chyba niemozliwe by zabek wyrzynal sie popsuty:baffled::baffled:
Popracowalas dzis ostro... - tyle prasowania, brrrr!!!!
A ta kobietka z tym samym terminem porodu to tak wirualnie czy gdzies na zywo?

Beatko, mmmm... karkoweczka:-):-)

dobra zmykam na dalsze ogladnie TANCA Z GWIAZDAMI... wpadlam tylko na reklamie - spojrzec czy cos odpisalyscie o zabku...;-)

reklama
Do góry