reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

reklama
ale to podobno dostepy uzyskaly tylko te dziewczyny, co czynnie sie udzielaly na forum ... a ja dopiero zaczynam ;-) wczesniej tylko czytalam :-D

Witam wrześniowe mamusie:-) chciałabym do was dołączyć. Moje maleństwa IGA i SZYMONEK urodziły się 19 WRZEŚNIA

Tak mam bliźniaki:-):-) i pracy przy nich mnóstwo,ale dajemy sobie jakoś radę. Jak jedno śpi to drugie bryka:tak:Czy są jeszcze jakieś bliźniaki wrześniowe

reklama
dorris...o matko blizniaki wspolczuje heheheh :) ja jak patrze na mojego starszego syna i pomysle ze mialoby byc ich dwoch to od razu ciarki mnie przechodza :D a jak teraz we wrzesniu chodzilam na ktg to sie mnie pytali czy blizniaki bo taaaaki brzuch mialam, normalnie az sie zaczelam zastanawiac czy lekarz az tak moglby sie pomylic w liczbie dzieci hahaha :) na szczescie tylko jedo bylo...za to pokazne :D

Do góry