reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

dorris- podziwiam mamy bliźniaków:tak: bo przy jednym dzidziusiu jest dużo pracy a co dopiero przy dwóch:tak:
Kinga- a słyszałam kiedys o czymś takim, że lekarz się pomylił i miało byc jedno a urodziła się dwójka bo były ułożone jeden za drugim i poprostu na USG nie było tego widać:-D:-D

reklama
Hej dorris - przede wszystkiem gratuluję bliźniaków:)))
Napisz coś więcej o maluchach:) Ile ważyły? Jak śpią? Jak jedzą?
To jedyne bliżniaki na forum wrześniówek. Pozdrawiam i podziwiam:)

Ja też jestem wrześniowa mamusia!!! Mój synek miał sie urodzić w sierpniu ale nie spieszylo mu sie na świat!! zdecydowal sie dopiero 09 wrzesnia :-)

reklama
właśnie zauwazylam... kazda wolna chwile wykozystuje na siedzenie przed kompem :-)a wszczegulnosci jak sie tu zapisalam. jak tak dalej bedzie to moj maluszek bedzie zaniedbany ........ naszczescie mojego meza nie ma to nie ma kto na mnie krzyczec ze tylko komputer mi w glowie:-)