reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Witam Dziewczyny, ja również chcialabym się dopisać do listy - termin mam na 24wrzesnia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, jestem zdecydowanie początkująca na jakimkolwiek forum ;-) muszę się zapoznać jak to działa :-)
Mam na imię Katarzyna, Wrocław, pierwsze dziecko - na 96% syn :) termin 16 września, choć teraz lekarz obstawia termin wcześniejszy, bo Maluch jest spoooory i nie wiadomo czy nie będzie konieczne cc. Ale jestem dobrej myśli i obstawiam naturę ;-)
właśnie zrezygnowałam z pracy na rzecz L4 i odpoczynku stąd wizyta na forum - mam nadzieję, że uda mi się dość często zaglądać na różne wątki mam wrześniowych! Pozdrawiam!

Hej wszystkim przyszłym mamusiom. Ja mam termin na 15 września i już nie mogę się doczekać:-):-):tak::tak::-D. I czekam na moją małą Lenkę :)

Witam!
Jestem Sylwia, mam 16 lat i czekam do września na mojego dzidziusia, który już by sie chciał pojawić na świecie. Nie uważam go za wpadke, ale za największy skarb. Za 2 tygodnie wychodze za mąż za mojego nażyczonego. Nie robimy tego z przymusu ani obowiązku, ale z miłości:-) Mam zamiar chodzić zaocznie do szkoły żeby jakąś skończyć. Mam nadzieje, że wszystko uda mi sie pogodzić:-D

reklama
Niedawno dołączyłam do Waszego grona, więc oto parę słów o mnie:-)
W grudniu skończę 27 lat, zodiakalny strzelec a mężulo skorpion. We wrześniu będzie nasza 4 rocznica ślubu no i 30-o wypada termin narodzin naszej córeczki. Wesoło by było gdyby się pośpieszyła i przyszła na świat w naszą rocznicę 11-o albo... w urodziny mojej teściowej:-D (połowa września). Od czerwca siedzę w domku na L4 i szaleję w wirze zakupów dla bobasa:laugh2:.

Do góry