reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

o kurde, tez jestem w szoku, ze nas na ten wrzesien tak duzo...........oj bedzie wysyp maluszkow..........alez bedzie wesolo na tych porodowkach hehehehe
Witajcie mamuski wrzesniowki i zapraszamy, uaktywniajcie nam sie piknie!!!!:-):-)

reklama
skorpoiony - oj pamietliwe jestescie jak się wam nadepnie na odcisk to za parę lat,, ale dacie popalic .. hi hi

ja jestem rak , a J. strzelec ..

Witam serdecznie nowe koleżanki i zapraszamy ...

Aneczko.....Ja nie jestem taka zła....Aczkolwiek jak Marcin mi sie oświadczył, a potem poszliśmy do moich rodziców, to tata zapytał mojego ukochanego: "a Ty ją chcesz?? Bo ona taka sama cholera niedobra jak ja...." :dry:

Potrafie byc słodka jak cukierek, a potem zarzucić jadem, ale dobra ze mnie dusza....:sorry2:
He, he, he... Kkasiulka, wiem... najważniejsze być po prostu dobrym człowiekiem...

[/IMG]No więc moje drogie mamuśki wrześniowe jak pisałam wcześniej przybliżony termin porodu mamy na 23.09. Jesteśmy szczęśliwi,maluszek rozwija się dobrze. Mam 3 zdjęcia z USG więc chyba stworzę po wszystkim galerię. Brzuszek rośnie powoli,a maluszek wywija w nim dokładnie od 25.03. Także mam wesolutko:) jak brzuszek będzie większy,to może wstawię fotkę w galerii. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,no i oczywiście nie zapominajmy o Waszych Mężach,partnerach:)

Załączniki

• img-23092008012.jpg
    img-23092008012.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 33
  • linia85.gif
    linia85.gif
    6,5 KB · Wyświetleń: 69
To ja tez sie przedstawie - mam na imie Karina, mieszkamy z mezem na stale w Warszawie ( moje rodzinne miasto to Cz-wa), ale zazwyczaj nosi nas po swiecie - mamy coreczke Gabrysie i psinke Fifke.
Pracuje w banku, obecnie jestem na wychowawczym i opiekuje sie Gabrysia, nigdy nie myslalam ze bycie kura domowa da mi tyle satysfakcji. :-)
No i jestem bardzo aktywnym, upartym i przesadnie samodzielnym strzelcem.:-)
Witam i pozdrawiam... a i mam juz 32 wiosenki za soba.

Hej dziewczyny,

Ja mam 26 lat, mieszkam od urodzenia w Warszawie choć wolałabym w Krakowie albo na Mazurach :D Mam 9 miesięcznego synka Jeremka no i małą wrześniową istotkę- termin na 30- tego. Kiedy szłam do domu z testem już czułam, że to dziewczynka- miałam takie olśnienie :D trzymajcie mnie za słowo czy się sprawdzi. Chyba 6 maja robię USG :)

No a na razie mam nie kończący się urlop macierzyński, który formalnie nie istnieje. Całe życie byłam zatrudniana na umowy zlecenie i o dzieło. Dopóki razem z moim mężem ( nieformalnym ale cudnym ) sobie radzimy nie myślę realnie o pracy. Chcę ten czas poświęcić maluszkowi, aby potem nie żałować, tak szybko czas leci :)

anaklim- co do ślubu to oczywiście babcie i o zgrozo moja mama też naciskały, ale my to zrobimy po swojemu, w jakiejś fajnej chwili w życiu no i umówiliśmy się, że dopiero wtedy kiedy znajdziemy swoje miejsce na ziemi, bo na razie nie mamy swojego mieszkania, a co ważniejsze miejsca w którym wiemy, że będzie nam i dzieciom dobrze:) ciągle szukamy, na pewno się uda :D

Pozdrawiam was bardzo! Jak dowiem się kto mieszka w brzuchu to dam znać, może mała Hania a może Tymek :D

A w ogóle to fajnie że jesteście, jakoś mi tak raźniej :)

reklama
Witam wszystkich, ja także mam termin na 23 wrzesień i jest to moja druga ciąża. Starszy syn ma 3 latka

Do góry