reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

Ewa_II czy jestem na tej magicznej liście hihi?
Pozdrawiam cieplutko Majeczka ;-)

majeczko, na liście umieszczam wszystkie dziewczyny, które się tu wpisują z terminami... jeśli któraś (prawdopodobnie w twoim przypadku tak było) przedstawia się na wątku głównym, mogłam to przeoczyć...podaj planowana datę narodzin maleństwa i już cię wpisuje:tak::tak:

reklama
Cześć zafasolkowane:)))
Z ogromną radością chciałabym się do Was przyłączyć! Termin porodu to 10 września!
Już się nie mogę doczekać. W poniedziałek widziałam okruszynkę. Baaaaaardzo sie rusza!

Witam wszystkie wrześniowe mamusie ja mam termin na 20 września. Pozdrawiam:tak:
85ba654cee.png

Super pomysł z tą listą. Pozdrawiam Was wszystkie, a szczególnie mamy z terminem na 10.09. Ciekawa jestem, która z nas urodzi w terminie???

Witam was :) Po staraniach i roznych przejsciach jestem w ciazy. Wedlug netowych kalendarzy termin wychodzi mi miedzy 18-20 wrzesnia. Teraz zyje w stresie od wizyty do wizyty ;)

Cześć Mamuśki i Przyszłe Mamuśki!

Mam na imię Anka, skończyłam filologię polską, mam 31 lat (od tygodnia, buuuuu:()
Jestem mamą 5,5 rocznego Kajetana a teraz zaciszną siedzibą wrześniowej fasolinki (mam nadzieję, że to będzie dziewczynka:)
Od ponad 9 lat z jednym facetem, od 6 lat jako mężatka. Teraz mieszkanka Zielonej Wyspy, czyli Irlandii... Przed przeprowadzką specjalista w BOK Orange, teraz housewife czyli po prostu kura domowa. Trochę mnie ta sytuacja męczy, bo nie jestem przyzwyczajona do siedzenia w domu.
Kkasiulka - uszy do góry, ja się broniłam z Kajem w brzuchu, oboje znieśliśmy to dzielnie, do tej pory nie uśnie bez książki:))))) To mnie akurat cieszy:)))
Klajo - ja do tej pory nie mam ślubu kościelnego. Jak zaszłam w ciążę to caaała rodzina na mnie siadła i pchała do ołtarza. Tupnęłam nogą, naradziliśmy się z H. i drogą kompromisu zaprosiliśmy gości do USC, a ja ku rozpaczy wszystkich babć, ciotek i pociotek wystąpiłam w czerwonej sukience w złote smoki:))))))))
Jesteśmy szczęśliwą rodziną, teraz dopiero zaczęłam myśleć o kościelnym, chyba nie jest za późno?
Przepraszam, z zawodu polonista, z zamiłowania grafomanka:)))

reklama
cześc dziewczyny
Ja tez jestem przyszła wrzesniowa mama :-) termin mam na 25 wrzesnia
I chetnie dołącze do waszego grona :tak:

Do góry