reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Styczniowych mam 2008 :)

Witajcie
To ja przedstawię mojego urwisa :-D Janusz zwany Jaśkiem, urodził się 19.01.2008 r., waga 3890, wzrost 56 cm.

reklama
Czesc Misiasia. Sorki, ze nikt sie nie przywital ale małe zamieszanie powstalo u nas. Zapraszamy na wagek głowny. Zapraszamy Serdecznie.

Dziękuje :-) Jak narazie zapoznaje się z tą stronka, i czytam wasze komentarze :)
Mam na imię Marta jestem młodą mama :) 22 latek :)
Nikolcie urodziłam 12 stycznia jak już wyżej wspomniałam :) ma skończone 7 miesięcy. Jeszcze nie raczkuje, ale powoli zaczyna tą pupe podnosić :-)
Teraz to czekam na te ząbki, w ogóle ich nie ma... może jeszcze ma czas, ale kiedy juz powinnam sie martwic??

A ja chciałam przedstawić mojego Skarba. Szymonek urodził się 15 stycznia 2008 r. Ważył sporo, bo 4180 g i miał 58 cm. Więcej pewnie będę miałą okazję opowiedzieć później. ;-) Pozdrawiam - Aga

reklama
Witam jestem kolejna styczniowa mamusia,moj synek Filip urodzil sie 5 stycznia w dniu urodzin swojego tatusia:tak: wazyl 3800 i mierzyl 59 cm,przyszed na swiat przez ciecie cesarskie,a to dlatego ze byl leniwy i nie chcial sie odwrocic glowa w dol:rofl2:

Do góry