reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Majoweczek

Dziewczyny napiszcie jesli chcecie dodac imie wybrane dla swoich pociech to dopisze bo w poniedzialek lub jutro wioeczorkiem zrobie porzadeczek.A i zeby sobie ulatwic zycie to skasuje kilka pierwszych postow pod lista nasza bo w jednym poscie ona sie nie miesci tyle nas juz jest i musze ja zrobic w dwoch postach.Ok? ale jeszcze nie wiem,chyba ze znow zrobie tabelke...pomysle :)

reklama
Zmienił mi się termin porodu, z 18 go na 14 go maja. W sumie nie przeszkadza mi to, ale jakby nasza córeczka urodziła się 18 go to sprawiłaby mi prezent imiennowy.
Ale nic to, najważniejsze, żeby była zdrowa:-)

No i piękna nowa lista powstala dzieki Iwonce :-) Iwonko a jak statystyki? ile chłopców na ile babeczek? ;-)
No niestety nie jest tak jak chcialam ale musi byc na razie tak, nie wiem co jest grane nie moge zrobic wiekszych przerw miedzy slowami:sorry2: cos jest nie tak ale i tak cud ze w koncu udalo mi sie wszystko na jednym poscie wpisac bo ostatnio nie dalo rady:confused::dry:

reklama
Hej ! A ja mam termi na 21 maja.

Gratulacje szczególne! Szczególne, bo data 21 maja jest mi osobiście najbliższa, to moje urodzinki :-D Zwykle wypada to w piękny wiosenny dzień, pełen konwalii i bzu :-D Generalnie myślę, że nasze majowe bobasy mają szczęście, że pierwsza pora roku jaką poznają to będzie wiosna :-D Eh... tak się jakoś rozmarzyłam :sorry2:

Do góry