reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Majoweczek

reklama
Iwonka, u mnie możesz dopisać, że czekamy na Mikołaja i mam nadzieję, że nam się to imię nie odwidzi:-).

NAUCZCIE MNIE WKLEJAC SUWACZEK PRÓBOWAŁAM ZE STO RAZY...............:-(
WCHODZIŁAM JUZ NA STR Z TAKIMI SUWACZKAMI WYBRAŁAM JUZ NAWET JEDEN I DALEJ ROBIŁAM TAK JAK W INSTRUKCJI Z CIĄŻA PORÓD POŁÓG -ALE NICI ALBO ŹLE ROBIE ALBO JESTEM JAKAS NIECIERPLIWA .A CHCIAŁABYM MIEC TAKI BO BEZ TEGO JAKOS PONURA TA MOJA WYPOWIEDZ .POMOŻECIE? :rofl2:WDZIĘCZNA BYM BYŁA TAK KROK PO KROKU JK KROWIE NA ROWIE.....TZN GDZIE I JAK MAMGO WKLEIC JAK JUZ SOBIE JAKIS UPATRZE TO CO POTEM Z NIM?
:baffled:MYŚLE ,ŻE TERAZ JA JAKOS NIE ZAKRECIŁAM I ZROZUMIECIE O CO MI TERAZ BIE:baffled:GA>:no:

Kathy jak juz zrobisz sobie suwaczek to skopiuj kod do tego suwaczka zazwyczaj zaczyna sie od ....[url.......potem wklejasz go w podpis tzn wchodzis w ustawienia(na gorze na rozowym pasku po lewej stronie) potem nizej znajdz EDYTUJ PODPIS tam wejdz i wklej tam ten skopiowany kod tak jakbys pisala posta.....pod ramka masz ZATWIERDZ lub PODGLAD WIADOMOSCI,kliknija w podglad i sprawdz czy sie suwaczek wstawil..jak tak to zatwierdz i gotowe :-) jak cos to pisz .....

cześć kobietki ja też dopisuję sie do tej listy majowych mamuś. mam termin na 16 maja ale z usg na 11 maja będzie chłopiec jezeli nic sie nie zmieni to tomuś . po raz pierwszy bedę mamą ale to chyba nie takie dziwne na moje22 lata. pozdrawiam wszystkie mamusie papa

reklama
Do góry