reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Majoweczek

reklama
Iwonka, u mnie możesz dopisać, że czekamy na Mikołaja i mam nadzieję, że nam się to imię nie odwidzi:-).

NAUCZCIE MNIE WKLEJAC SUWACZEK PRÓBOWAŁAM ZE STO RAZY...............:-(
WCHODZIŁAM JUZ NA STR Z TAKIMI SUWACZKAMI WYBRAŁAM JUZ NAWET JEDEN I DALEJ ROBIŁAM TAK JAK W INSTRUKCJI Z CIĄŻA PORÓD POŁÓG -ALE NICI ALBO ŹLE ROBIE ALBO JESTEM JAKAS NIECIERPLIWA .A CHCIAŁABYM MIEC TAKI BO BEZ TEGO JAKOS PONURA TA MOJA WYPOWIEDZ .POMOŻECIE? :rofl2:WDZIĘCZNA BYM BYŁA TAK KROK PO KROKU JK KROWIE NA ROWIE.....TZN GDZIE I JAK MAMGO WKLEIC JAK JUZ SOBIE JAKIS UPATRZE TO CO POTEM Z NIM?
:baffled:MYŚLE ,ŻE TERAZ JA JAKOS NIE ZAKRECIŁAM I ZROZUMIECIE O CO MI TERAZ BIE:baffled:GA>:no:

Kathy jak juz zrobisz sobie suwaczek to skopiuj kod do tego suwaczka zazwyczaj zaczyna sie od ....[url.......potem wklejasz go w podpis tzn wchodzis w ustawienia(na gorze na rozowym pasku po lewej stronie) potem nizej znajdz EDYTUJ PODPIS tam wejdz i wklej tam ten skopiowany kod tak jakbys pisala posta.....pod ramka masz ZATWIERDZ lub PODGLAD WIADOMOSCI,kliknija w podglad i sprawdz czy sie suwaczek wstawil..jak tak to zatwierdz i gotowe :-) jak cos to pisz .....

cześć kobietki ja też dopisuję sie do tej listy majowych mamuś. mam termin na 16 maja ale z usg na 11 maja będzie chłopiec jezeli nic sie nie zmieni to tomuś . po raz pierwszy bedę mamą ale to chyba nie takie dziwne na moje22 lata. pozdrawiam wszystkie mamusie papa

reklama
Do góry