reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

aga, daj spokój, mi w grudniu stuknie 32 i gdyby nie "kurnik" pod oczami, wałki na brzuchu i cellulit na udach to czułabym się jak 18, tymczasem mój mąż ciągle mi powtarza że zachowuję się jak dziecko. Szkoda tylko że nie mówi że tak wyglądam :)))))

reklama
nie zauwazyłam ze Dynia ma urodziny
kochana bardzo przepraszam i skladam spóznione ale szczere zyczenia wszystkiego naj naj naj lepszego:tak:

ja mam 27 lat,ale ostatnio czuje sie jakbym miała 48:baffled:

Dzięki jeszcze raz za życzonka. Ja tam się nie łamię, dalej mam w głowie maj :-) Zabalowałam ostro w sobotę, żeby jakoś zaakcentować tę niecodzienną okoliczność, tylko o petardach zapomnieliśmy, a miało być z wilekim hukiem wejście w to kwiecie wieku :no: ;-):laugh2: Ale nic straconego, za dziesięć latek se postrzelamy, jak te cztery dyszki na garb wskoczą :-):laugh2::laugh2::-D:-D

Hej Nikita! Co u Was słychać? Dużo się musiało zmienić przez ten czas nieobecności na BB. Poproszę o jakieś nawet bardzo szczegółowe ralacje ;-)

Witam kochane, mam nadzieję, że nas jeszcze pamiętacie:-) strasznie dawno nas nie było, bo nie miałam dostępu do internetu. Chciałabym wkleić zdjęcia, ale nie umiem:wściekła/y:

Cześć Olcia! No to co tam u Was się działo? Na pewno zmieniłyście się nie do poznania.
Dawaj fotki, mocno się te zabiegi nieróżnią od poprzednich, więc na pewno szybko dojdziesz jak je wstawić. Jeśli ja se radę dałam to wszyscy dadzą ;-)

reklama
Olcia witaj z powrotem!!
Casia ja sie nie lamie, tylko sie nie czuje na te 31,a jak ktos pyta ile mam lat, to zaraz wielkie oczy robia, ze ze mnie taka "wariatkowa luzara" hahahaa:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry