reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Właśnie usłyszałam w radio, że policja zatrzymała dwóch fałszerzy pieniędzy. Jeden ma 12 lat drugi 14. Nasuwa mi sie tylko jedno stwierdzenie: ale te nasze dzieci sa zdolne...

reklama
mówiłam że Madzię trzeba na nowo zdiagnozować żeby określić nową jednostkę chorobową ;)

ja jak wychodzę z naszego małego mieszkanka to mam przed sobą do pokonania kilka schodków w górę bo my mieszkamy w ekhm... suterenie w domku jednorodzinnym :D

Marcia ja sobie też manicure strzelę... póki mam paznokietki :D

Kira mój tatuś ma w tym roku 52 lata i z końcem stycznia będzie zdawał egzaminy końcowe w szkole ratownictwa przedmedycznego. Do tego jest instruktorem pierwszej pomocy, ratownikiem WOPR, GOPR, górniczym, grupy specjalnej. I wszystko to osiągnął po 40 roku życia. Co tu dużo mówić, jest pasjonatem.
dlatego kochana nigdy nie jest za późno!!!

Cholera, nie mam na czym strzelić manikiuru, bo mi sie masażu krocza zachciało ;D. Może sobie akryl zrobię, bo chyba jeszcze trochę mam...ale do szpitala podobno nie wolno mieć pomalowanych.

Marcia pisze:
Właśnie usłyszałam w radio, że policja zatrzymała dwóch fałszerzy pieniędzy. Jeden ma 12 lat drugi 14. Nasuwa mi sie tylko jedno stwierdzenie: ale te nasze dzieci sa zdolne...

Zawsze chciałam miec zdolne dziecko...Ale może nie aż tak ;D. Wystarczy mi, jak będzie spokojnie z klasy do klasy przechodził ;D

Koochana, Fokuska oglądałam... Gdyż pracuję obok dużej hurtowni z art. dziecięcymi, gdzie mamy rabata :). Waży 14kg. Dlatego zdecydowałam sie na El-Jota, ale mogę go kupic tylko przez neta. Waży 10kg i chcę tylko głęboki, a nie przerabiany na spacerówę.

Miałam na myśli wagę samego stelaża wózka bo to bede najczęściej pakować do samochodu, przynajmniej na początku. A później?...później to juz będę miała taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie bary ;D i mi bedzie wszystko jedno 8)

reklama
Do góry